Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga ja bym na twoim miejscu poszła się kąpać i spać, a nie czekała na jakąś głupią kolędę :eviltong: Ja jak idę do szkoły to wstaję po 6, a jak ty o 5 to tym bardziej idź spać ;)

Dziś jak wróciłam ze szkoły to położyłam się na łóżku przytulona do Nuki i nie wiem kiedy zasnęłam, chyba 14.30 to była, a obudziłam się o 17 a tu ciemno wszędzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']vege - miałam kiedyś podobnie, tylko ja jakoś zasnęłam o 16:30 a wstałam o 21:30 :evil_lol:[/QUOTE]
Ale to i tak słabo :eviltong: Ja kiedyś zasnęłam o 17 i wstałam następnego dnia o 14 bo obudziła mnie mama jak wróciła z pracy bo myślała, że umarłam :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ale to i tak słabo :eviltong: Ja kiedyś zasnęłam o 17 i wstałam następnego dnia o 14 bo obudziła mnie mama jak wróciła z pracy bo myślała, że umarłam :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
doobre :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']doobre :evil_lol:[/QUOTE]
Ja po prostu odsypiałam cały tydzień szkolny, a że była sobota to dlaczego miałam nie skorzystać? :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Czy w łóżku to nie wiem, ale w trumnie na pewno :diabloti:[/QUOTE]

:mdleje: :roflt::roflt::roflt::roflt:

Aga coś ucichła.... albo jest księciu, albo poszła się kąpać :diabloti:

Posted

[quote name='kalyna']:mdleje: :roflt::roflt::roflt::roflt:
[/QUOTE]
No co? :evil_lol:

[quote name='Angi']obstawiam, że to drugie :D[/QUOTE]
też tak myślę :eviltong:

Posted

Poszłam mężowi i sobie śniadanko do pracy na jutro zrobić a zaraz ide spać , albo faktycznie nas ominął ( rok temu było o 21 ) albo sie gdzies zasiedział , Sebastian stwierdził że jak przyjdzie to wyjdzie do niego i powie mu ze juz nie przyjmiemy kolędy a poza tym ma się opamiętac bo Ci chłopcy ( ministranci ) jutro zapewne idą na rano do szkoły :angryy:

Ja kiedyś po nocce położyłam się popoludniu spać koło 15stej , obudziłam się o 19stej a że miałam zegarek 12 godzinny to na zegarku była 7dma i tak patrze na niego i "zawał " pierwsza myśl " qurwa przespałam nocke ":-o zanim sie otrząsnęłam i zorientowałam ze to 19sta to ciśnienie mi skoczyło chyba do 250 ciu :evil_lol:

ale dobra ide się kąpac i spa bo o 5tej pobudka , jutro wam napiszę czy w ogóle raczył przyjśc a jak tak to o której godzinie ....

Posted

Che che. Bezbożnice. Do piekła traficie.:).

Do znajomego który mieszka w czymś ni to wsi ni to rozległym osiedlu/ domy jeden od drugiego o kilometr albo i dalej/ przyszedł chyba trzy lata temu sąsiad i stwierdził że w tym roku jego kolej wozić księdza z kolędą. Maćkowi " kopara opadła" i stwierdził że "sąsiad chyba na głowę upadł". Tak sobie księciunio wymyślił. Autka na dziurach nie zniszczy,paliwo zaoszczędzi a jeszcze spokojnie może sobie " walnąć" wszędzie co nieco.":)