łamAga Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='M&S'] Musisz się zdecydować, albo chcesz wzmocnić włosy, albo........nie musisz ścinać na b. krótko przecież. Włosy trzeba podcinać, zeby wzmocnić.[/QUOTE] Podetnę na pewno , mam zamiar w niedziele i pofarbować i podciąć ale zobaczymy co z tego mi wyjdzie ;) Quote
*Magda* Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='marta.k9080']ja nie mam...mam 5 ikonek tylko[/QUOTE] Ja mam 7 ;) Quote
angineuuka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [IMG]http://www.voila.pl/204/4jlzl/index.php?get=1&f=1[/IMG] Quote
łamAga Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='magdabroy']Piękne zdjęcie :loveu: Na cholerę Ci tyle ikonek na pulpicie?[/QUOTE] To zdjęcie ściągnięte z neta :loveu: nie wiem , zawsze jak dodaje cos na dogo albo FB to tworze nowy album z nazwą no dogo albo FB zeby wiedzieć co wstawiam a później ich nie kasuje i dodaje nowe :roll: musiała bym sie zabrac za uprzątniecie tego bajzlu ;) a gg no nie używałam od czasu jak wyszłam za mąż :diabloti: a ikonka nadal wisi , taka bałaganiara jestem :oops: [quote name='marta.k9080']ja nie mam...mam 5 ikonek tylko[/QUOTE] i prawidłowo ;) Quote
łamAga Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='Angi']http://www.voila.pl/204/4jlzl/index.php?get=1&f=1[/QUOTE] a Ty to przesadziłaś w drugą strone :diabloti: Quote
M&S Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='dOgLoV']Podetnę na pewno , mam zamiar w niedziele i pofarbować i podciąć ale zobaczymy co z tego mi wyjdzie ;)[/QUOTE] Dobrze wyjdzie! Quote
angineuuka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='dOgLoV']a Ty to przesadziłaś w drugą strone :diabloti:[/QUOTE] zawsze tak mam :lol: a w tym koszu to ile rzeczy mam, hohoh :lol: Quote
łamAga Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='M&S']Dobrze wyjdzie![/QUOTE] mam taka nadzieję ;) a teraz życzę wszystkim kolorowych snów i uciekam się kąpać bo za niedługo leci Geslerka ;) dobranoc ;) Quote
Ty$ka Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Miłych snów :) Ale raaaany... ale masz śmietnik na pulpicie :mdleje: :PPP Quote
vege* Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ja też mam sporo ikonek na pulpicie, ale mam porządek, ty masz niezły bałagan :evil_lol: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/109/beztytuuraw.jpg/][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/5989/beztytuuraw.jpg[/IMG][/URL] Ja muszę mieć wszystko ułożone :eviltong: Quote
kalyna Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ja też mam duuużo i ostatnio robiłam porządek.. mam nadzieję, że jak znowu włączę laptopa to się nie przestraszę :eviltong: Bo na stacjonarnym to jest dosłownie wszystko :diabloti: Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='magdabroy']Kolorowych Aga :)[/QUOTE] coś ze zimą mi się śniło , wielkie góry śniegu po których chodziłam i czegoś szukałam ale nie pamiętam czego :diabloti: [quote name='Ty$ka']Miłych snów :) Ale raaaany... ale masz śmietnik na pulpicie :mdleje: :PPP[/QUOTE] thx ;) musiała bym to uporządkować ale nie wiem od czego zacząć .... [quote name='vege*']Ja też mam sporo ikonek na pulpicie, ale mam porządek, ty masz niezły bałagan :evil_lol: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/109/beztytuuraw.jpg/"][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/5989/beztytuuraw.jpg[/IMG][/URL] Ja muszę mieć wszystko ułożone :eviltong:[/QUOTE] porządna dziewczynka z Ciebie :lol: [quote name='kalyna']Ja też mam duuużo i ostatnio robiłam porządek.. mam nadzieję, że jak znowu włączę laptopa to się nie przestraszę :eviltong: Bo na stacjonarnym to jest dosłownie wszystko :diabloti:[/QUOTE] Ja mam tylko jeden , i dobrze , bo pewnie w ogóle bym się w dwóch nie odnalazła gdzie co z czym :evil_lol: [quote name='magdabroy']Hej Aga :) Masz już weekendzik :grins:[/QUOTE] Hello ;) wreszcie , dzisiaj coś mi się tak dzień dłużył w pracy że myślałam że się nie skonczy , w dodatku robili " łapankę " na dzisiejszą nockę , na szczęście do mnie nie przyszli bo musiała bym odmówić ( nienawidzę nocek ) a nie lubię odmawiać kierownikowi :lol: mi tam wystarczy te 5 moich nocek które mnie czekają od poniedziałku :roll: [quote name='M&S']Cześć:) Miłego piątku;)[/QUOTE] hejka ;) dziękuję :loveu: i wzajemnie ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 dobry :p ja mam tylko laptop,stacjonarny nie miałby gdzie stać Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry :p ja mam tylko laptop,stacjonarny nie miałby gdzie stać[/QUOTE] to dokladnie tak jak ja , stacjonarny zlikwidowałam bo nie miałam gdzie go ustawić ;) ale co nam sie wczoraj przydarzyło :roll: leżymy sobie w łóżku , oglądamy Geslerkę i w pewnym momencie jak coś pizgło , Qwendi od razu zaczęła szczekać , moja pierwsza myśl " płot się obalił i to w całości ale wyglądam przez okno nic płot stoi Qwenda zdezorientowana patrz na niego i powarkuje , no to Sebastian poszedł na strych zobaczyć czy dach nam się nie zawalił ale nie , no to mówie mu żeby poszedł może do piwnicy zobaczyć może piec wybuchł , poszedł wraca i mówi że w piwnicy miał taką belkę wielką i ona była oparta o ściane i podparta kartonem , pewnie sie belka wywaliła na ten pusty karton i on pękła tak głośno , wierzyć mi się nie chciało bo huk był ogromny nie na pekający karton ale poszłam spać , rano wstaję , wychodzę z pokoju , Qwenda juz na mnie czeka jak co rano z merdającym ogonem żeby ja wypuścić na siusiu , wyprowadzam ją w drodze do łazienki , otwieram drzwi na dwór , patrze na schody , a tam wielka jakas taka dziwna góra pokruszonego zmarzniętego śniegu czy coś ale przecież schody były odśniezone skad na nich połamany zmarznięty śnieg .... wychodzę w piżamie na dwór patrze a to gruz :crazyeye: spoglądam na górę a na tarasie wielka ogromna dziura :splat:cały tynk nam spadł z tarasu na schody :roll: i stad ten nocny huk :roll: dobrze że Qwendi tam własnie nie leżała bo to jej ulubione miejsce na wylegiwanie się .... Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 o rany ...jakie szczęście ,że akurat wtedy jej tam nie było Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='M&S']O kurcze, ale numer....[/QUOTE] I jak zwykle wszystkiemu winna pogoda , śnieg padał i topniał padał i topniał a że ten tynk nie jest pierwszej młodości to nasiąkał woda , woda zamarzała i rozpychała pory no i nie wytrzymał naporu wody to sobie spadł .... ciekawe kiedy reszta tynku spadnie .... i jak tu byc optymistycznie nastawionym do świata jak od rana dostajesz po oczach gruzem którego nie powinno być tam gdze był , miał sobie na suficie wisieć to nie , leżeć mu się zachciało :mad: Quote
łamAga Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 [quote name='M&S']Uroki posiadania domu;)[/QUOTE] dokładnie :roll: mieszkam tu nie cały rok a już wspominam jak to fajnie było mieszkać w bloku :roll: ale coś za coś , w bloku nie mogli byśmy mieć tylu zwierzaków ;) [quote name='Aleksandra95']raany, dobrze że pies tam nie leżał :o[/QUOTE] dokładnie ;) ale Qwendzia jest twarda , pewnie by tylko pisnęła i sie wystraszyła ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 a ja marzę o domku na wsi,szczerze nie znoszę mieszkać w bloku:roll: Quote
Recommended Posts