Jump to content
Dogomania

[Śląsk]Roko-5-mies. szczeniak przykuty do kaloryfera, MA DOM we Wrocławiu! :)

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę moją pulę czyli 20 zł miesięcznie w imieniu pani Anety z Gdyni przekazać na szczeniora.Dajcie mi znać na PW jak trzeba będzie wpłacać.

Posted

Poker napisał(a):
mogę moją pulę czyli 20 zł miesięcznie w imieniu pani Anety z Gdyni przekazać na szczeniora.Dajcie mi znać na PW jak trzeba będzie wpłacać.

super:multi::multi::multi: wilekie dzieki

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Szukamy sponsorów!:razz:
Ja dopiero po wypłacie się będę mogła zacząć deklarować, czyli za miesiąc..:oops:

mam nadzieje, ze za miesiac to Roko bedzie juz w domku, ale jak nie to wiem gdzie uderzac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rokuś juz u Wiosny:multi::multi: byla okazja, wiec trzeba bylo korzystac;) - transport 50zł, pobyt 300zł/miesiac...na transport juz jest od Layli z Zumka....czyli zostaje jeszcze 300zł nazbierac;)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Jestem dziewczynki cieszę się bardzo, że Roko już u Wiosny:multi:
Chcaiłam zapytac czy pieniążki mam wysyłac na to samo konto co wpłacałam na Zumisia?:cool3:

nie, na Roko zaraz porozsylam nr konta .....bardzo dziekujemy:multi::multi: pierwsze relacje:
u Wiosny jest mloda ok 7 miesieczna suczka, dzis Rokus biegal z nia po wybiegu i na koniec juz opadl z sil nie dawal Jej rady, wymeczyla go rowno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:..podobno stal tylko jak juz opadl z sil i patrzyl na Nia a wczesniej biegali razem walac koła

Posted

dzis wplynela ostatnia wplata z bazarku, ktory byl na Zumka i starego Onka z Olkusza - poniewaz Zumis juz w domu i jego dług pokryty a On tez podobno trafil do domku, wiec dochod z bazarku chce przekazac na Roko - 115zł, mam nadzieje, ze sie zgodza wszyscy....uwzgledniajac wczorajsza wptate Ninki - 17zł i obecne deklaracje z tego watku bedzie na 20dni u Wiosny...nr konta juz porozsylalam jak tylko splyna deklaracje dam znac i zaraz przesle Wiosnie

Posted

AgusiaP napisał(a):
Roko podnoszę Cię z rana

dziekuje Agus - przyszla dzis Twoja wplata na Roko - 30zł

poniewaz moja Sati odeszla i zostawila po sobie spadek czesc z tego - 108zł pojdzie dla Roko

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dziekuje Agus - przyszla dzis Twoja wplata na Roko - 30zł

poniewaz moja Sati odeszla i zostawila po sobie spadek czesc z tego - 108zł pojdzie dla Roko

Bardzo mi przykro:-(