Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
teraz tylko nocka i mogę iść spać :razz:[/QUOTE]

alleluja :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']alleluja :evil_lol:[/QUOTE]

do tego alleluja jeszcze daleko :diabloti: oczywiście na szkoleniu mi sie drzymło , gowa mi spadla a behapowiec sie zaczął sie śmiac i mówi " nie no jaka walka ze snem " :diabloti: a ja normalnie oczu otwartych utrzymac nie mogłam , w nocy budziłam sie co pół godziny bo bałam się że zaśpię , normalnie do pracy jak bym zaspała to uj odrobiła bym ale na BHP musiałam iść wiec miałam schize mimo ze zegarek miałam nastawiony :roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']jesteś niemożliwa :diabloti:[/QUOTE]

Oj tam , jeden koles co siedział przede mna też prawie całe szkolenie spał :diabloti: ja nie mogę siedziec i słuchać przez 8h takich smętów , co szkolenie klepią to samo , znam to na pamięć ....

Posted

W życiu tego nie nadrobię... :o

[quote name='dOgLoV']Oj tam , jeden koles co siedział przede mna też prawie całe szkolenie spał :diabloti: ja nie mogę siedziec i słuchać przez 8h takich smętów , co szkolenie klepią to samo , znam to na pamięć ....[/QUOTE]

8H szkolenie? wow to ja 15 minut wytrzymać nie mogłam :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

jak Wy możecie spać wśród obcych ludzi...ja bym nie dała rady:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak Wy możecie spać wśród obcych ludzi...ja bym nie dała rady:shake:[/QUOTE]

to chyba nigdy nie byłaś tak zmęczona :eviltong:
ja kiedyś na studiach pod salą wykładową, gdzie było baaardzo gwarno :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']to chyba nigdy nie byłaś tak zmęczona :eviltong:
ja kiedyś na studiach pod salą wykładową, gdzie było baaardzo gwarno :evil_lol:[/QUOTE]

oj byłam,prawie padałam na pysk,ale nie umiem zasnąć w tłumie:shake:

Posted

Ja zawsze zasypiam w kinie jak chodziłam z klasą ze szkoły na jakieś nudne i beznadziejne filmy. Każdy krzesła składa, ja się budzę i widzę połowa sali płacze z powodu filmu bo jakaś tam scena była, a ja się ziewam :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu, bo do pracy zaśpisz :evil_lol:[/QUOTE]

praca nie zając,na dogo właz :mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']8h :crazyeye: to co oni gadali tyle czasu...[/QUOTE]

oni wałkują wszystko , jakie mamy w firmie środki szkodliwe , jaki jest hałas na danym odcinku , jakie musimy środki ochronne stosować , co zrobić w razie pożaru , ile miejsca przypada na jednego pracownika zeby swobodnie mógł pracowac , filmik nam puszczają z pierwszej pomocy , później mamy test i idziemy do domu w tym 3 przerwy , dwie na kawe jedna na obiad ;)

[quote name='kalyna']W życiu tego nie nadrobię... :o

8H szkolenie? wow to ja 15 minut wytrzymać nie mogłam :evil_lol:[/QUOTE]

trza było być częściej :mad:

jakoś dałam rade wytrzymac ale lekko nie było :eviltong:

[quote name='M&S']Kocham szkolenia wszelakie:evil_lol:

pozdrawiamy :)[/QUOTE]

ja również ;)

[quote name='Angi']ja kiedyś spałam na jakimś durnym wykładnie w muzeum :lol: Obudziłam się jak zaczęli składać krzesła :P[/QUOTE]

haahahahaha dobrze że nie jak dostałaś z krzesełka :eviltong:

[quote name='marta.k9080']jak Wy możecie spać wśród obcych ludzi...ja bym nie dała rady:shake:[/QUOTE]

ja jak wiem ze nie mogę spać to oczu otwartych utrzymac nie moge a jak moge spac to kulam sie z miejsca na miejsce :shake:

[quote name='vege*']Ja zasnęłam chyba na czarnym czwartku, na katyniu i jeszcze jakimś takim nudnym, aaaaa w ciemności :evil_lol:[/QUOTE]

ej no książka w ciemności była fana :eviltong:

[quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu, bo do pracy zaśpisz :evil_lol:[/QUOTE]

nie śpie :eviltong:

Posted

[quote name='M&S']Dzień dobry :)

Miłego odpoczynku po pracy;)[/QUOTE]

hejka ;)

dziękuje bardzo :loveu:

nie było nawet tak źle , miałam nawet energię żeby trochę powywijać ale o 6stej już miałam kryzysa , kurde jak mi sie spać chciało :sleep2:myślałam że oszaleję , ale jakoś dałam radę :lol: jeszcze tylko trzy nocki i długi weekend :razz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

u nas na szczęście nie pada :multi:[/QUOTE]

a u nas zimno bo 14'C i wieje,no teraz już spadło na 10'C