Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01783_zpsbe579925.jpg[/url] no wiesz co tak zdjęcie z kupą dawać :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01729_zpse4ce087c.jpg[/URL]

ooo zdjęcie grupowe:cool1:

u nas raczej też zbiera się na deszcz[/QUOTE]

taaaa trochę duża ta grupa :lol:

u nas sie zbiera i sie uzbierac nie może ale dzisiaj zimnawo ;)

[quote name='phase']Dzień doberek. :)
U nas jakoś od 3 dni zapowiada się na deszcz, ale kropla nie spadła. Dziś troszkę chłodniej, ale i tak pięknie. :)
Moja mama jest alergiczką. Niedawno kupiła coś co pryska do nosa i oczu, jak na razie pomaga. Ale trochę kasy na to poszło..

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01729_zpse4ce087c.jpg[/URL] Ibri chyba chciała strzelić Neronowi. :razz:
Piękne te foty. :loveu: Nawet kocie. :grins:

Ale zwierzaki są naprawdę wypielęgnowane. :):)[/QUOTE]

Ja miałam coś do psikania do nosa , zapłaciłam jakies 50 zł i sie zmarnowało bo coś mi nie służyło i nie kropiłam tego :shake:

dziękuję :loveu:

oj nie takie wypielęgnowane , kłedi linieje na potęgę ale na razie jej nie wyczeszę dopiero za tydzień się za nią wezmę ;)

[quote name='magdabroy']U mnie właśnie kropi deszcz ;)[/QUOTE]

u nas na szczęście tylko pokropiło i przeszło bokiem ;)

[quote name='junoo']Mrrrr ale masz niesamowite koty!
To futro - imponujące!!![/QUOTE]

[quote name='agaga21']Podziwiam kociska.sama nie wiem która piękniejsza.
Tej alergii współczuję. To jakaś paranoja by nie móc dostać się do lekarza kiedy się musi.[/QUOTE]

lekarze robią sobie z nas jaja :roll:

[quote name='unikatowydiament']Cieszymy się,ze lepiej się czujesz,u mnie Oscar rozrabia a u Ciebie koteczki:evil_lol:[/QUOTE]

jakaś równowaga musi być :lol:

[quote name='marta.k9080']dzień dobry Aga :)[/QUOTE]

hello ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Hej :) Trochę mnie nie było ;)

Ale świetne te wodne fotki!
[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01850_zps11e1cf02.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:

Z tymi chusteczkami dobre :evil_lol: Qwendi aż tak je uwielbia? :lol: ciekawe skąd jej się to wzięło.[/QUOTE]

hejka :lol:

ona by sie dała pociąć za chusteczkę , wyweszy je wszedzie a jak poczuje ze mam jakaś w kieszeni to stanie koło mnie i bedzie mnie tracała w tą kieszeń i oblizywała żeby tylko sie do niej dostać :evil_lol:
może chusteczki mają jakiś składnik który ona uwielbia :evil_lol:

[quote name='Talucha']koty :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='vege*'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01783_zpsbe579925.jpg[/URL] no wiesz co tak zdjęcie z kupą dawać :diabloti:[/QUOTE]

ej dopiero jak to napisałaś to zauważyłam :eviltong: :oops:

[quote name='Aleksandra95'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01749_zpsc68b66d8.jpg[/URL]
aa :loveu:[/QUOTE]

:loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aga :)

Gdzie Ty do cholerki jesteś? :mad:[/QUOTE]

Hejka ;)

już jestem , dzisiaj mielismy dzien troche na wariackich papierach , robilismy dwa przęsła w płocie czyli narożnik w trakcie dostałam telefon od siostry że moi znajomi mają dzisiaj ślub , kiedyś zanim poznałam Sebastiana miałam takiego bliskiego kolegę ( tylko kolegę ) kiedy poczułam że On chciał by żebyśmy byli parą postanowiłam zeswatać go z moją koleżanka i dzisiaj właśnie mieli ślub :diabloti: no i szybko z robotą żeby do koscioła zdążyć bo mnie prędzej fifole jedne nie poinformowali o tym :mad: pozniej jeszcze do rodziców do galerii i jakoś nam zeszło do teraz :roll:

ale teraz czas na piffffko :loveu:

[quote name='vege*']Pewnie w pracy na taśmie zasnęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

dzisiaj na szczęście miałam wolne :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV'] mają dzisiaj ślub , kiedyś zanim poznałam Sebastiana miałam takiego bliskiego kolegę ( tylko kolegę ) kiedy poczułam że On chciał by żebyśmy byli parą postanowiłam zeswatać go z moją koleżanka i dzisiaj właśnie mieli ślub :diabloti:[/QUOTE]

tylko kolega, powiadasz? 8)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja właśnie piję pifffffko :loveu:[/QUOTE]

oooo to zdrówko :beerchug:

[quote name='Angi']tylko kolega, powiadasz? 8)[/QUOTE]

dokłądnie ! tylko i wyłącznie ! ale On myślał inaczej więc trzeba było działać :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']oooo to zdrówko :beerchug:

dokłądnie ! tylko i wyłącznie ! ale On myślał inaczej więc trzeba było działać :diabloti:[/QUOTE]

Zdrówko :beerchug:

I w ten sposób przyczyniłaś się do czyjegoś szczęścia :grins:

Posted

[quote name='agaga21']ja winko :)[/QUOTE]

Jakbym wiedziała, że ktoś będzie pił winko, to bym sobie otworzyła butelkę :p Bo sama pić nie lubię :shake: A teraz już za późno, bo ma pifffko ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Zdrówko :beerchug:

I w ten sposób przyczyniłaś się do czyjegoś szczęścia :grins:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='agaga21']ja winko :)[/QUOTE]

dobre winko nie jest złe :evil_lol:

zdrówko ;)

[quote name='magdabroy']Jakbym wiedziała, że ktoś będzie pił winko, to bym sobie otworzyła butelkę :p Bo sama pić nie lubię :shake: A teraz już za późno, bo ma pifffko ;)[/QUOTE]

pomieszaj :diabloti: i miłej nocy życzę :diabloti:

[quote name='junoo']to ja się podłączę z pifffkiem :cool3:[/QUOTE]

zdróweczko :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakbym wiedziała, że ktoś będzie pił winko, to bym sobie otworzyła butelkę :p Bo sama pić nie lubię :shake: A teraz już za późno, bo ma pifffko ;)[/QUOTE]
no widzisz a ja zazwyczaj piję sama, bo mój karol wina nie lubi.

Posted

Weszłam się przywitać i znikam do mamy włosy farbować wreszcie :lol: juz nie mogę patrzec na moje odrosty :roll:

pogode mamy rewelacyjną , słoneczko pięknie świeci ale Sebastian umówił sie z córką naszej weterynarki na konie :roll: i z psiego spacerku nici ehhhhh no ale trudno , nadrobimy to w sobotę za tydzień , mam nadzieję że nie pójdę do pracy ;)

no to do zbaczenia wieczorkiem ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka :lol:

ona by sie dała pociąć za chusteczkę , wyweszy je wszedzie a jak poczuje ze mam jakaś w kieszeni to stanie koło mnie i bedzie mnie tracała w tą kieszeń i oblizywała żeby tylko sie do niej dostać :evil_lol:
może chusteczki mają jakiś składnik który ona uwielbia :evil_lol:[/QUOTE]

I ona je zjada??? :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']I ona je zjada??? :lol:[/QUOTE]

Tak , namiętnie je zjada :diabloti:

Jak mam katar to ma raj na ziemi bo wszedzie możę znaleźć jakis smakołyk :diabloti:

[quote name='unikatowydiament']udanej niedzieli,buziole ślemy:)
chcemy focie zobaczyć jak wyglądasz po farbowaniu[/QUOTE]

dziekujemy ;)

właśnie siedzę z farbą na włosach :lol: nie wiem czy jakieś zdjęcie uda mi sie zrobić bo wziełam aparat ale było na nim tylko 30 zdjęć i 10% baterii :roll: popstrykalam troche fot Marysi :loveu: i nie wiem nawet czy coś zostało :lol: