vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='agaciaaa']A ja nawet siostry nie mam do jeżdżenia :([/QUOTE] :( [quote name='Angi']a ja jadę na wystawę 31. :diabloti:[/QUOTE] a ja 14-15.09 i pewnie 6.10 ;) Quote
angineuuka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 jeszcze pojadę na Zabrzańską albo Bytomską. :P się zobaczy. ;) Quote
vege* Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 ja na krajową w Wawie i klubową niufów i landseerów też w Wawie, a ta co będzie 6.10 będzie w NDM :) Quote
Naklejka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Na Zabrzańską też chca! :D No i na Wrocławską, bo nigdy nie byłam, moze uda mi się pojechać na oba dni :cool3: Ale wtedy zabrałabym się pewnie z matką. Quote
Karro Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Hej. Planujecie się może pojawić na wystawie międzynarodowej we Wrocławiu ? :) Quote
angineuuka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='Naklejka']Na Zabrzańską też chca! :D No i na Wrocławską, bo nigdy nie byłam, moze uda mi się pojechać na oba dni :cool3: Ale wtedy zabrałabym się pewnie z matką.[/QUOTE] Za rok jedziemy do krk na oba dni :evil_lol: [quote name='understandme']Hej. Planujecie się może pojawić na wystawie międzynarodowej we Wrocławiu ? :)[/QUOTE] nie :grins: :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='understandme']Hej. Planujecie się może pojawić na wystawie międzynarodowej we Wrocławiu ? :)[/QUOTE] hejka ;) raczej nie :roll: ale jak bysmy sie zdecydowali to Cie poinformuje , z tym że Wy będziecie wystawiani w inny dzień :roll: [quote name='wiki4']Wpadam życzyć miłego wieczorku :calus:[/QUOTE] dziękujemy i wzajemnie :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='marta.k9080']Aga,żyjesz? :mad:[/QUOTE] jeszcze żyje :lol: byłam na działce u mamy , było tam 7dmioro dzieci , normalnie wymiękłam , mam dosyć dzieci ................... Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='dOgLoV'] jeszcze żyje :lol: byłam na działce u mamy , było tam 7dmioro dzieci , normalnie wymiękłam , mam dosyć dzieci ...................[/QUOTE] chyba bym je*ła przy takiej ilości dzieciarni Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='marta.k9080']chyba bym je*ła przy takiej ilości dzieciarni[/QUOTE] ja własnie jeb****am :mdleje:jak dojde do siebie to moze wstawie zdjęcie całej dzieciarni .... Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='dOgLoV']ja własnie jeb****am :mdleje:jak dojde do siebie to moze wstawie zdjęcie całej dzieciarni ....[/QUOTE] Dla mnie dwoje ogarniętych to taki max :eviltong: Chociaż przy mnie każde dziecko nagle staje się grzeczne i ogarnięte :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='vege*']Dla mnie dwoje ogarniętych to taki max :eviltong: Chociaż przy mnie każde dziecko nagle staje się grzeczne i ogarnięte :diabloti:[/QUOTE] ja nie mam ani trochę cierpliwości do dzieci,dwoje to o dwoje za dużo:diabloti: (jestem złym człowiekiem:-() Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='marta.k9080']ja nie mam ani trochę cierpliwości do dzieci,dwoje to o dwoje za dużo:diabloti: (jestem złym człowiekiem:-()[/QUOTE] Ja dzieci nawet lubię :) Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Ja lubię dzieci ale nie tyle i nie tak nieznośne :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='vege*']Ja dzieci nawet lubię :)[/QUOTE] ja też,ale daleko ode mnie:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='marta.k9080']ja też,ale daleko ode mnie:evil_lol:[/QUOTE] a ja takie do 3ciego roku :diabloti: a ja postanowilam chrzesniaczce na urodziny kupić lampe sufitowa , chciałam jej kupić w księzniczki , rózową i dobrze ze jej dzisiaj spytałam jaka by chciała bo powiedziała " ciocia , rózowa ? w księzniczki ? to nie w moim stylu , ja chce w pieski " ciekawe gdzie ja jej kupie lampe w pieski :roll: Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja takie do 3ciego roku :diabloti: a ja postanowilam chrzesniaczce na urodziny kupić lampe sufitowa , chciałam jej kupić w księzniczki , rózową i dobrze ze jej dzisiaj spytałam jaka by chciała bo powiedziała " ciocia , rózowa ? w księzniczki ? to nie w moim stylu , [B]ja chce w pieski[/B] " ciekawe gdzie ja jej kupielampe w pieski :roll:[/QUOTE] Od małego ma dobry gust :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja takie do 3ciego roku :diabloti: a ja postanowilam chrzesniaczce na urodziny kupić lampe sufitowa , chciałam jej kupić w księzniczki , rózową i dobrze ze jej dzisiaj spytałam jaka by chciała bo powiedziała " ciocia , rózowa ? w księzniczki ? to nie w moim stylu , ja chce w pieski " ciekawe gdzie ja jej kupie lampe w pieski :roll:[/QUOTE] to nie w moim stylu,ma gadkę mała:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='vege*']Od małego ma dobry gust :loveu:[/QUOTE] taaaa , ma to po cioci :diabloti: [quote name='marta.k9080']to nie w moim stylu,ma gadkę mała:evil_lol:[/QUOTE] to mała złośnica jest , taka ma gadke ze czasami sie słuchac nie da hehe a dopiero ma 10 lat co to bedzie pozniej ;) Quote
kalyna Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 No to teraz masz zadanie bojowe, znaleźć lampkę w pieski :evil_lol: na allegro widziałam w księżniczki tylko :diabloti: Quote
Recommended Posts