łamAga Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='magdabroy']Pierwsze bzyknięcie po porodzie i już ciąża :diabloti: Tylko troszkę masakra taka dwójka w tak krótkim czasie :roll:[/QUOTE] Oni chcieli tak szybko ze względu na to że maja już swoje lata i nie ma na co czekać a że Dorota miała bardzo łatwy i krótki poród to po wyjściu ze szpitala powiedziała że ona moze jutro iśc znowu rodzić :lol: Quote
*Magda* Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Oni chcieli tak szybko ze względu na to że maja już swoje lata i nie ma na co czekać a że Dorota miała bardzo łatwy i krótki poród to po wyjściu ze szpitala powiedziała że ona moze jutro iśc znowu rodzić :lol:[/QUOTE] Wiem. Pamiętam, że tu wiek robił swoje ;) Ale i tak ich podziwiam, że nie odczekali choć pół roku ;) Quote
łamAga Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='magdabroy']Wiem. Pamiętam, że tu wiek robił swoje ;) Ale i tak ich podziwiam, że nie odczekali choć pół roku ;)[/QUOTE] Też ich podziwiam ale na szczęście wszystko jest ok ;) Quote
*Magda* Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Też ich podziwiam ale na szczęście wszystko jest ok ;)[/QUOTE] I to najważniejsze :) Quote
łamAga Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='M&S']Jakie ciekawa tematy;) Hej Onku :):)[/QUOTE] na każdy temat :lol: hejka ;) [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] doberek ;) [quote name='magdabroy']Hejka :) A Ty gdzie? :mad:[/QUOTE] hello ;) już jestem :lol: musiałam poodkurzac , wytrzeć kurze , umyć schody , wyprasować i pomalować deski :mdleje: a teraz biegnę sie wykąpać i zaraz do was wracam :lol: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='dOgLoV'] musiałam poodkurzac , wytrzeć kurze , umyć schody , wyprasować i pomalować deski :mdleje: a teraz biegnę sie wykąpać i zaraz do was wracam :lol:[/QUOTE] rany..i to wszystko było ważniejsze niż dogo,wstydź się...:diabloti: Quote
łamAga Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='marta.k9080']rany..i to wszystko było ważniejsze niż dogo,wstydź się...:diabloti:[/QUOTE] wstydzę się :oops: :eviltong: [quote name='magdabroy']Ile się można kapać :roll::eviltong:[/QUOTE] Qurcze bo jak na złość jak szłam sie kąpać przyjechał koleś od balustrad i musiałam pilnować żeby Qwendi go nie zjadła :mad: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 żałujesz jej małej przekąski....:shake: Quote
łamAga Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='marta.k9080']żałujesz jej małej przekąski....:shake:[/QUOTE] nie była aż taka mała , by mi się niedzwiadek przeżarł :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='dOgLoV']nie była aż taka mała , by mi się niedzwiadek przeżarł :eviltong:[/QUOTE] No chyba ,że tak.Jeszcze by miała biedna niestrawność...:diabloti: Quote
łamAga Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='marta.k9080']No chyba ,że tak.Jeszcze by miała biedna niestrawność...:diabloti:[/QUOTE] dokadnie , lepiej nie rzyzkowac :diabloti: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 czeeeeeeeeeeeść! wróciłam po maturach! cieszycie się?:diabloti: [quote name='dOgLoV']noooo bo to nie te takie w wafelku tylko takie [URL]http://2.bp.blogspot.com/-3yZ1TBeEzNs/ULNnS-BLk-I/AAAAAAAAERI/bIAKi3lsSOc/s1600/IMG_2146.JPG[/URL] :eviltong:[/QUOTE] ciepłe lody są fuj! [quote name='marta.k9080']Hej Aga :) w temacie żarcia,to ja ostatnio nie mogę przestać jeść sezamków greckich z LIDLa:stupid::evil_lol:[/QUOTE] o sezamków też nie lubię, w żeby wchodzą :evil_lol: [quote name='magdabroy']Jaka słodka dzidzia :loveu: Ja chcę drugie dziecko :placz:[/QUOTE] to sobie zrób :) [quote name='magdabroy']Ile się można kapać :roll::eviltong:[/QUOTE] ja się kąpię jakieś 20-25 min jak myję głowę :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Kąpać to ja się potrafię i 3 godziny :diabloti: prysznic za to biorę w 10 min :lol: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='Luzia']Kąpać to ja się potrafię i 3 godziny :diabloti: prysznic za to biorę w 10 min :lol:[/QUOTE] Ja mam tylko prysznic i kąpię się właśnie od 20 min w górę :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 dla mnie to strata czasu, wolę w tym czasie przy kompie posiedzieć :lol: Quote
Ty$ka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Kąpać się 3h :mdleje: Ja góra 45min, a mam wrażenie, że przez to wiele straciłam w życiu :lol: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='Ty$ka']Kąpać się 3h :mdleje: Ja góra 45min, a mam wrażenie, że przez to wiele straciłam w życiu :lol:[/QUOTE] A co to za problem leżeć w wannie tyle czasu, a w koło są zapalone świece zapachowe :loveu: Quote
Luzia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Mi świece nie potrzebne :eviltong: wystarczy dobra książka :grins: Quote
vege* Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='Luzia']Mi świece nie potrzebne :eviltong: wystarczy dobra książka :grins:[/QUOTE] świece są fajne:loveu: Quote
Luzia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 taaa znając moje szczęście i biorąc pod uwagę wielkość łazienki na 100% bym coś spaliła :evil: Quote
Recommended Posts