Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To może nie będzie z nim tak źle ;)[/QUOTE]

mysle ze sie chyba przyzwyczai , ale jak dzisiaj zadzwoniła do mnie Marysia i krzyknela do słuchawki " ciocia Aga" to myslalam ze Neron do niej tam wskoczy , i piszczal jak opętany , chyba jednak najbardziej brakuję mu właśnie Marysi i vice versa jak bylismy tam w niedziele to Marysia cały czas pokazywała na legowisko i pytała gdzie ciocia ma Neronka :roll:

Posted

[quote name='M&S']To później nie weźmiesz.[/QUOTE]

nie , Sebasian w życiu sie nie zgodzi na 4ry koty , na 3ciego by sie chyba juz zgodzil nawet nasza pani wet dzisiaj mu mowila ze do poniedzialku ma tą kotkę przywieść i dać mi na gwiazdkę bo inaczej mu dokopie do doopy :evil_lol: tez byla zachwycona jej umaszczeniem jak jej pokazalam zdjecie w komórce ....

Posted

[quote name='dOgLoV']nie , Sebasian w życiu sie nie zgodzi na 4ry koty , na 3ciego by sie chyba juz zgodzil nawet nasza pani wet dzisiaj mu mowila ze do poniedzialku ma tą kotkę przywieść i dać mi na gwiazdkę bo inaczej mu dokopie do doopy :evil_lol: tez byla zachwycona jej umaszczeniem jak jej pokazalam zdjecie w komórce ....[/QUOTE]

A skąd jest ta kotka?

Posted

[quote name='magdabroy']Biedna Marysia :([/QUOTE]

w niedzielę bedzie go miała cały dzien bo ide tam farbowac włosy , a to troche potrwa bo najpierw rozjasniam a pozniej nakladam farbe wiec wezme Nerona ze sobą ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']w niedzielę bedzie go miała cały dzien bo ide tam farbowac włosy , a to troche potrwa bo najpierw rozjasniam a pozniej nakladam farbe wiec wezme Nerona ze sobą ;)[/QUOTE]

A co za kolor będzie na końcu?

Posted

[quote name='magdabroy']A co za kolor będzie na końcu?[/QUOTE]

sama nie wiem :evil_lol:

chciała bym jasny brąz ale nie wiem jak to wyjdzie czy po rozjasnieniu nie wyjda mi jakies plamy pasemka itd ale co tam raz sie zyje podobno , kupie farbe orzechowy braz i heja :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie strasz mnie :eviltong:[/QUOTE]

Moja koleżanka (blondynka) farbneła się na kasztanowo ;) Potem chciała wrócić do włosów blond i najpierw je rozjaśniła, a potem farba i była marchewką :evil_lol: Ale ładnie jej było w takim kolorze :)

Posted

[quote name='magdabroy']Moja koleżanka (blondynka) farbneła się na kasztanowo ;) Potem chciała wrócić do włosów blond i najpierw je rozjaśniła, a potem farba i była marchewką :evil_lol: Ale ładnie jej było w takim kolorze :)[/QUOTE]

ale to nakladala na rozjasnione wlosy pewnie blond a ja nałożę brąz to marchewy nie powinno być , chyba bym z kartonem na głowie siedziala na wigilii :eviltong:

Posted

[quote name='M&S']Ciekawe, ile chcą za tą kotkę?

Jak dają, to bierz.[/QUOTE]

Ja pisałam do nich , pytałam jakie sa warunki adopcji ale mi nie odpisali , zamiescili tylko informacje ze jest do adopcji razem z kocurkiem wiec juz nie pisałam do nich drugi raz ....

Posted

[quote name='dOgLoV']ale to nakladala na rozjasnione wlosy pewnie blond a ja nałożę brąz to marchewy nie powinno być , chyba bym z kartonem na głowie siedziala na wigilii :eviltong:[/QUOTE]

Będziesz propagować nową modę;), tylko wytnij otwory na oczy i usta:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja pisałam do nich , pytałam jakie sa warunki adopcji ale mi nie odpisali , zamiescili tylko informacje ze jest do adopcji razem z kocurkiem wiec juz nie pisałam do nich drugi raz ....[/QUOTE]

To pisz, albo zadzwoń. najlepiej dzwoń!!!

na forum M, napisane jest, że byłoby dobrze, gdyby razem. Nie mówili, że dwa koty do adopcji....

Posted

[quote name='M&S']Będziesz propagować nową modę;), tylko wytnij otwory na oczy i usta:evil_lol:[/QUOTE]

koniecznie , nie zrezygnuje z potrwa swiatecznych bez walki :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Jak będziesz marchewką, to uważaj, żebyś nie skończyła jak nos u jakiegoś bałwana :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt:

nie no sama jestem jak taki bałwan a dwa bałwany w jednym to już za dużo :eviltong:

Posted

[quote name='M&S']To pisz, albo zadzwoń. najlepiej dzwoń!!!

na forum M, napisane jest, że byłoby dobrze, gdyby razem. Nie mówili, że dwa koty do adopcji....[/QUOTE]

porozmawiam jutro z Sebastianem o tym , nie chce zeby pozniej mial do mnie pretensje ze wzielam kota za jego plecami ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']porozmawiam jutro z Sebastianem o tym , nie chce zeby pozniej mial do mnie pretensje ze wzielam kota za jego plecami ;)[/QUOTE]

Jasna sprawa.

....teraz nie jest łatwo o dom adopcyjny, szczególnie dla dorosłego kota (prawie dorosłego), nie mówiąc o dwóch wieelkich kotach;), więc niech się cieszą, że ktos jest zainteresowany.

Posted

[quote name='M&S']Jasna sprawa.

....teraz nie jest łatwo o dom adopcyjny, szczególnie dla dorosłego kota (prawie dorosłego), nie mówiąc o dwóch wieelkich kotach;), więc niech się cieszą, że ktos jest zainteresowany.[/QUOTE]

Tak tylko jest jeszcze kwestia tego w jakim stopniu koty sa ze sobą zżyte , jezeli sa ze sobą od "małego" to mogą tak rozłąkę ciężko przejść a ja nie miała bym wtedy sumienia ich rodzielić , momo iż wiem ze na pewno ktos to zrobi , wątpie żeby znalazły jeden wspólny domek :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak tylko jest jeszcze kwestia tego w jakim stopniu koty sa ze sobą zżyte , jezeli sa ze sobą od "małego" to mogą tak rozłąkę ciężko przejść a ja nie miała bym wtedy sumienia ich rodzielić , momo iż wiem ze na pewno ktos to zrobi , wątpie żeby znalazły jeden wspólny domek :roll:[/QUOTE]

Ona jest starsza, nie sądzę żeby zostały zaadoptowane razem.

A przy okazji, czy wiesz, że miaukunom należy robić RTG w kierunku dysplazji..?!

Posted

[quote name='M&S']Ona jest starsza, nie sądzę żeby zostały zaadoptowane razem.

A przy okazji, czy wiesz, że miaukunom należy robić RTG w kierunku dysplazji..?![/QUOTE]

napisałam do nich e-maila proszac o wiadomosci na temat adopcji Kati a co niech mnie Sebastian zabije :cool1:

szczerze to nie wiedzialam , w zasadzie koty duze to wrecz zrozumiale ale nigdy o tym nie pomyslalam :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']napisałam do nich e-maila proszac o wiadomosci na temat adopcji Kati a co niech mnie Sebastian zabije :cool1:

szczerze to nie wiedzialam , w zasadzie koty duze to wrecz zrozumiale ale nigdy o tym nie pomyslalam :roll:[/QUOTE]

Ja dowiedziałam się o tym jakis czas temu i sa to podobno badania obowiązkowe, tak jak badania serca....

Faktem jest, że miaukuny są coraz większe, jak patrzyłam na nie na wystawach, to niektóre jak dla mnie były nawet za duże.

Posted

[quote name='M&S']Ja dowiedziałam się o tym jakis czas temu i sa to podobno badania obowiązkowe, tak jak badania serca....

Faktem jest, że miaukuny są coraz większe, jak patrzyłam na nie na wystawach, to niektóre jak dla mnie były nawet za duże.[/QUOTE]

ja będąc na wystawie światowej widziałam MC wielkosci co najmniej pięciu yorków , ogromne były , ale zarazem piękne , nie były z Polski i niestety hodowli nie zapamietałam ...,