*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='dOgLoV']Hahahahahaha ej no nie jest tak źle , teraz wszystkie co maja 35 sie fochną o tą "staruchę " :diabloti:[/QUOTE] A niech się fochają :diabloti: ale ja taka stara nie jestem :eviltong: Quote
łamAga Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy']A niech się fochają :diabloti: ale ja taka stara nie jestem :eviltong:[/QUOTE] jak bedziesz tyle miała to tez bedziesz mówiła ze jestes młoda :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='dOgLoV']jak bedziesz tyle miała to tez bedziesz mówiła ze jestes młoda :diabloti:[/QUOTE] Ja będę wiecznie młoda :evil_lol: Jak w filmie "Ze śmiercią jej do twarzy" ") Quote
*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='dOgLoV']dobry był ten film :diabloti:[/QUOTE] Tak, zwłaszcza dziura w brzuchu :evil_lol: Quote
vege* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='dOgLoV']A ja arbuzem :diabloti: [/QUOTE] mniami :loveu::loveu::loveu: Boże to coś ze zdjęcia ma dużo dużo większe cycki niż ja:crazyeye: "Ze śmiercią jej do twarzy" kocham ten film:loveu: kocham filmy z Meryl Streep:loveu: Quote
*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='vege*'] Boże [B]to coś[/B] ze zdjęcia ma dużo dużo większe cycki niż ja:crazyeye:[/QUOTE] Bardzo trafne spostrzeżenie :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy']Tak, zwłaszcza dziura w brzuchu :evil_lol:[/QUOTE] jak napisałaś o tym filmie to właśnie tę kobite z dziurą w brzuchu miałam przed oczami :diabloti: [quote name='vege*']mniami :loveu::loveu::loveu: Boże to coś ze zdjęcia ma dużo dużo większe cycki niż ja:crazyeye: "Ze śmiercią jej do twarzy" kocham ten film:loveu: kocham filmy z Meryl Streep:loveu:[/QUOTE] niż ja też ma większe ale ja nie mam takich obwisłych :diabloti: [quote name='magdabroy']Bardzo trafne spostrzeżenie :evil_lol:[/QUOTE] To na bank facet :diabloti: Quote
vege* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy']Bardzo trafne spostrzeżenie :evil_lol:[/QUOTE] ahahhahah:evil_lol: [quote name='dOgLoV']jak napisałaś o tym filmie to właśnie tę kobite z dziurą w brzuchu miałam przed oczami :diabloti: niż ja też ma większe ale ja nie mam takich obwisłych :diabloti: To na bank facet :diabloti:[/QUOTE] A ja jak na samej końcówce się rozpadają:evil_lol: Ja też nie mam obwisłych i mam takie akurat, chociaż mogłyby być troszeczkę mniejsze:evil_lol: No tyle to się zorientowałam, że to facet, ale nie wygląda jak facet tylko no yyy, no nie wiem:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='vege*'] Ja też nie mam obwisłych i mam takie akurat, chociaż mogłyby być troszeczkę mniejsze:evil_lol: No tyle to się zorientowałam, że to facet, ale nie wygląda jak facet tylko no yyy, no nie wiem:evil_lol:[/QUOTE] Ja za to mogła bym mieć nieco większe :diabloti: wygląda jak lekko przygolony orangutan :diabloti: Ja ide laseczki spać , bo zaraz i tak zostane zaczadzona ,Neron znowu zaczął akcje pierd heh :angryy: dobranoc ;) Quote
vege* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Oddać ci moje B?:diabloti: No dokładnie tak wygląda, ale orangutany też mają mniejsze cycki:evil_lol: Nuka też coś ostatnio pierdzi:mad: Dobranoc :* Quote
łamAga Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='vege*']Oddać ci moje B?:diabloti: No dokładnie tak wygląda, ale orangutany też mają mniejsze cycki:evil_lol: Nuka też coś ostatnio pierdzi:mad: Dobranoc :*[/QUOTE] Dawaj a co se będę żałowała :diabloti: Neron moze po tych zastrzykach ale normalnie siwy dym :roll: [quote name='magdabroy']Kolorowych :)[/QUOTE] thx :loveu: Quote
*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='dOgLoV'] thx :loveu:[/QUOTE] Normalnie Aga pisze angielskimi skrótami :crazyeye::evil_lol: Quote
vege* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='dOgLoV']Dawaj a co se będę żałowała :diabloti:[/QUOTE] No dobra:evil_lol: [quote name='magdabroy']Normalnie Aga pisze angielskimi skrótami :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] Aga jest taka światowa:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Hej Aga ;) Jutro jeszcze będziesz na dogo, czy po pracy już jedziecie? Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='magdabroy']Normalnie Aga pisze angielskimi skrótami :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] No ba ! :diabloti: [quote name='vege*'] Aga jest taka światowa:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE] hejka Oscarki :lol: [quote name='magdabroy']Hej Aga ;) Jutro jeszcze będziesz na dogo, czy po pracy już jedziecie?[/QUOTE] Hej ;) Jeszcze powinnam być , wyjeżdzamy około 4-5 w nocy ,muszę po pracy iść z Neronem do weta i zaprowadzić go do rodziców bo teściowa z Igorem jadą z nami , Sebastian ma tam wujka którego dawno nie widzieli i jego mama jedzie sobie na dwa dni do niego a my jedziemy do hotelu ;) Quote
*Magda* Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 A może zostaniecie dłużej? Masz już urlop od poniedziałku (?) więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie ;) Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='magdabroy']A może zostaniecie dłużej? Masz już urlop od poniedziałku (?) więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie ;)[/QUOTE] Właśnie nie możemy , po pierwsze zarezerwowaliśmy pokoj tylko na dwa dni a po drugie przyjdą nam w tygodniu montować w końcu tą balustrade na schody i Sebastian musi być w domu :roll: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='magdabroy']O, jaka szkoda :([/QUOTE] nooo lipa :roll: ale moze jeszcze we wrzesniu nam sie uda skoczyć na jakiś dłuższy weekend ale to już sami bez psa :) Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 heyka :) oj to weekendzik bedzie jak ta lala:siara::siara::klacz: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 [quote name='natija']heyka :) oj to weekendzik bedzie jak ta lala:siara::siara::klacz:[/QUOTE] i wreszcie odpoczniecie ode mnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='dOgLoV']i wreszcie odpoczniecie ode mnie :diabloti:[/QUOTE] Ja się wcale z tego powodu nie cieszę :(:shake: Quote
Recommended Posts