Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']A ja nawet siostry nie mam do jeżdżenia :([/QUOTE]
:(
[quote name='Angi']a ja jadę na wystawę 31. :diabloti:[/QUOTE]
a ja 14-15.09 i pewnie 6.10 ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Na Zabrzańską też chca! :D No i na Wrocławską, bo nigdy nie byłam, moze uda mi się pojechać na oba dni :cool3: Ale wtedy zabrałabym się pewnie z matką.[/QUOTE]
Za rok jedziemy do krk na oba dni :evil_lol:
[quote name='understandme']Hej.
Planujecie się może pojawić na wystawie międzynarodowej we Wrocławiu ? :)[/QUOTE]
nie :grins: :evil_lol:

Posted

[quote name='understandme']Hej.
Planujecie się może pojawić na wystawie międzynarodowej we Wrocławiu ? :)[/QUOTE]

hejka ;)

raczej nie :roll: ale jak bysmy sie zdecydowali to Cie poinformuje , z tym że Wy będziecie wystawiani w inny dzień :roll:

[quote name='wiki4']Wpadam życzyć miłego wieczorku :calus:[/QUOTE]

dziękujemy i wzajemnie :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='marta.k9080']Aga,żyjesz? :mad:[/QUOTE]

jeszcze żyje :lol: byłam na działce u mamy , było tam 7dmioro dzieci , normalnie wymiękłam , mam dosyć dzieci ...................

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
jeszcze żyje :lol: byłam na działce u mamy , było tam 7dmioro dzieci , normalnie wymiękłam , mam dosyć dzieci ...................[/QUOTE]

chyba bym je*ła przy takiej ilości dzieciarni

Posted

[quote name='marta.k9080']chyba bym je*ła przy takiej ilości dzieciarni[/QUOTE]

ja własnie jeb****am :mdleje:jak dojde do siebie to moze wstawie zdjęcie całej dzieciarni ....

Posted

[quote name='dOgLoV']ja własnie jeb****am :mdleje:jak dojde do siebie to moze wstawie zdjęcie całej dzieciarni ....[/QUOTE]
Dla mnie dwoje ogarniętych to taki max :eviltong: Chociaż przy mnie każde dziecko nagle staje się grzeczne i ogarnięte :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Dla mnie dwoje ogarniętych to taki max :eviltong: Chociaż przy mnie każde dziecko nagle staje się grzeczne i ogarnięte :diabloti:[/QUOTE]

ja nie mam ani trochę cierpliwości do dzieci,dwoje to o dwoje za dużo:diabloti: (jestem złym człowiekiem:-()

Posted

[quote name='marta.k9080']ja nie mam ani trochę cierpliwości do dzieci,dwoje to o dwoje za dużo:diabloti: (jestem złym człowiekiem:-()[/QUOTE]
Ja dzieci nawet lubię :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ja dzieci nawet lubię :)[/QUOTE]

ja też,ale daleko ode mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja też,ale daleko ode mnie:evil_lol:[/QUOTE]

a ja takie do 3ciego roku :diabloti: a ja postanowilam chrzesniaczce na urodziny kupić lampe sufitowa , chciałam jej kupić w księzniczki , rózową i dobrze ze jej dzisiaj spytałam jaka by chciała bo powiedziała " ciocia , rózowa ? w księzniczki ? to nie w moim stylu , ja chce w pieski " ciekawe gdzie ja jej kupie lampe w pieski :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja takie do 3ciego roku :diabloti: a ja postanowilam chrzesniaczce na urodziny kupić lampe sufitowa , chciałam jej kupić w księzniczki , rózową i dobrze ze jej dzisiaj spytałam jaka by chciała bo powiedziała " ciocia , rózowa ? w księzniczki ? to nie w moim stylu , [B]ja chce w pieski[/B] " ciekawe gdzie ja jej kupielampe w pieski :roll:[/QUOTE]
Od małego ma dobry gust :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja takie do 3ciego roku :diabloti: a ja postanowilam chrzesniaczce na urodziny kupić lampe sufitowa , chciałam jej kupić w księzniczki , rózową i dobrze ze jej dzisiaj spytałam jaka by chciała bo powiedziała " ciocia , rózowa ? w księzniczki ? to nie w moim stylu , ja chce w pieski " ciekawe gdzie ja jej kupie lampe w pieski :roll:[/QUOTE]

to nie w moim stylu,ma gadkę mała:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Od małego ma dobry gust :loveu:[/QUOTE]

taaaa , ma to po cioci :diabloti:

[quote name='marta.k9080']to nie w moim stylu,ma gadkę mała:evil_lol:[/QUOTE]

to mała złośnica jest , taka ma gadke ze czasami sie słuchac nie da hehe a dopiero ma 10 lat co to bedzie pozniej ;)