Amber Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Opowieść o pająku i klopie hahaha :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08957-1.jpg[/url] :loveu: Buuu... co tak mało zdjęć ostatnio ??:( Dzień dobry ;) Quote
Milena9 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nie było mnie a tu takie historie :lol: Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Poszłyście razem z Magdą na spacer czy jak, że Was nie ma dzisiaj....:( Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Poszłyście razem z Magdą na spacer czy jak, że Was nie ma dzisiaj....:([/QUOTE] Ze mną jej nie było :shake: Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Aga żyje ;) Za jakiś czas będzie na dogo ;) Quote
M&S Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Aga żyje ;) Za jakiś czas będzie na dogo ;)[/QUOTE] Całe szczęście!!!! pozdrawiamy:):) Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Aleks89']Filtrowała szczochy:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Amber']Opowieść o pająku i klopie hahaha :evil_lol:[/QUOTE] ale ja już mam coś na te gagatki :evil_lol: [quote name='Ptysiak'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08957-1.jpg[/URL] :loveu: Buuu... co tak mało zdjęć ostatnio ??:( Dzień dobry ;)[/QUOTE] ostatnio mam mało czasu na focenie , dzisiaj od samego rana był u nas neron i super sie bawiły ale robiliśmy płot i nie mogłam robić zdjęć :shake: nagrałam filmik później go wstawie ;) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Milena9']Nie było mnie a tu takie historie :lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Ptysiak']Poszłyście razem z Magdą na spacer czy jak, że Was nie ma dzisiaj....:([/QUOTE] chciała bym ale niestety nie :shake: [quote name='magdabroy']Ze mną jej nie było :shake:[/QUOTE] :roll: [quote name='M&S']Hello Onku:):)[/QUOTE] hej ;) [quote name='magdabroy']Aga żyje ;) Za jakiś czas będzie na dogo ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='M&S']Całe szczęście!!!! pozdrawiamy:):)[/QUOTE] Kochane jesteście że sie o mnie martwicie :loveu: za chwile wstawie fotke płotu i filmik z psami ;) Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Nareszcie jesteś :diabloti:[/QUOTE] Od samego rana biegam , najpierw jechalismy z Ibri do weta , przy okazji sie dowiedzialam ze Paulina ( wet) ma drugiego kociaczka , przygarnęła trzymiesiecznego kocurka bez przedniej łapki , obiecała ze wstawi niedługo zdjęcia na facebooka :loveu: później pojechalismy po Nerona wrócilismy i robilismy płot do prawie 18stej , pozniej pojechalismy odwieżć Nerona i do galerii , teraz dopiero mogłam usiąść i napić sie wreszcie kawy :loveu: chciałam wam zrobic zdjęcie płota , zrobiłam panorame i wyszło takie dziwactwo ze masakra ale wstawie :evil_lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0287.jpg[/IMG] ten płot jest całkiem prosty a tutaj wyszło jakieś wygiete dziwne coś :evil_lol: i wreszcie kupiłam preparat na pająki :multi::multi::multi::multi: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08962.jpg[/IMG] dzieki Ada za nazwe , mam nadzieje ze bedzie skuteczny :cool3: Quote
agaga21 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 płot świetny! już teraz super wygląda. Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='magdabroy']Piękny płot :) Ładnie Wam idzie ;)[/QUOTE] dziekujemy ;) troche wolno idzie bo wszystko robimy sami , najgorzej jest ze szpongami bo długo schną i z piłowaniem desek , ale mam nadzieje ze szybko powstanie , dzisiaj bylismy oglądac lamelę :multi: jedna sie Sebastianowi spodobala i jak bedzie mial tracka to pojedzie kupić , na tyle udalo mi sie go namowic o kojcu nie chce słyszeć :roll: [quote name='Aleksandra95']ładnie się prezentuje płot :lol:[/QUOTE] dzieki ;) gdyby jeszcze tylko zdjecie wyszło normalnie , zachcialo mi sie bawic w panorame 3D :shake: [B]filmik [/B]:loveu: [video=youtube;tY7JaS0Gs4M]http://www.youtube.com/watch?v=tY7JaS0Gs4M[/video] Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='agaga21']płot świetny! już teraz super wygląda.[/QUOTE] dzieki bardzo ;) Quote
Aleksa. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 świetnie się bawią.::):):) im nuda nie jest znana. :D Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='dOgLoV']troche wolno idzie bo wszystko robimy sami , najgorzej jest ze szpongami bo długo schną i z piłowaniem desek , ale mam nadzieje ze szybko powstanie , dzisiaj bylismy oglądac lamelę :multi: jedna sie Sebastianowi spodobala i jak bedzie mial tracka to pojedzie kupić , na tyle udalo mi sie go namowic o kojcu nie chce słyszeć :roll: [/QUOTE] Zawsze coś ;) W poniedziałek czekam na PW :razz: Quote
łamAga Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Aleksandra95']świetnie się bawią.::):):) im nuda nie jest znana. :D[/QUOTE] oj nie , zwłaszcza kiedy sie nie widza tydzien , a do tego Qwendi zbliża sie cieczka i wali ją na dekiel , łazi i gwałci Nerona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='magdabroy']Zawsze coś ;) W poniedziałek czekam na PW :razz:[/QUOTE] obowiązkowo ! ale dopiero wieczorem bo wizyte mam na 17sta ;) Quote
*Magda* Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='dOgLoV'] ale dopiero wieczorem bo wizyte mam na 17sta ;)[/QUOTE] Ok ;) Quote
kalyna Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 aaaa piękny płot powstaje :loveu: i jaki wysoki :loveu: hahaha z ta panoramą to się udałaś.... aa to do tego lekarza idziesz, którego nie zgadłam :D :D :D Quote
łamAga Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='kalyna']aaaa piękny płot powstaje :loveu: i jaki wysoki :loveu: hahaha z ta panoramą to się udałaś.... aa to do tego lekarza idziesz, którego nie zgadłam :D :D :D[/QUOTE] dzieki dzieki ;) tak dokładnie , do tego samego:evil_lol: Quote
Recommended Posts