Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Coś Ty, ja też nie widzę i zawsze marudzę ;P[/QUOTE]

musicie se aktualizacje wszystkiego pościągać :eviltong:

[quote name='Aleksandra95']Działa działa, ale ja jej nie rozumiem :evil_lol:[/QUOTE]

ona mówi że idzie do cioci Asi na pizze tylkoe ze po swojemu " ciocia Asia pizza " :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']musicie se aktualizacje wszystkiego pościągać :eviltong:[/QUOTE]
No to wczoraj ściągałam wszystkie aktualizacje (a właściwie mój Brat, który dorwał się do mojego lapka w jednej sprawie, ale jak zobaczył w nim burdel to powiedział "Chryste Panie" i mi posprzątał, poaktualizował itd.), ale nadal nie działa (tylko na dogo, bo tak to wszystko chodzi cacy) ;P

Posted

[quote name='Ty$ka']No to wczoraj ściągałam wszystkie aktualizacje (a właściwie mój Brat, który dorwał się do mojego lapka w jednej sprawie, ale jak zobaczył w nim burdel to powiedział "Chryste Panie" i mi posprzątał, poaktualizował itd.), ale nadal nie działa (tylko na dogo, bo tak to wszystko chodzi cacy) ;P[/QUOTE]

Hmmmmmm ja nic nie robiłam i filmiki widze ....

Posted

[quote name='dOgLoV']
ona mówi że idzie do cioci Asi na pizze tylkoe ze po swojemu " ciocia Asia pizza " :evil_lol:[/QUOTE]

a dobra :D wiesz co, zależy od dnia, bo czasem pokazują się filmiki :D

Posted

[quote name='Angi']nnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeee :c[/QUOTE]

ehhh to kiepsko :eviltong:

dawno Ibri nie nalała na psie legowisko no to dzisiaj postanowiła nam przypomnieć jak to wygląda :mad: na kolanach czyściłam je od sierści , całe było zasłane Nerona włosem , wyczyściłam , umyłam podłogę i zamknęłam drzwi zeby psy mi nie naciapały , ale w pokoju została Ibri :angryy:

Posted

[quote name='M&S']Pięęękne!!!

[URL="http://www.glitter-graphics.com"][IMG]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/1163/1163894fbxpgkkgq8.gif[/IMG][/URL][/QUOTE]

wszystkiego dobrego M&S-y :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']ehhh to kiepsko :eviltong:

dawno Ibri nie nalała na psie legowisko no to dzisiaj postanowiła nam przypomnieć jak to wygląda :mad: na kolanach czyściłam je od sierści , całe było zasłane Nerona włosem , wyczyściłam , umyłam podłogę i zamknęłam drzwi zeby psy mi nie naciapały , ale w pokoju została Ibri :angryy:[/QUOTE]
peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszek :D

Posted

[quote name='dOgLoV']

dawno Ibri nie nalała na psie legowisko no to dzisiaj postanowiła nam przypomnieć jak to wygląda :mad: na kolanach czyściłam je od sierści , całe było zasłane Nerona włosem , wyczyściłam , umyłam podłogę i zamknęłam drzwi zeby psy mi nie naciapały , ale w pokoju została Ibri :angryy:[/QUOTE]

Było za czyste:eviltong:, a poza tym została sama, zamknięta w pokoju....mnie to nie dziwi.

Posted

[quote name='Aleks89']To na drucie kolczatym:diabloti:[/QUOTE]

moze od razu na obroży elektryczne z przebiciem :diabloti:

[quote name='M&S']Było za czyste:eviltong:, a poza tym została sama, zamknięta w pokoju....mnie to nie dziwi.[/QUOTE]

Sebek Twierdzi ze to dlatego że czyściłam je wilgotną ręką i ona poczuła wode i się zesiusiała a ja twierdzę właśnie ze dlatego iż została sama w pokoju , tzn z Pepsiakiem ale Pepsi jej nie przeszkadzała jak widać :eviltong: