elinka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 W poście #48 są jeszcze linki do stron, na których umieściłam ogłoszenia Miauczera. Ogłoszenia te pisałam już dosyć dawno temu, chyba trzeba będzie je odświeżyć. Podawałam w nich tytuł: [URL="http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/Zwierzeta/Oddam/Nagroda+dla+kota.html,147757"]Nagroda dla kota[/URL]. Widać, tytuł nie był wystarczająco prowokacyjny bo nikt z tych ogłoszeń po Miauczerka się nie zgłosił. :sad: Quote
Doda_ Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 elinko gdybyś mogła niektóre odnowic bede bardzo wdzieczna.. prosze, pomyslcie jaki tytul bylby dobry.. ja w 'moich' ogloszeniach napisalam 'piekna czarna puma.....' :oops: Quote
Korciaczki Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Miałyśmy tymczasa Gaspara- kociego pinwgwinka. Nadałyśmy tytuł: ,,Gaspar- elegant we fraku- naprawdę fajny kot" I to ,,naprawdę fajny kot" przyciągnęło pare osób. Mówiły, że dzwonią po tego fajnego kota :oops: A może... ,,Magia czerni i błysk w oku, czyli hebanowy Miauczer szuka domu" :oops: ? Quote
Caragh Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='Korciaczki'],,Magia czerni i błysk w oku, czyli hebanowy Miauczer szuka domu" :oops: ?[/QUOTE] Bardzo ladny tytul :) Quote
Doda_ Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [FONT=Verdana][SIZE=2]Znalazłam wątek!!!!![/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Ufff.... głupie dogo!!! szlag mnie trafia...[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Jak zapisać wątek? Zeby mi znowu nie uciekł[/SIZE][/FONT] Quote
Caragh Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Podrzuce Cie Miauczerku, co by rszta Cioteczek nie musiala aaazzz tak dlugo szukac :D Quote
Karena Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 No znalazłam wreszcie Maiuczerka. Ale jakoś mi się to nowe dogo średnio podoba :-( Quote
fiorsteinbock Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ja nie moge teraz juz nic znalezc...ledwo do Miauczera trafilam! A tu takie zdjecia z wystawy! Piekne kociaki! Faktycznie, dobrze byloby, zeby Miauczer chociaz goscinnie tam pojechal :) Quote
Caragh Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Tak, dlatego tez chcialam, by pojechal, no niestety sie nie udalo :( Moze nastepnym razem... No chyba ze do tego czasu bedzie juz w nowym domku :evil_lol: Quote
elinka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Doda_'][FONT=Verdana][SIZE=2]Znalazłam wątek!!!!![/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Ufff.... głupie dogo!!! szlag mnie trafia...[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Jak zapisać wątek? Zeby mi znowu nie uciekł[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Aby się nie denerwować wczoraj po prostu dałam sobie spokój z Dogo/Bulletin. Przynajmniej córce zrobiłam torebkę na szydełku. :eviltong: Dzisiaj widzę, że są już postępy...nawet na lepsze...tylko te kolory.:shake: Biel bije po oczach, ikonki z nowymi postami w subskrypcjach są tak mdłe, że aż nieczytelne. No i muli. Doda, jeżeli nadal masz problem to najszybszy i najłatwiejszy dostęp do wątku możesz mieć zapisując go na komputerze w pasku zakładek. ;) Quote
Doda_ Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 [FONT=Verdana]ech te nowe dogo mi sie WCALE nie podoba :angryy::angryy::angryy:[/FONT] [FONT=Verdana]caragh - nadal nie wiem kiedy bedziemy mogli pojechać z miauczerkiem na kastrację.[/FONT] [FONT=Verdana]Myśle ze w przyszłym tygodniu. [/FONT] Quote
Caragh Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Mnie tez nie, posizde 10 minut i mi oczy lzawia :/ Teraz to forum takie zimne jest, beznadzieja... [B]Doda[/B], ale trzeba dac Marcie znac, bo ona nadal nie wie, ktora opcje bierzemy, a 24 to juz tez niedlugo :D Quote
Caragh Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [I]posiedze 10 minut[/I] mialo byc, niestety edycja postu mi NIE dziala :angryy::angryy::angryy: Az boje sie probowac wstawiac foty, bo jak sie nie uda, jak innym, to mnie szlag jasny trafi na miejscu :angryy::angryy::angryy: Quote
Caragh Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Moje nowe fotki - podczas wylegiwania sie na Cioteczce Caragh :diabloti: [IMG]http://images37.fotosik.pl/224/9ad6f7f59cd1cf7d.jpg[/IMG] [IMG]http://images48.fotosik.pl/229/80fa0328987a6182.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/229/3559edd6ec358ec2med.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/225/0b371368cfd76c17.jpg[/IMG] Quote
fiorsteinbock Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Caragh - dbasz o Miauczerka, promienieje szczesciem :) Quote
milcia17 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jaka pikena puma... az sie chce przygqarnac go pod dach :loveu::loveu: Quote
Caragh Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='milcia17']Jaka pikena puma... az sie chce przygqarnac go pod dach :loveu:[/QUOTE] :razz: :razz: :razz: On wlasnie na to czeka :razz::razz: by ktos przygarnal na stale Quote
elinka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [URL]http://images40.fotosik.pl/225/0b371368cfd76c17.jpg[/URL] :loveu: - hi, hi, hi...Caragh, ale mnie łaskoczesz! [SIZE=1](Ogólnie rzecz biorąc nie mam nic przeciwko zmianom, bo wierzę, że idą na lepsze. Jednak zauważyłam, że od początku tej wielkiej zmiany na Dogo moje logowanie zmniejszyło się średnio o jakieś 70%. I w sumie to nie wiem czy to dobrze czy źle, ale real jest zadowolony bo mniej siedzę przy kompie. No i nocek nie zarywam! :cool1: )[/SIZE] Quote
Doda_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Elinko, ja tez juz malo siedze na dogo. Miauczer w piątek jedzie na kastrację. Caragh czy będzie miał transporter czy mam przywieźc ta klatke dla swinek? <wstydniś> Korciaczki, odpisz mi na pw :D Quote
elinka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Doda_']Elinko, ja tez juz malo siedze na dogo. [/QUOTE] Ale umawiamy się, że Miauczerka nie opuszczmy? :peace: Quote
Doda_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 elinko oczywiscie!!!!!!!!!!!! a gdzie fiorste?? chyba dzieck spieszy sie wyjsc na swiat ]:-> Quote
Caragh Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Doda_'] Miauczer w piątek jedzie na kastrację. Caragh czy będzie miał transporter czy mam przywieźc ta klatke dla swinek? <wstydniś> [/QUOTE] Justa&Zwierzaki byla tak mila i wypozyczyla mi transporterek na dosc dlugo, wiec mysle, ze przed piatkiem mi go nie kaze zwracac ;) :evil_lol: Nie no, na powaznie, transporterek jest :) Quote
Recommended Posts