wiq Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 wkleiłam go też w dział "przygarnę psa", jak i Fionę.. jakby któremuś się udało... Quote
Lu_Gosiak Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ale tu pustki...śmigaj dzieciaku na góre, moze Ktos Cie wypatrzy Quote
Poker Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 mogę moją pulę czyli 20 zł miesięcznie w imieniu pani Anety z Gdyni przekazać na szczeniora.Dajcie mi znać na PW jak trzeba będzie wpłacać. Quote
Lu_Gosiak Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Poker napisał(a):mogę moją pulę czyli 20 zł miesięcznie w imieniu pani Anety z Gdyni przekazać na szczeniora.Dajcie mi znać na PW jak trzeba będzie wpłacać. super:multi::multi::multi: wilekie dzieki Quote
Lu_Gosiak Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 mamy deklaracje Layli na 50zł:multi::multi::multi: czyli brakuje 210zł mozesz wiq w tytule napisac Quote
NaamahsChild Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Szukamy sponsorów!:razz: Ja dopiero po wypłacie się będę mogła zacząć deklarować, czyli za miesiąc..:oops: Quote
wiq Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 rusz się Gośka po te rzeczy na bazarki do mnie :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 mamy kolejna deklaracje od AgusiaP - 30zł:multi::multi: bardzo dziekuje czyli: Rodice Maciusia - 10zł Poker - 20zł Layla - 50zł AgusiaP - 30zł ja - 10zł razem:120zł brakuje 180zł Quote
Lu_Gosiak Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 NaamahsChild napisał(a):Szukamy sponsorów!:razz: Ja dopiero po wypłacie się będę mogła zacząć deklarować, czyli za miesiąc..:oops: mam nadzieje, ze za miesiac to Roko bedzie juz w domku, ale jak nie to wiem gdzie uderzac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Rokuś juz u Wiosny:multi::multi: byla okazja, wiec trzeba bylo korzystac;) - transport 50zł, pobyt 300zł/miesiac...na transport juz jest od Layli z Zumka....czyli zostaje jeszcze 300zł nazbierac;) Quote
AgusiaP Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Jestem dziewczynki cieszę się bardzo, że Roko już u Wiosny:multi: Chcaiłam zapytac czy pieniążki mam wysyłac na to samo konto co wpłacałam na Zumisia?:cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 AgusiaP napisał(a):Jestem dziewczynki cieszę się bardzo, że Roko już u Wiosny:multi: Chcaiłam zapytac czy pieniążki mam wysyłac na to samo konto co wpłacałam na Zumisia?:cool3: nie, na Roko zaraz porozsylam nr konta .....bardzo dziekujemy:multi::multi: pierwsze relacje: u Wiosny jest mloda ok 7 miesieczna suczka, dzis Rokus biegal z nia po wybiegu i na koniec juz opadl z sil nie dawal Jej rady, wymeczyla go rowno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..podobno stal tylko jak juz opadl z sil i patrzyl na Nia a wczesniej biegali razem walac koła Quote
Lu_Gosiak Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 dzis wplynela ostatnia wplata z bazarku, ktory byl na Zumka i starego Onka z Olkusza - poniewaz Zumis juz w domu i jego dług pokryty a On tez podobno trafil do domku, wiec dochod z bazarku chce przekazac na Roko - 115zł, mam nadzieje, ze sie zgodza wszyscy....uwzgledniajac wczorajsza wptate Ninki - 17zł i obecne deklaracje z tego watku bedzie na 20dni u Wiosny...nr konta juz porozsylalam jak tylko splyna deklaracje dam znac i zaraz przesle Wiosnie Quote
Lu_Gosiak Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 bazarek na Roko zapraszam!!! http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-ksiazkowy-plytowy-na-roko-szczeniaka-od-alkoholikow-do-21-10-a-148223/#post13102556 Quote
Lu_Gosiak Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 AgusiaP napisał(a):Roko podnoszę Cię z rana dziekuje Agus - przyszla dzis Twoja wplata na Roko - 30zł poniewaz moja Sati odeszla i zostawila po sobie spadek czesc z tego - 108zł pojdzie dla Roko Quote
AgusiaP Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):dziekuje Agus - przyszla dzis Twoja wplata na Roko - 30zł poniewaz moja Sati odeszla i zostawila po sobie spadek czesc z tego - 108zł pojdzie dla Roko Bardzo mi przykro:-( Quote
wiq Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 dostałam nowe zdjęcia Roko - wstawię jak poskromię Vistę :evil_lol: urósł :o Quote
Lu_Gosiak Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 nie urósł tylko wypiękniał:evil_lol::evil_lol: na moim koncie na Roko jest narazie z deklaracji tylko wpłata AgusiP i 20zł z mojego bazarku - razem 50zł Quote
anett Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 no to czekam na zdjęcia i dorobię chłopakowi ogłoszeń:lol::lol: Quote
Recommended Posts