łamAga Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Ty$ka']Coś Ty, ja też nie widzę i zawsze marudzę ;P[/QUOTE] musicie se aktualizacje wszystkiego pościągać :eviltong: [quote name='Aleksandra95']Działa działa, ale ja jej nie rozumiem :evil_lol:[/QUOTE] ona mówi że idzie do cioci Asi na pizze tylkoe ze po swojemu " ciocia Asia pizza " :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='dOgLoV']musicie se aktualizacje wszystkiego pościągać :eviltong:[/QUOTE] No to wczoraj ściągałam wszystkie aktualizacje (a właściwie mój Brat, który dorwał się do mojego lapka w jednej sprawie, ale jak zobaczył w nim burdel to powiedział "Chryste Panie" i mi posprzątał, poaktualizował itd.), ale nadal nie działa (tylko na dogo, bo tak to wszystko chodzi cacy) ;P Quote
łamAga Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Ty$ka']No to wczoraj ściągałam wszystkie aktualizacje (a właściwie mój Brat, który dorwał się do mojego lapka w jednej sprawie, ale jak zobaczył w nim burdel to powiedział "Chryste Panie" i mi posprzątał, poaktualizował itd.), ale nadal nie działa (tylko na dogo, bo tak to wszystko chodzi cacy) ;P[/QUOTE] Hmmmmmm ja nic nie robiłam i filmiki widze .... Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='dOgLoV'] ona mówi że idzie do cioci Asi na pizze tylkoe ze po swojemu " ciocia Asia pizza " :evil_lol:[/QUOTE] a dobra :D wiesz co, zależy od dnia, bo czasem pokazują się filmiki :D Quote
łamAga Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Aleksandra95']a dobra :D wiesz co, zależy od dnia, bo czasem pokazują się filmiki :D[/QUOTE] to sie nazywa zlosliwosc rzeczy martwych :diabloti: Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/543847_391796684241460_248335415_n.jpg[/IMG] Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 pieniądze i alko, sprzęt rtv mi nie potrzebny :D wasze zdrówko! Quote
Ty$ka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Hehe, ja w 2008r. tego stworka jako życzenia noworoczne wkleiłam sobie na nk :lol: Wszystkiego co najlepsze w nowym roku ;) Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 tez kiedys wkleiłam, tylko z innym rokiem i zamiast trv było paliwo :D Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 dzieki dziewczyny ! :loveu: i wzajemnie ;) i co spełniło sie wam ??:eviltong: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 nnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeee :c Quote
M&S Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Pięęękne!!! [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/1163/1163894fbxpgkkgq8.gif[/img][/url] Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Angi']nnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeee :c[/QUOTE] ehhh to kiepsko :eviltong: dawno Ibri nie nalała na psie legowisko no to dzisiaj postanowiła nam przypomnieć jak to wygląda :mad: na kolanach czyściłam je od sierści , całe było zasłane Nerona włosem , wyczyściłam , umyłam podłogę i zamknęłam drzwi zeby psy mi nie naciapały , ale w pokoju została Ibri :angryy: Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='M&S']Pięęękne!!! [URL="http://www.glitter-graphics.com"][IMG]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/1163/1163894fbxpgkkgq8.gif[/IMG][/URL][/QUOTE] wszystkiego dobrego M&S-y :loveu: Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Donvitow']Szczęśliwego Nowego Roku.:)[/QUOTE] Dziękujemy i wzajemnie !!!!!!!! :lol: Quote
angineuuka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='dOgLoV']ehhh to kiepsko :eviltong: dawno Ibri nie nalała na psie legowisko no to dzisiaj postanowiła nam przypomnieć jak to wygląda :mad: na kolanach czyściłam je od sierści , całe było zasłane Nerona włosem , wyczyściłam , umyłam podłogę i zamknęłam drzwi zeby psy mi nie naciapały , ale w pokoju została Ibri :angryy:[/QUOTE] peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszek :D Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Angi']peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszek :D[/QUOTE] noooo , i to nie po raz pierwszy , ale juz przeprałam legowisko i troche podeschło nawet :eviltong: Quote
Aleks89 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Chyba bym ją uwiązał na 50cm sznurku obok kuwety:diabloti: Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Aleks89']Chyba bym ją uwiązał na 50cm sznurku obok kuwety:diabloti:[/QUOTE] koty kochaja sznurki , to dla niej by była nagroda :eviltong: Quote
M&S Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='dOgLoV'] dawno Ibri nie nalała na psie legowisko no to dzisiaj postanowiła nam przypomnieć jak to wygląda :mad: na kolanach czyściłam je od sierści , całe było zasłane Nerona włosem , wyczyściłam , umyłam podłogę i zamknęłam drzwi zeby psy mi nie naciapały , ale w pokoju została Ibri :angryy:[/QUOTE] Było za czyste:eviltong:, a poza tym została sama, zamknięta w pokoju....mnie to nie dziwi. Quote
łamAga Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 [quote name='Aleks89']To na drucie kolczatym:diabloti:[/QUOTE] moze od razu na obroży elektryczne z przebiciem :diabloti: [quote name='M&S']Było za czyste:eviltong:, a poza tym została sama, zamknięta w pokoju....mnie to nie dziwi.[/QUOTE] Sebek Twierdzi ze to dlatego że czyściłam je wilgotną ręką i ona poczuła wode i się zesiusiała a ja twierdzę właśnie ze dlatego iż została sama w pokoju , tzn z Pepsiakiem ale Pepsi jej nie przeszkadzała jak widać :eviltong: Quote
Recommended Posts