Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hej,w ten arktyczny dzień,zimno jak cholera u nas:shake:

Posted

[quote name='captivad']Jakie śliczności :loveu: zapraszam do nas[/QUOTE]

hejka ;)

witamy w naszych skromnych progach ;)

zapraszamy ponownie ;)

[quote name='Ty$ka']Cześć :) Macie może odwilż? :p[/QUOTE]

hejka ;)

no nie mamy :roll: aktualnie jest -9,8 :roll:

[quote name='marta.k9080']hej,w ten arktyczny dzień,zimno jak cholera u nas:shake:[/QUOTE]

hejka ;)

u nas też zima na całego :roll:

[quote name='magdabroy']Hej Aga :)[/QUOTE]

hejka Madziu :loveu:

Kurcze spałam po nocce do 14stej a za chwile chyba walnę czołem w klawiaturę :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Kurcze spałam po nocce do 14stej a za chwile chyba walnę czołem w klawiaturę :lol:[/QUOTE]

to przez pogodę chyba...ja to już w ogóle nie wiem jak żyję,jakbym w transie chodziła....:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']to przez pogodę chyba...ja to już w ogóle nie wiem jak żyję,jakbym w transie chodziła....:evil_lol:[/QUOTE]

dokładnie , ja tak samo , nic mi się nie chce , ale postanowiłam ze jutro na spacer z psami pójdę ! :lol:

[quote name='Angi']a ja spałam za dużo, i dalej mi się chcę spać :evil_lol:[/QUOTE]

zazdroszczę :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Kurcze spałam po nocce do 14stej a za chwile chyba walnę czołem w klawiaturę :lol:[/QUOTE]

To jak pojawią się nam jakieś brednie, to znaczy, że pisałaś czołem :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To jak pojawią się nam jakieś brednie, to znaczy, że pisałaś czołem :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt:

wychodzi na to że ja zawsze piszę czołem :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']:roflt::roflt::roflt::roflt:

wychodzi na to że ja zawsze piszę czołem :diabloti:[/QUOTE]

Teraz pojechałaś po całości :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wychodzi na to że ja zawsze piszę czołem :diabloti:[/QUOTE]

cóż za (szczera) samokrytyka:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz pojechałaś po całości :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']cóż za (szczera) samokrytyka:diabloti:[/QUOTE]

zawsze staram się byc obiektywna :grins:

Posted

A jednak miałam rację że zima będzie trwała do maja , mam na to niezbite dowody :roll:

[IMG]http://img.wiocha.pl/images/9/9/9937a3f53d8cec95d7d425cd6dcaa61b.jpg?s=1364070888[/IMG]

:diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']To jak pojawią się nam jakieś brednie, to znaczy, że pisałaś czołem :evil_lol:[/QUOTE]

oj tam...zawsze można powiedzieć, że kot usiadł na klawiaturze ;)

Posted

Ja, czyli ogromny zwolennik zimy, stwierdzam, że dzisiaj było zimno :crazyeye:
Aż na dwór nie chciało się człowiekowi wyjść... i odpuściłam sobie zachód słońca :placz::placz:

Posted

[quote name='M&S']Ale świństwo:mad:
[URL]http://img.wiocha.pl/images/9/9/9937a3f53d8cec95d7d425cd6dcaa61b.jpg?s=1364070888[/URL][/QUOTE]

nooo :roll:

[quote name='agaga21']oj tam...zawsze można powiedzieć, że kot usiadł na klawiaturze ;)[/QUOTE]

dokładnie :diabloti:

[quote name='kalyna']Ja, czyli ogromny zwolennik zimy, stwierdzam, że dzisiaj było zimno :crazyeye:
Aż na dwór nie chciało się człowiekowi wyjść... i odpuściłam sobie zachód słońca :placz::placz:[/QUOTE]

u nas z rana było - 10 zimno niesamowicie :roll:

i stwierdziłam że spacerku nie będzie :roll:

[quote name='M&S']Dzień dobry Onku :)

Szaro, zimno i pada śnieg...[/QUOTE]

hejka ;)

u nas na szczęście śnieg nie pada , nawet słoneczko świeci , ale zimno jest nieziemsko :roll:

w kościele ksiądz oznajmił że w przyszły weekend przesuwamy czas i jeżeli ktoś ma wątpliwości na jaki to on informuję że [B]jednak [/B]na letni :diabloti:

[quote name='Klaudia&Aza']Dzieńdoberek:)[/QUOTE]

hello ;)