łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Angi']Seba coś średnio zadowolony :evil_lol:[/QUOTE] zimno mu było :diabloti: od wody strasznie ciągnęło brrrrr Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Fajne foty :) [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04818_zpsd6e955a2.jpg[/url] :loveu: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC04821_zps4c0e1241.jpg[/url] neron jak zwykle zadowolony z kagańca :lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 dziękuje :loveu: taaaa przy każdej nadarzającej się okazji próbuje go zdjąć :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='wiki4']A gdzie kociambry? ;p[/QUOTE] a siedzą gdzies w pokoju i sie wylegują , dzisiaj jest tak zimno że nawet Ibri nie poszła na łajzy :diabloti: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Angi']zjedli pewnie :evil_lol:[/QUOTE] coś Ty , za mało z nich mięsa by było :eviltong: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='wiki4']Mięcho jest fuuuuuuuuj :diabloti:[/QUOTE] zależy jakie :eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']zależy jakie :eviltong:[/QUOTE] Każde jest fuuuj ;p A foty super :loveu: Konie jakie śliczne (aż zachciało mi się na stadninę :p) Pięknie tam u siebie macie hyhy :D Quote
wiki4 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']zależy jakie :eviltong:[/QUOTE] Każde :eviltong: A już zwłaszcza to sklepowe :niedowia: Quote
Guest wolfheart Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']no właśnie , i specjalnie te lumpy tam pozawieszałam zeby nie było widac pupy i pindola :diabloti:[/QUOTE] nie chciałaś się pochwalić na całego...:diabloti::shake: o spacerek do lasu był:p Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Ty$ka']Każde jest fuuuj ;p A foty super :loveu: Konie jakie śliczne (aż zachciało mi się na stadninę :p) Pięknie tam u siebie macie hyhy :D[/QUOTE] Pieknie pięknie ale te tereny sa mocno zaludnione i psy nie mogą sobie swobodnie pobiegać :roll: [quote name='wiki4']Każde :eviltong: A już zwłaszcza to sklepowe :niedowia:[/QUOTE] nie każde :eviltong: [quote name='marta.k9080']nie chciałaś się pochwalić na całego...:diabloti::shake: o spacerek do lasu był:p[/QUOTE] nie no coś muszę dla siebie też zostawić :eviltong: niooo bylismy u koników nad wodą i w lesie :cool3: ale na frytki zabrakło nam czasu :mad: ale w ogóle co ja dzisiaj odjebał...m to głowa mała :roflt: byliśmy u Gabi z prezentem , jedziemy z powrotem i mówie do Sebka " a zadzwonie do mamy spytam gdzie są czy na działce czy w domu i wstąpimy na kawę " no to wzięłam telefon dzwonie , gadam z mamą i macam się po kieszeniach patrze puste i mówie do mamy " ej czekaj no bo chyba telefon zostawiłam u Michała " :splat: Quote
Guest wolfheart Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 hahaha dobra jesteś:evil_lol: przypał jakich mało:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Cała Ty :evil_lol: chociaż to akurat i mi się kiedyś zdarzyło :diabloti: :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='marta.k9080']hahaha dobra jesteś:evil_lol: przypał jakich mało:diabloti:[/QUOTE] jeszcze jeden przypał dzisiaj zrobiłam ale wam nie powiem co bo siara :diabloti: [quote name='agaciaaa']Cała Ty :evil_lol: chociaż to akurat i mi się kiedyś zdarzyło :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] uffff nie jestem sama :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']jeszcze jeden przypał dzisiaj zrobiłam ale wam nie powiem co bo siara :diabloti:[/QUOTE] gadaj,wśród swoich jesteś:diabloti: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='marta.k9080']gadaj,wśród swoich jesteś:diabloti:[/QUOTE] ale to mega głupie :eviltong: no ale dobra poprawie wam troche humory :eviltong: od samego rana cały czas wkurzały mnie gacie i mowie na spacerze do Sebastiana ze mam jakies głupie gacie bo mi w tyłek włażą i mnie wkurzają , wróciliśmy , zjedliśmy obiad ide siusiu patrze a ja mam gacie założone tył do przodu :peace: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Ej, to nie jest śmieszne, też tak mam 8) I jeszcze potrafię w nocy się nagle obudzić z paniką, bo poczułam, że już na telefonie nie śpię (jest pod poduszką, bo służy jako budzik) 8) Haha, gacie :P Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']uffff nie jestem sama :diabloti:[/QUOTE] Ale ja tylko sobie tak pomyślałam, nie narobiłam siary mówiąc to na głos :diabloti: [quote name='dOgLoV']ale to mega głupie :eviltong: no ale dobra poprawie wam troche humory :eviltong: od samego rana cały czas wkurzały mnie gacie i mowie na spacerze do Sebastiana ze mam jakies głupie gacie bo mi w tyłek włażą i mnie wkurzają , wróciliśmy , zjedliśmy obiad ide siusiu patrze a ja mam gacie założone tył do przodu :peace:[/QUOTE] Aga jesteś genialna :mdleje: gdzie Ty masz głowę? :diabloti: Quote
natija Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 dotarlam w koncu ,ale nie nadrobie:roll: Quote
angineuuka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 [quote name='dOgLoV']ale to mega głupie :eviltong: no ale dobra poprawie wam troche humory :eviltong: od samego rana cały czas wkurzały mnie gacie i mowie na spacerze do Sebastiana ze mam jakies głupie gacie bo mi w tyłek włażą i mnie wkurzają , wróciliśmy , zjedliśmy obiad ide siusiu patrze a ja mam gacie założone tył do przodu :peace:[/QUOTE] hahahahahahahahah. Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Ty$ka']Ej, to nie jest śmieszne, też tak mam 8) I jeszcze potrafię w nocy się nagle obudzić z paniką, bo poczułam, że już na telefonie nie śpię (jest pod poduszką, bo służy jako budzik) 8) Haha, gacie :P[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ja czesto czuje ze dostałam sms-a a sms-a nie ma :diabloti: [quote name='agaciaaa']Ale ja tylko sobie tak pomyślałam, nie narobiłam siary mówiąc to na głos :diabloti: Aga jesteś genialna :mdleje: gdzie Ty masz głowę? :diabloti:[/QUOTE] a co to jest głowa ?? :diabloti: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='natija']dotarlam w koncu ,ale nie nadrobie:roll:[/QUOTE] to za kare za tak długą nieobecność :mad: [quote name='Angi']hahahahahahahahah.[/QUOTE] :diabloti: Quote
Recommended Posts