agaga21 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='dOgLoV'][URL]http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Abdusamatow-straszy-zima-wszech-czasow-Mamy-sie-bac,wid,16036203,wiadomosc.html?ticaid=111694[/URL] :diabloti:[/QUOTE] przerażające...u nas już dziś rano było biało. nie cierpię zimy. Quote
*Magda* Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 A ja lubię zimę jak jest tak -8/-10 i śnieg :loveu: Ciekawe czy Theoś pojeździ na sankach tej zimy :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='agaga21']przerażające...u nas już dziś rano było biało. nie cierpię zimy.[/QUOTE] u nas 0'C o 7.30 i szron na trawie :diabloti: Quote
justysiek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='magdabroy']A ja lubię zimę jak jest tak -8/-10 i śnieg :loveu: Ciekawe czy Theoś pojeździ na sankach tej zimy :roll:[/QUOTE] to niech w Niemcowni w tym roku będzie śnieg i zima a u nas latko:loveu: nienawidzę zimy:angryy: Quote
M&S Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Dzień dobry:) Już piątek!!! Mroźny ranek, ale słoneczny. Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Wstawaj Aga :mad: Justyś, -8/-10 to przecież idealna zima ;) Ani za zimno ani za ciepło :) Quote
łamAga Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 hejka ;) wstałam wstałam :eviltong: u nas też zimno , jak jade z pracy to ludzie musza skrobac szyby więc szału z temperaturą nie ma ale jak jeszcze w czasie jazdy mi rzęsy nie zamarzają to nie jest najgorzej :diabloti: weszłam na chwilę i dalej ide ogarniać dom , już mnie cholera bierze jak widze w koło ten piach co psy znoszą do domu , pozamiatam umyje podłogi a za chwile niedosyc ze pełno piachu to jeszcze podłoga cała w kurzu :placz: więc juz was nie zdaze pewnie poodwiedzac ale życze wam miłego dzionka :eviltong: i ide ścierać kurze :flaming:chociaz nie wiem po co jak za chwile bedzie pewnie to samo :roll: Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Zostaw piach ;) Kilka dni i będziesz miała w domu piaskownicę :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy']Zostaw piach ;) Kilka dni i będziesz miała w domu piaskownicę :evil_lol:[/QUOTE] mysle ze dwa dni by wystarczyły na utworzenie z tego piaskownicy :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 To zbieraj do woreczków, a ja sobie jakoś odbiorę i będę miała do piaskownicy dla Theosia :D Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 hej :) kiedyś zamarzły mi rzęsy jak na dworze było -30'C ,a my szliśmy śpiewać kolędy do klasztoru (nalezałam do chóru szkolnego w gimnazjum) :cool1: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']To zbieraj do woreczków, a ja sobie jakoś odbiorę i będę miała do piaskownicy dla Theosia :D[/QUOTE] takie z klakami psimi i kocimi ?? :eviltong: [quote name='marta.k9080']hej :) kiedyś zamarzły mi rzęsy jak na dworze było -30'C ,a my szliśmy śpiewać kolędy do klasztoru (nalezałam do chóru szkolnego w gimnazjum) :cool1:[/QUOTE] ooooooo :diabloti: [quote name='Angi']niech psy śpią na dworze :P[/QUOTE] Qwendi śpi tak na pół , pół nocy na dworze pół w domu ale Neron nie chce spać na dworze :shake: nie będzie u nas nowego kotecka :-( Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']takie z klakami psimi i kocimi ?? :eviltong: [/QUOTE] W domu też ma kłaki psie i kocie :D Quote
angineuuka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']takie z klakami psimi i kocimi ?? :eviltong: ooooooo :diabloti: Qwendi śpi tak na pół , pół nocy na dworze pół w domu ale Neron nie chce spać na dworze :shake: [B]nie będzie u nas nowego koteck[/B]a :-([/QUOTE] wiedziałam :lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']W domu też ma kłaki psie i kocie :D[/QUOTE] fakt :diabloti: [quote name='Angi']wiedziałam :lol:[/QUOTE] skad ?? ja miałam nadzieję :placz: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 A tak w ogóle mamy dwa koty i co ?? i mamy [B]myszy [/B]:mdleje: polują jak głupie na dworze na jaszczurki , nabiegaja sie , napolują , znosza nam je pod drzwi a w domu zamiast polować to odpoczywają :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 czyli jednak potrzeba Wam trzeciego kotecka:diabloti: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='marta.k9080']czyli jednak potrzeba Wam trzeciego kotecka:diabloti:[/QUOTE] powiedz to Sebkowi :-( ide wziac prysznic zaraz wrócę ;) Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']powiedz to Sebkowi :-( ide wziac prysznic zaraz wrócę ;)[/QUOTE] powiedz mu,że komu do cholery przeszkadza jeden kot więcej :mad: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 ueee mówiłam mu że 2koty czy 3 co za różnica to miał same przeciw - idzie zima koty beda siedziały cały czas w domu Ibri będzie lała na schody - Ibri nalej na schody Pepsi pojdzie za nia i wszystko rozniosa pod łapami na dom ( wtedy roznosiły by 3 koty ) - nie wiadomo jak nowy kot zareagowal by na nasze duze psy - nie wiadomo jak nasze koty przyjeły by nowego domownika - spadnie śnieg ja pojade do mamy na tydzien nocek ( nie mam stad dojazdów ) a on zostanie z całym zwierzyńcem i wiele wiele innych powodów na NIE :placz: - Quote
Recommended Posts