łamAga Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam grzeczne dziecko :eviltong:[/QUOTE] jeszcze :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='dOgLoV']jeszcze :eviltong:[/QUOTE] Będzie grzeczny :) Trzeba umieć wychować dziecko, a nie pozwolić sobie wejść na głowę ;) Mój bratanek Tymek jest tak grzecznym dzieckiem, że chyba nigdy w życiu takiego nie spotkałam :) Quote
vege* Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='dOgLoV']Bo one na pewno przy Tobie udają że jest taka grzeczne a jak sobie idziesz to wstępuje w nie diabel hehe :eviltong: u mojej siostry jest na odwrót , jak tylko Marysia mnie zobaczy to wstępuję w nią istne ADHD :diabloti:[/QUOTE] Nie Oliwka jest grzeczna zawsze, a Tomo to faktycznie jak wychodzę i juz idę do domu to jest płacz i histeria, że już musiałam iść :eviltong: Quote
vege* Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam grzeczne dziecko :eviltong:[/QUOTE] Bo jeszcze nie chodzi :diabloti: Quote
łamAga Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='magdabroy']Będzie grzeczny :) Trzeba umieć wychować dziecko, a nie pozwolić sobie wejść na głowę ;) Mój bratanek Tymek jest tak grzecznym dzieckiem, że chyba nigdy w życiu takiego nie spotkałam :)[/QUOTE] co prawda to prawda :lol: [video=youtube_share;6SQH3Y9eRP8]http://youtu.be/6SQH3Y9eRP8[/video] Quote
vege* Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 -Marysia ADHD masz? -HD :roflt::roflt::roflt: geniusz! Quote
KT Arts Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 hahaha, rozbroiła mnie :loveu: Świetna jest :loveu: Quote
agaga21 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 słodka jest. jeszcze mała a już trochę kumata ;) fajny wiek Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='vege*']-Marysia ADHD masz? -HD :roflt::roflt::roflt: geniusz![/QUOTE] nowoczesna :lol: [quote name='Niufciak']hahaha, rozbroiła mnie :loveu: Świetna jest :loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='agaga21']słodka jest. jeszcze mała a już trochę kumata ;) fajny wiek[/QUOTE] Fajny i nie fajny , słodko mówi i przekręca wyrazy ale też ma bunt dwulatka ( trochę za wcześnie ) :evil_lol: zrób cos nie po jej myśli to jest taka aria że na początku bloku ją słychac , idąc do mojej mamy musisz wiedziec kto na jakim krzesle siedzi bo jak usiądziesz na czyimś to Marysia jest od razy z krzykiem i płaczem że tu siedzi np Ela :diabloti: [quote name='M&S']Fajna Marysia:) Miłej niedzieli.[/QUOTE] Dziękujemy :lol: i wzajemnie ;) [quote name='Aleksandra95']nie widze filmiku ;)[/QUOTE] buuuuu :-( ciekawe dlaczego :-( U nas nadal pełno śniegu i bardzooooooooooo zimno :shock: Ale trzeba sie ubrac i iść z psami na spacer bo Neron ma juz głupawki i biega jak opetany w koło domu bez celu :diabloti: Ale po tygodniu w domu u rodziców stwierdzam że jednak nie ma to jak mieszkać w domku , spacery z psami są super ale nie z Neronem , a w bloku to przyszłam do domu zziębnięta jak nie wiem i śpiąca na maxa po nocnej harówce a trzeba było od razu brać Nerona i na spacer , modląc się żeby czasami nie spotkać po drodzę innego psa bo wtedy czeka mnie niezła szarpanina :shake: chyba sie już od tego odzwyczailam i wydaje mi sie ze Neron szarpie jeszcze bardziej niz szarpał :roll: i wiecie co , ja , osoba która nie bardzo przepadała za kotami , bardzooo za nimi tęskniłam , nie wyobrażam już sobie domu bez kotów :shake: Quote
M&S Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Odzwyczaiłaś się;) a dom bez kotów jest pusty. Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Chyba tak ;) spać też coś nie mogłam :shake: co chwilę sie budziłam , dzisiaj przez to ma niezły nie ogar w głowie :roll: idę się do lasu obudzić :lol: Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Wróciliśmy :lol: nie obudziłam się ale spacerek był suuuper :lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='dOgLoV'] spać też coś nie mogłam :shake: co chwilę sie budziłam , dzisiaj przez to ma niezły nie ogar w głowie :roll: idę się do lasu obudzić :lol:[/QUOTE] miałam dokładnie to samo tej nocy,nie wiem czemu...budziłąm się co kilkadziesiąt minut,było mi niewygodnie,śniłam jakieś pierdoły...wstałam zamulona...dopiero na porannym spacerku do lasu otrzeźwiałam. Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Za mężem tęskniłaś (i za teściową :diabloti:), a nie za kotami :eviltong: Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='M&S']Ważne, że spacer był udany :)[/QUOTE] dokładnie ;) [quote name='marta.k9080']miałam dokładnie to samo tej nocy,nie wiem czemu...budziłąm się co kilkadziesiąt minut,było mi niewygodnie,śniłam jakieś pierdoły...wstałam zamulona...dopiero na porannym spacerku do lasu otrzeźwiałam.[/QUOTE] ja dzisiaj nawet spałam dobrze ale cały tydzień nocek to była tragedia , spac nie mogłam w ogóle :shake: [quote name='Aleksandra95']jakieś fotki ? :)[/QUOTE] fotki mam , nawet sporo :lol: ale nie chce mi sie dzisiaj ich zmniejszać :oops: [quote name='magdabroy']Za mężem tęskniłaś (i za teściową :diabloti:), a nie za kotami :eviltong:[/QUOTE] to też :diabloti: zwłaszcza to w nawiasie :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='dOgLoV']to też :diabloti: zwłaszcza to w nawiasie :diabloti:[/QUOTE] W nawiasie było najważniejsze :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='magdabroy']W nawiasie było najważniejsze :evil_lol:[/QUOTE] Tak myślałam :eviltong: Dzisiaj w księgarni myślałam ze padnę ze śmiechu , Sebastian podchodzi do lady i pyta : - przepraszam , jest może książka[B] " spójrz mi w oczy " [/B]? a ekspedientka na to : - [B]już patrze [/B]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
M&S Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='magdabroy']W nawiasie było najważniejsze :evil_lol:[/QUOTE] Oj Wy nie dobre Dziewczyny :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='M&S']Oj Wy nie dobre Dziewczyny :evil_lol:[/QUOTE] My nie dobre ?? :oops: ależ skąd :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='dOgLoV']Tak myślałam :eviltong: Dzisiaj w księgarni myślałam ze padnę ze śmiechu , Sebastian podchodzi do lady i pyta : - przepraszam , jest może książka[B] " spójrz mi w oczy " [/B]? a ekspedientka na to : - [B]już patrze [/B]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Hihihihi [quote name='M&S']Oj Wy nie dobre Dziewczyny :evil_lol:[/QUOTE] My :crazyeye: Never :diabloti: Quote
M&S Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dziewczynki zajrzyjcie tu proszę [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238920-TOTALNY-MISZ-MASZ-NA-URGO-I-TIN%C4%98-do-31-01-2013-r-godz-20-59?p=20306576#post20306576[/url] Quote
Recommended Posts