łamAga Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='unikatowydiament']hejka :) :)[/QUOTE] hejka ;);););) Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] teraz tylko nocka i mogę iść spać :razz:[/QUOTE] alleluja :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']alleluja :evil_lol:[/QUOTE] do tego alleluja jeszcze daleko :diabloti: oczywiście na szkoleniu mi sie drzymło , gowa mi spadla a behapowiec sie zaczął sie śmiac i mówi " nie no jaka walka ze snem " :diabloti: a ja normalnie oczu otwartych utrzymac nie mogłam , w nocy budziłam sie co pół godziny bo bałam się że zaśpię , normalnie do pracy jak bym zaspała to uj odrobiła bym ale na BHP musiałam iść wiec miałam schize mimo ze zegarek miałam nastawiony :roll: Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 jesteś niemożliwa :diabloti: Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']jesteś niemożliwa :diabloti:[/QUOTE] Oj tam , jeden koles co siedział przede mna też prawie całe szkolenie spał :diabloti: ja nie mogę siedziec i słuchać przez 8h takich smętów , co szkolenie klepią to samo , znam to na pamięć .... Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 8h :crazyeye: to co oni gadali tyle czasu... Quote
kalyna Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 W życiu tego nie nadrobię... :o [quote name='dOgLoV']Oj tam , jeden koles co siedział przede mna też prawie całe szkolenie spał :diabloti: ja nie mogę siedziec i słuchać przez 8h takich smętów , co szkolenie klepią to samo , znam to na pamięć ....[/QUOTE] 8H szkolenie? wow to ja 15 minut wytrzymać nie mogłam :evil_lol: Quote
M&S Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Kocham szkolenia wszelakie:evil_lol: pozdrawiamy :) Quote
angineuuka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 ja kiedyś spałam na jakimś durnym wykładnie w muzeum :lol: Obudziłam się jak zaczęli składać krzesła :P Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 jak Wy możecie spać wśród obcych ludzi...ja bym nie dała rady:shake: Quote
kalyna Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']jak Wy możecie spać wśród obcych ludzi...ja bym nie dała rady:shake:[/QUOTE] to chyba nigdy nie byłaś tak zmęczona :eviltong: ja kiedyś na studiach pod salą wykładową, gdzie było baaardzo gwarno :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='kalyna']to chyba nigdy nie byłaś tak zmęczona :eviltong: ja kiedyś na studiach pod salą wykładową, gdzie było baaardzo gwarno :evil_lol:[/QUOTE] oj byłam,prawie padałam na pysk,ale nie umiem zasnąć w tłumie:shake: Quote
angineuuka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 wtedy byłam nie wyspana i wykład był mega nudny. Każdy spał :lol: Quote
vege* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ja zawsze zasypiam w kinie jak chodziłam z klasą ze szkoły na jakieś nudne i beznadziejne filmy. Każdy krzesła składa, ja się budzę i widzę połowa sali płacze z powodu filmu bo jakaś tam scena była, a ja się ziewam :evil_lol: Quote
angineuuka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 w kinie też by mi się kiedyś zasnęło, ale nie pamiętam co to za film był. :eviltong: Quote
vege* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ja zasnęłam chyba na czarnym czwartku, na katyniu i jeszcze jakimś takim nudnym, aaaaa w ciemności :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Wstawaj śpiochu, bo do pracy zaśpisz :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu, bo do pracy zaśpisz :evil_lol:[/QUOTE] praca nie zając,na dogo właz :mad: Quote
łamAga Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='marta.k9080']8h :crazyeye: to co oni gadali tyle czasu...[/QUOTE] oni wałkują wszystko , jakie mamy w firmie środki szkodliwe , jaki jest hałas na danym odcinku , jakie musimy środki ochronne stosować , co zrobić w razie pożaru , ile miejsca przypada na jednego pracownika zeby swobodnie mógł pracowac , filmik nam puszczają z pierwszej pomocy , później mamy test i idziemy do domu w tym 3 przerwy , dwie na kawe jedna na obiad ;) [quote name='kalyna']W życiu tego nie nadrobię... :o 8H szkolenie? wow to ja 15 minut wytrzymać nie mogłam :evil_lol:[/QUOTE] trza było być częściej :mad: jakoś dałam rade wytrzymac ale lekko nie było :eviltong: [quote name='M&S']Kocham szkolenia wszelakie:evil_lol: pozdrawiamy :)[/QUOTE] ja również ;) [quote name='Angi']ja kiedyś spałam na jakimś durnym wykładnie w muzeum :lol: Obudziłam się jak zaczęli składać krzesła :P[/QUOTE] haahahahaha dobrze że nie jak dostałaś z krzesełka :eviltong: [quote name='marta.k9080']jak Wy możecie spać wśród obcych ludzi...ja bym nie dała rady:shake:[/QUOTE] ja jak wiem ze nie mogę spać to oczu otwartych utrzymac nie moge a jak moge spac to kulam sie z miejsca na miejsce :shake: [quote name='vege*']Ja zasnęłam chyba na czarnym czwartku, na katyniu i jeszcze jakimś takim nudnym, aaaaa w ciemności :evil_lol:[/QUOTE] ej no książka w ciemności była fana :eviltong: [quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu, bo do pracy zaśpisz :evil_lol:[/QUOTE] nie śpie :eviltong: Quote
M&S Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Dzień dobry :) Miłego odpoczynku po pracy;) Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='M&S']Dzień dobry :) Miłego odpoczynku po pracy;)[/QUOTE] hejka ;) dziękuje bardzo :loveu: nie było nawet tak źle , miałam nawet energię żeby trochę powywijać ale o 6stej już miałam kryzysa , kurde jak mi sie spać chciało :sleep2:myślałam że oszaleję , ale jakoś dałam radę :lol: jeszcze tylko trzy nocki i długi weekend :razz: Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='unikatowydiament']witanko w deszczowy wtorek:)[/QUOTE] hejka ;) u nas na szczęście nie pada :multi: Quote
Guest wolfheart Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) u nas na szczęście nie pada :multi:[/QUOTE] a u nas zimno bo 14'C i wieje,no teraz już spadło na 10'C Quote
*Magda* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 A u mnie dziś cieplutko :bigcool: Nawet teraz mam 17 stopni :eviltong: Quote
Recommended Posts