Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV'][URL]http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Abdusamatow-straszy-zima-wszech-czasow-Mamy-sie-bac,wid,16036203,wiadomosc.html?ticaid=111694[/URL]

:diabloti:[/QUOTE]
przerażające...u nas już dziś rano było biało. nie cierpię zimy.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='agaga21']przerażające...u nas już dziś rano było biało. nie cierpię zimy.[/QUOTE]

u nas 0'C o 7.30 i szron na trawie :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja lubię zimę jak jest tak -8/-10 i śnieg :loveu:
Ciekawe czy Theoś pojeździ na sankach tej zimy :roll:[/QUOTE]

to niech w Niemcowni w tym roku będzie śnieg i zima a u nas latko:loveu:
nienawidzę zimy:angryy:

Posted

hejka ;)

wstałam wstałam :eviltong:

u nas też zimno , jak jade z pracy to ludzie musza skrobac szyby więc szału z temperaturą nie ma ale jak jeszcze w czasie jazdy mi rzęsy nie zamarzają to nie jest najgorzej :diabloti:

weszłam na chwilę i dalej ide ogarniać dom , już mnie cholera bierze jak widze w koło ten piach co psy znoszą do domu , pozamiatam umyje podłogi a za chwile niedosyc ze pełno piachu to jeszcze podłoga cała w kurzu :placz:

więc juz was nie zdaze pewnie poodwiedzac ale życze wam miłego dzionka :eviltong: i ide ścierać kurze :flaming:chociaz nie wiem po co jak za chwile bedzie pewnie to samo :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Zostaw piach ;) Kilka dni i będziesz miała w domu piaskownicę :evil_lol:[/QUOTE]

mysle ze dwa dni by wystarczyły na utworzenie z tego piaskownicy :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

hej :) kiedyś zamarzły mi rzęsy jak na dworze było -30'C ,a my szliśmy śpiewać kolędy do klasztoru (nalezałam do chóru szkolnego w gimnazjum) :cool1:

Posted

[quote name='magdabroy']To zbieraj do woreczków, a ja sobie jakoś odbiorę i będę miała do piaskownicy dla Theosia :D[/QUOTE]

takie z klakami psimi i kocimi ?? :eviltong:

[quote name='marta.k9080']hej :) kiedyś zamarzły mi rzęsy jak na dworze było -30'C ,a my szliśmy śpiewać kolędy do klasztoru (nalezałam do chóru szkolnego w gimnazjum) :cool1:[/QUOTE]

ooooooo :diabloti:

[quote name='Angi']niech psy śpią na dworze :P[/QUOTE]

Qwendi śpi tak na pół , pół nocy na dworze pół w domu ale Neron nie chce spać na dworze :shake:

nie będzie u nas nowego kotecka :-(

Posted

[quote name='dOgLoV']takie z klakami psimi i kocimi ?? :eviltong:

ooooooo :diabloti:

Qwendi śpi tak na pół , pół nocy na dworze pół w domu ale Neron nie chce spać na dworze :shake:

[B]nie będzie u nas nowego koteck[/B]a :-([/QUOTE]
wiedziałam :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']W domu też ma kłaki psie i kocie :D[/QUOTE]

fakt :diabloti:

[quote name='Angi']wiedziałam :lol:[/QUOTE]

skad ?? ja miałam nadzieję :placz:

Posted

A tak w ogóle mamy dwa koty i co ?? i mamy [B]myszy [/B]:mdleje: polują jak głupie na dworze na jaszczurki , nabiegaja sie , napolują , znosza nam je pod drzwi a w domu zamiast polować to odpoczywają :mdleje:

Guest wolfheart
Posted

czyli jednak potrzeba Wam trzeciego kotecka:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']powiedz to Sebkowi :-(

ide wziac prysznic zaraz wrócę ;)[/QUOTE]

powiedz mu,że komu do cholery przeszkadza jeden kot więcej :mad:

Posted

ueee mówiłam mu że 2koty czy 3 co za różnica to miał same przeciw

- idzie zima koty beda siedziały cały czas w domu Ibri będzie lała na schody

- Ibri nalej na schody Pepsi pojdzie za nia i wszystko rozniosa pod łapami na dom ( wtedy roznosiły by 3 koty )

- nie wiadomo jak nowy kot zareagowal by na nasze duze psy

- nie wiadomo jak nasze koty przyjeły by nowego domownika

- spadnie śnieg ja pojade do mamy na tydzien nocek ( nie mam stad dojazdów ) a on zostanie z całym zwierzyńcem

i wiele wiele innych powodów na NIE :placz:

-