Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej hej ;)

Ja już w domku ;)

Obejrzałam mecza piłki ręcznej i jestem :lol:

Ja za horrorami i thrillerami nie przepadam :shake::shake: ale "zejście" oglądałam niezły film :lol: jeżeli chodzi o psychologiczne to polecam "obłęd" bardzo dobry film ;)

nas też zasypało całkowicie i nadal sypie wiec jutro pewnie z zasp nie wyjdziemy a w poniedziałek do pracy chyba pługiem pojade :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
nas też zasypało całkowicie i nadal sypie wiec jutro pewnie z zasp nie wyjdziemy a w poniedziałek do pracy chyba pługiem pojade :diabloti:[/QUOTE]u

nas dokladnie to samo !!! :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']

u nas dokladnie to samo !!! :)[/QUOTE]

gdybym nie musiała dojeżdzać do pracy rowerem to bym się z tego faktu pewnie bardziej cieszyła :roll:

Ale mnie wqurwia albo aparat , albo komp , albo zepsuty kabel , zrobiłam kilka zdjeć Pepsiakowi , podłączyłam aparat do lapka ( zepsutym tzn niezbyt łączącym kablem ) zgrałam zdjęcia było ich 8siem , obejrzałam wszystkim , wyłączyłam podgląd zdjęć i w folderze zostały 3 zdjęcia reszta zniknęła , nie pierwszy raz mi sie tak zdarzyło :angryy:

Posted

[quote name='vege*']u mnie pada bez przerwy od 3 dni :angryy: ja chcę wiosnę, chcę na rower, chcę pogodę o temp. 16-21 max :loveu:[/QUOTE]

u nas już pada jakiś tydzień z małymi przerwami :roll: ja już też chce wiosnę , pocieszam się tym że juz prawie luty jest wiec nie za duzo zimy zostało ....

Posted

No właśnie, ja za tydzień mam 100 i od razu ferie to bardzo szybko to minie, lutego to chyba z 15 dni zostanie jak wrócę z ferii, a potem już tylko do 26 kwietnia i PAPA szkoło i PAPA ranne wstawanie :diabloti: Maturki zlecą też szybko i będzie ciepło i super :loveu:

Posted

[quote name='vege*']No właśnie, ja za tydzień mam 100 i od razu ferie to bardzo szybko to minie, lutego to chyba z 15 dni zostanie jak wrócę z ferii, a potem już tylko do 26 kwietnia i PAPA szkoło i PAPA ranne wstawanie :diabloti: Maturki zlecą też szybko i będzie ciepło i super :loveu:[/QUOTE]

zawiało optymizmem :diabloti:

pójdziesz do pracy i znowu sie zacznie poranne wstawanie :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']No co trzeba myśleć pozytywnie :evil_lol: Znajdę taką pracę, żebym miała na min 10 :eviltong:[/QUOTE]

To będziesz miała cały dzień w dup..... bo bedziesz do 18stej :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']To będziesz miała cały dzień w dup..... bo bedziesz do 18stej :eviltong:[/QUOTE]
Oj ciii :eviltong: Taką sobie szkołę znalazłam, że jak po niej znajdę pracę to nie wiem czy czasami to i na 5 godzin bym w domu była :evil_lol: ale jak to się wszystko ułoży to nie wiem

Posted

[quote name='vege*']Oj ciii :eviltong: Taką sobie szkołę znalazłam, że jak po niej znajdę pracę to nie wiem czy czasami to i na 5 godzin bym w domu była :evil_lol: ale jak to się wszystko ułoży to nie wiem[/QUOTE]

a jaka szkołę znalazłaś ??:eviltong:

Posted

[quote name='M&S']Cześć Onku wieczorkiem:)

Sypie to białe non stop :shake::placz:[/QUOTE]

hejka ;)

u nas tez non stop sypie , niby fajnie ale kurcze ten mój dojazd do pracy a raczej jego brak mnie dobija :-(

[quote name='vege*']Charakteryzacja teatralno-filmowa :)[/QUOTE]

uoooooooooo matko boska ale żes zaszalała :diabloti:

Co do śniegu przypomniała mi sie ostatnia rozmowa mojej siostry z Marysią :roflt:dodam że Maryśka ma 1rok i 8 miesięcy :lol:

Wychodzą ze sklepu :

Siostra : [B]ale pada śnieg

[/B]Marysia : ( napisze tak jak powiedziała ) [B]śieg śypie , deść pada [/B]:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']

uoooooooooo matko boska ale żes zaszalała :diabloti:

Co do śniegu przypomniała mi sie ostatnia rozmowa mojej siostry z Marysią :roflt:dodam że Maryśka ma 1rok i 8 miesięcy :lol:

Wychodzą ze sklepu :

Siostra : [B]ale pada śnieg

[/B]Marysia : ( napisze tak jak powiedziała ) [B]śieg śypie , deść pada [/B]:evil_lol:[/QUOTE]
Po skończeniu tej szkoły i zdobyciu papierów mam wszystkie możliwe kosmetyki w sklepach -40% :diabloti:

Dzieci są urocze :loveu: ale nie wszystkie :diabloti: Te co są grzeczne to lubię, ale te, które cię biją, plują na ciebie i się ciągle drą to unikam jak ognia :evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Cudny dialog :):)[/QUOTE]

Rośnie im mała mądrala ;)

ostatnio też siostra szykowała sie do pracy i nagle z pokoju wyszła Marysia , siostra juz w myślach sobie mówi " super teraz będzie ryk ( Marysia zawsze płakała żeby siostra nie szła do pracy ) a Marysia na nia spojrzała i mówi " idź paćy , nana" ( czyli idz do pracy , nara :diabloti: ) odwróciła sie na pięcie i sobie poszła do pokoju :diabloti:
nara ja ja nauczyłam bo jak wychodze od rodziców to zawsze jej mówie nara Marysia :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Po skończeniu tej szkoły i zdobyciu papierów mam wszystkie możliwe kosmetyki w sklepach -40% :diabloti:

Dzieci są urocze :loveu: ale nie wszystkie :diabloti: Te co są grzeczne to lubię, ale te, które cię biją, plują na ciebie i się ciągle drą to unikam jak ognia :evil_lol:[/QUOTE]

to juz wiemy gdzie bedziemy sie zaopatrywac w kosmetyki :diabloti:

w tych czasach nie ma grzecznych dzieci :eviltong:

[quote name='Ty$ka']humanistka rośnie :lol: I dobrze, trzeba dbać o prawidłową polszczyznę :P[/QUOTE]

Taaaa ale ma jeszcze na to czas :eviltong:

mnie tylko zadziwia skad ona w tym wieku wie ze slowa trzeba odmieniać ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Rośnie im mała mądrala ;)

ostatnio też siostra szykowała sie do pracy i nagle z pokoju wyszła Marysia , siostra juz w myślach sobie mówi " super teraz będzie ryk ( Marysia zawsze płakała żeby siostra nie szła do pracy ) a Marysia na nia spojrzała i mówi " idź paćy , nana" ( czyli idz do pracy , nara :diabloti: ) odwróciła sie na pięcie i sobie poszła do pokoju :diabloti:
nara ja ja nauczyłam bo jak wychodze od rodziców to zawsze jej mówie nara Marysia :diabloti:[/QUOTE]
Hahaha, dobra szkoła Aga :evil_lol: Marysia jest urocza :loveu:

[quote name='dOgLoV']to juz wiemy gdzie bedziemy sie zaopatrywac w kosmetyki :diabloti:

w tych czasach nie ma grzecznych dzieci :eviltong:
[/QUOTE]
Nie ma sprawy :diabloti:

Oczywiście, że są :eviltong: Np Oliwka i Tomcio mojej siostry ciotecznej. Oliwka jest grzeczna zawsze, Tomcio tylko przy mnie, mojej siostrze rodzonej, przy Gosi i przy swoim dziadku :evil_lol: Tak to bije Oliwkę, a to jej coś zabierze, przeszkadza jej jak np sobie rysuje coś, a Oliwka nawet mu nie odda jak ją uderzy czymś, taki aniołeczek z niej :loveu: Jak mi Basia opowiadała jaki Tomo czasami jest niegrzeczny to wierzyć mi się nie chciało bo jak ja przychodziłam do Basi, żeby z dzieciakami posiedzieć to Tomo od razu do mnie biegł, stawał przede mną, wyciągał rączki do góry i mówił tak uroczo "ocia na lącki" (ciocia na rączki) :loveu: Oliwki na ręcę już nie biorę bo ma 5,5 roku Tomo 3,5 :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Hahaha, dobra szkoła Aga :evil_lol: Marysia jest urocza :loveu:

Nie ma sprawy :diabloti:

Oczywiście, że są :eviltong: Np Oliwka i Tomcio mojej siostry ciotecznej. Oliwka jest grzeczna zawsze, Tomcio tylko przy mnie, mojej siostrze rodzonej, przy Gosi i przy swoim dziadku :evil_lol: Tak to bije Oliwkę, a to jej coś zabierze, przeszkadza jej jak np sobie rysuje coś, a Oliwka nawet mu nie odda jak ją uderzy czymś, taki aniołeczek z niej :loveu: Jak mi Basia opowiadała jaki Tomo czasami jest niegrzeczny to wierzyć mi się nie chciało bo jak ja przychodziłam do Basi, żeby z dzieciakami posiedzieć to Tomo od razu do mnie biegł, stawał przede mną, wyciągał rączki do góry i mówił tak uroczo "ocia na lącki" (ciocia na rączki) :loveu: Oliwki na ręcę już nie biorę bo ma 5,5 roku Tomo 3,5 :evil_lol:[/QUOTE]

Bo one na pewno przy Tobie udają że jest taka grzeczne a jak sobie idziesz to wstępuje w nie diabel hehe :eviltong: u mojej siostry jest na odwrót , jak tylko Marysia mnie zobaczy to wstępuję w nią istne ADHD :diabloti: