angineuuka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Brunomania']Wy to jesteście niezłe :) Mój brat zabiłby was. Jemu spadł telefon na podłogę i lekko się zarysował to wpadł w depresję i siedział zamknięty w pokoju przez 1,5 dnia. Lapek podpięty do monitora to norma. Wtedy jest taki fajny duży pulpit.[/QUOTE] serio? buahahahah :D Quote
Guest wolfheart Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ja tam sie klawiatura nie przejmuje , gorzej jak mi calkiem przestanie działać lapek bo cała szklanka kawy w niego poszła :roll:[/QUOTE] :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: :diabloti: Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 no ja tez sie wqurwiłam , jeszcze go nie spłaciłam :placz: Quote
M&S Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='dOgLoV']no ja tez sie wqurwiłam , jeszcze go nie spłaciłam :placz:[/QUOTE] Nie dziwię sie..... Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='M&S']Nie dziwię sie.....[/QUOTE] jak bedzie działał to kamien spadnie mi z serca , znajac moje szczescie to spadnie mi na nogę :p Quote
M&S Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='dOgLoV']jak bedzie działał to kamien spadnie mi z serca , znajac moje szczescie to spadnie mi na nogę :p[/QUOTE] No to niech zadziała!!! Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='M&S']No to niech zadziała!!![/QUOTE] dokładnie :lol: niga sie zrosnie jak by co ;) Quote
Speedymania Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Angi']serio? buahahahah :D[/QUOTE] Naprawdę. On tak ten telefon przeżył, że masakra. Wysłał go do naprawy i jak mu za miesiąc przysłali to cieszył się jak małe dziecko na widok worka słodyczy. O dziwo mój brat ma prawie 21 lat ;d [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/97416-dOgLoV"][B]dOgLoV[/B][/URL] będzie działał, trzeba po prostu w to uwierzyć i nie myśleć o innej wersji wydarzeń. Ja tak robię z wieloma rzeczami, sytuacjami i w większości się sprawdza. Myśl pozytywnie ! Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Brunomania']Naprawdę. On tak ten telefon przeżył, że masakra. Wysłał go do naprawy i jak mu za miesiąc przysłali to cieszył się jak małe dziecko na widok worka słodyczy. O dziwo mój brat ma prawie 21 lat ;d [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/97416-dOgLoV"][B]dOgLoV[/B][/URL] będzie działał, trzeba po prostu w to uwierzyć i nie myśleć o innej wersji wydarzeń. Ja tak robię z wieloma rzeczami, sytuacjami i w większości się sprawdza. Myśl pozytywnie ![/QUOTE] ojojoj , pozytywne myslenie to moja pięta achillesowa :roll: ale staram sie ;) Quote
Speedymania Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ojojoj , pozytywne myslenie to moja pięta achillesowa :roll: ale staram sie ;)[/QUOTE] no to ja będę za ciebie pozytywnie myśleć :) Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Brunomania']no to ja będę za ciebie pozytywnie myśleć :)[/QUOTE] o dzieki bardzo !!!! :multi: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 A ja nie, bo też mam z tym problem :eviltong: Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 ja mam ze wszystkim problem , ale najwiekszy ze sobą :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ja mam ze wszystkim problem , ale najwiekszy ze sobą :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: też bywam problematyczna Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='marta.k9080']:diabloti: też bywam problematyczna[/QUOTE] nie bardziej niz ja :eviltong: [quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE] hejka ;) Quote
kalyna Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='dOgLoV']jak bedzie działał to kamien spadnie mi z serca , znajac moje szczescie to spadnie mi na nogę :p[/QUOTE] buahahahaha, Aga Twoje teksty czasem zabijają :evil_lol: Quote
M&S Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie :lol: niga sie zrosnie jak by co ;)[/QUOTE] Właściwe podejście do sprawy;) Doberek:) Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='Izabela124.']Ale wy gadacie :eviltong:[/QUOTE] My?? ależ skąd :diabloti: [quote name='kalyna']buahahahaha, Aga Twoje teksty czasem zabijają :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='M&S']Właściwe podejście do sprawy;) Doberek:)[/QUOTE] Hejka ;) [quote name='magdabroy']Hejka Aga :) I jak laptop, działa?[/QUOTE] hej ;) W zasadzie to nie wiem , bałam się go włączyć , przed chwila zawiozłam do serwisu , koles powiedział że dobrze ze go nie właczałam i ze tak szybko przywiozłam bo byc moze on i by zadziałał po wlaczeniu ale za kilka dni by padl i juz sie nie wlaczyl , kawa ma to do tego ze ona wyschnie i daje bledne symptomy dzialajacego sprzetu ale twszystko w srodku puchnie i po kilku dniach odpadaja poszczegolne czesci z płyty głownej i jest po sprzęcie , powiedzial ze otworzy go specjalnym sprzetem tak zeby nie bylo widac i zeby gwarancja nadal obowiazywala , jutro z samwego rana sie za niego wezmie bo nie mozna dluzej czekac , wiec jutro powinnam go miec , o ile da sie go wyczyscic , no i klawiatura do wymiany :roll: droga ta szklanka kawy :roll: Sebek powiedzial ze wprowadza mi pewne ograniczenia i kawe bede piła na podłodze :lol: i ze jestem chodzącym wirusem :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Ja bym Ci kazała kawę pić w łazience :diabloti: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='magdabroy']Ja bym Ci kazała kawę pić w łazience :diabloti:[/QUOTE] I tak lepiej ze mi całkiem kawy nie zabronił pić , tak sie mega mecze bo musze pic w kubku bo to wszystko przez zepsuty koszyczek od szklanki :placz: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 [quote name='magdabroy']A kto zepsuł koszyczek? :mad:[/QUOTE] rozpadł sie ze starosci , mial ponad 3o lat , tutaj nikt nie pija kawy w szklankach , i mieli jeden gdzies tam koszyczek i pare dni temu raczka zostala mi w rece wiec pilam w koszyczku bez uszka az mi szklanka z niego dołem wypadła :roll: szklanki se kupilam ale koszyczkow nie moglam trafic i tak pilam wtym starociu :mad: w ogole zaraz mnie cos trafi z ta klawiatura , nie nawidze klawiator z dużym stanem , na tym sie pisac nie da , co chile marze i pisze od nowa :angryy: Quote
Recommended Posts