Guest wolfheart Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='Angi']nie wszystkie warzywka są pyszne ;)[/QUOTE] racja,brukselka,pietruszka(korzeń) i seler to paskudztwo:shake: Hej Aga :) Quote
agaga21 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 nie przebrnę przez tą gadaninę ale fot kocic dawno nie było chyba......:cool3: Quote
wiki4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [URL]https://www.facebook.com/events/225005220985448/[/URL] Przyjedźcie :loveu: Poznacie wnusię osobiście :lol: Quote
vege* Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='marta.k9080']racja,brukselka,pietruszka(korzeń) i seler to paskudztwo:shake: Hej Aga :)[/QUOTE] Brukselkę lubię, ale fakt pietruszka i seler są obrzydliwe, to jedyne warzywa, których nie tknę :shake: No i nie jadłam jeszcze szparagów, ktoś wie jak to smakuje? :evil_lol: Quote
wiki4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='vege*']Brukselkę lubię, ale fakt pietruszka i seler są obrzydliwe, to jedyne warzywa, których nie tknę :shake: No i nie jadłam jeszcze szparagów, ktoś wie jak to smakuje? :evil_lol:[/QUOTE] Całkiem dobre, ale takie 'nitki' są fuj. Jak w fasolce podobne :shake: Tylko te główki zawsze odcinam bo są najlepsze, a resztę daję komuś innemu :evil_lol: Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 też chciałabym spróbować szparagów :D A mi chyba wyszło uczulenie, na mydło które mam w łazience... -.- Quote
Guest wolfheart Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='vege*']Brukselkę lubię, ale fakt pietruszka i seler są obrzydliwe, to jedyne warzywa, których nie tknę :shake: No i nie jadłam jeszcze szparagów, ktoś wie jak to smakuje? :evil_lol:[/QUOTE] szparagi są pyszne,ja je lubię:p Brukselkę jadłam raz i wyplułam:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Szparagi są znośne, najlepsze są z grilla w sosie czosnkowym (lub innym wg upodobań) :loveu: Aczkolwiek mają nitki, z którymi trzeba się zmagać, ale tak to są bardzo fajną przekąską. Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 gdzie kupie szparagi? I jak mam je zrobić :P ? Quote
wiki4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='Angi']gdzie kupie szparagi? I jak mam je zrobić :P ?[/QUOTE] Na targu, w markecie :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 sezon na szparagi był w maju:lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 u nas nie było ich wiele w tym roku:roll: Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 U nas szparagi swego czasu rosły w ogródku :siara: A robisz je wg gustu, mnie smakują z grilla ;) Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ja mam na ogródku, ale nie wiem czy coś tam urosło. Alpina to co chwile dupskiem trąca :P Quote
*Magda* Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='marta.k9080']racja,brukselka,pietruszka(korzeń) i seler to paskudztwo:shake:[/QUOTE] Uwielbiam korzeń pietruszki ugotowany :loveu: [quote name='vege*']Brukselkę lubię, ale fakt pietruszka i seler są obrzydliwe, to jedyne warzywa, których nie tknę :shake: No i nie jadłam jeszcze szparagów, ktoś wie jak to smakuje? :evil_lol:[/QUOTE] Mi szparagi nie smakują :shake: A jestem wszystkożerna :evil_lol: [quote name='Angi']gdzie kupie szparagi? I jak mam je zrobić :P ?[/QUOTE] W maju/czerwcu i najlepiej na targu ;) Te z hipermarketu najczęściej są już zleżałe :roll: Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 przestańcie pisać, bo się na spacer zebrać nie mogę :P Quote
wiki4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Oglądam [I]Obecność [/I]i tak jak normalnie horrory mnie zbytnio nie ruszają, a oglądam tylko właściwie z tego gatunku, to tutaj prawie pare razy spadłam z krzesła. Jestem na końcówce i sama w domu. Moje serce, ała :placz: Mamooo ratuj :placz: [SIZE=1]Muszę zobaczyć jak się skończy :diabloti:[/SIZE] Quote
wiki4 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='Angi']wróciłam :grins:[/QUOTE] Spotkałaś jakieś szparagi na spacerze? :lol: Quote
angineuuka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 nie, ale za to spotkałam malutkie żabki. :diabloti: Quote
Recommended Posts