Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Jak to przeczytałam, to przypomnaił mi się mój śub cywilny ;) Jak pani urzędniczka zapytała mnie jakie będę nosić nazwisko, a ja z przyzwyczajenia chciałam użyć mojego panieńskiego ;) I wyszedł Babroy :roflt: Mój brat ciągle mówi, że ja nie mam na nazwisko Broy, tylko Babroy :grins:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:dobre

Posted

Ja mam stuknięte psy, jeśli chodzi o jazdę samochodem..
obecnie samochód musi mieć zamknięte fdrzwi, bo jak tylko są otwarte to są wyścigi, który pies będzie siedzieć pierwszy :roll:

zdjęcia suuper, a jednak Owczarki udało Ci się dorwać :loveu;

Posted

[quote name='justysiek']Aga spokojnej pracy:eviltong:
buziaki.[/QUOTE]

dziekuje :loveu:

[quote name='Ptysiak']Dobranoc i kolorowych :)

ps. Co ja napisałam.... :evil_lol:
tzn miłej pracy :)
A kolorowych to jak wrócisz ;)[/QUOTE]

uooo dobrze ze nie zdazylam tego wczoraj przeczytac bym sie spieniła :angryy::eviltong:

[quote name='agaga21']fajne psiska :) ale dawno nie byłam na żadnej wystawie[/QUOTE]

My też , to była nasza 2ga wystawa w tym roku , i bedzie tylko jeszcze jedna w Poznaniu nic innego nie planujemy ;)

[quote name='kalyna']Ja mam stuknięte psy, jeśli chodzi o jazdę samochodem..
obecnie samochód musi mieć zamknięte fdrzwi, bo jak tylko są otwarte to są wyścigi, który pies będzie siedzieć pierwszy :roll:

zdjęcia suuper, a jednak Owczarki udało Ci się dorwać :loveu;[/QUOTE]

ooo to też , Neron próbuje zawsze wskoczyć przez zamkniete drzwi :evil_lol:

[quote name='M&S']Dzień dobry i miłego odpoczynku:)[/QUOTE]

Dzien dobry ;) dzien nie bedzie miły , juz nie jest ale o tym to zaraz ;(

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)[/QUOTE]

dzien dobry ;)

[quote name='magdabroy']Wstawaj śpiochu :mad:[/QUOTE]

wstałam wstałam i od razu dostałam obuchem w głowe :-(

Posted

Widac takie informacje przeskakują z watku na watek , wiec teraz kolej na moja galerię :placz:tzn z serii zle wieści :placz:

Pisałam wczoraj że dzisiaj wszystkie zwierzaki jadą do weta , jedno z nich wróciło ale bez nadziei na długie życie :placz:

Moja Kochana Ibrunia :placz::placz::placz::placz: kurde pisze i rycze :-(

pisalam kilkakrotnie ze Ibri nie miauczy , konsultowałam sie w tej sprawie z hodowczynia i pisala ze to normalne ze ona ma 3 kotki co nie miaucza itd postanowilismy to sprawdzić i diagnoza powaliła nas na kolana :placz::placz::placz::placz:

Ibri ma plazmocytarne zapalenie pyska ;( łuki podniebienne ;( ma pognile gardziełko i dziąsła w strasznym stanie :placz: to nie jest choroba smiertelna ale kot ktory na nia choruje zdycha z głodu :placz::placz::placz::placz: Paulina daje jej pół roku :-(

napiszcie mi ze to nie prawda , ze to da sie wyleczyć :-(

Posted

Dzwoniła do mnie przed chwilą hodowczyni Ibri , kazała mi sie uspokoic i powiedziała że Ibri z tego wyjdzie , przy odpowiednim leczeniu jeszcze sie nia długo nacieszymy , jutro zaraz po wizycie u weta mamy do niej zadzwonic i powiedziec jakie leki Ibri dostała ona skonsultuje sie z lekarzem swoich kotow i powie nam co mamy robic a nawety mamy pobrac Ibri wymaz przeslac jej i ona zrobi wyniki ;) troszke mnie pocieszyła ;)

Posted

Teraz wiem, czemu napisałaś, że sobie dziś nie pożartujemy :(

A ja wierzę w to co powiedziała hodowczyni ;) Ibri jeszcze długo pożyje, zobaczysz :) Za pół roku przypomnę Ci moje słowa :):glaszcze:

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz wiem, czemu napisałaś, że sobie dziś nie pożartujemy :(

A ja wierzę w to co powiedziała hodowczyni ;) Ibri jeszcze długo pożyje, zobaczysz :) Za pół roku przypomnę Ci moje słowa :):glaszcze:[/QUOTE]

Oby :calus::calus::calus::calus:

przed chwilą dostała saszetke mokrego jedzenia i zjadła połowe pozniej jeszcze wyżarła Pepsi :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

jest nadzieja ze moze diagnoza była błędna :multi::multi::multi::multi:

Posted

Kurcze Aga, mój Lumpek też nie miauczy :shake: Nigdy nawet nie pomyślałam o tym, żeby diagnozować czemu on nie miauczy ;)
Ja wierzę, że Ibri nie miauczy, bo taki jej urok i że wcale nie jest chora ;) I Ty też w to uwierz :)

Posted

[quote name='magdabroy']Kurcze Aga, mój Lumpek też nie miauczy :shake: Nigdy nawet nie pomyślałam o tym, żeby diagnozować czemu on nie miauczy ;)
Ja wierzę, że Ibri nie miauczy, bo taki jej urok i że wcale nie jest chora ;) I Ty też w to uwierz :)[/QUOTE]

niby tak ale ona faktycznie duzo schudła , myslelismy ze taka jej uroda , mamy dwa koty wiec nie widzimy który ile zjada , moze ona od dawna juz nie jadała bo ja bolalo:/ z pyszczka tez jej smierdzialo ale myslelismy ze to normalne w koncu jest zwierzakiem , ma podobno bardzo sile zapalenie dziasel i dlatego ją bolą , faktycznie ma zaczerwienione , dzisiaj posmarowalysmy z tesciowa jej takim jakims preparatem wygladajacym jak atrament

dzieki za sms-ka :calus::calus::calus::calus:

Posted

[quote name='dOgLoV']Widac takie informacje przeskakują z watku na watek , wiec teraz kolej na moja galerię :placz:tzn z serii zle wieści :placz:

Pisałam wczoraj że dzisiaj wszystkie zwierzaki jadą do weta , jedno z nich wróciło ale bez nadziei na długie życie :placz:

Moja Kochana Ibrunia :placz::placz::placz::placz: kurde pisze i rycze :-(

pisalam kilkakrotnie ze Ibri nie miauczy , konsultowałam sie w tej sprawie z hodowczynia i pisala ze to normalne ze ona ma 3 kotki co nie miaucza itd postanowilismy to sprawdzić i diagnoza powaliła nas na kolana :placz::placz::placz::placz:

Ibri ma plazmocytarne zapalenie pyska ;( łuki podniebienne ;( ma pognile gardziełko i dziąsła w strasznym stanie :placz: to nie jest choroba smiertelna ale kot ktory na nia choruje zdycha z głodu :placz::placz::placz::placz: Paulina daje jej pół roku :-(

napiszcie mi ze to nie prawda , ze to da sie wyleczyć :-([/QUOTE]

na pewno się da! nie wierzę w to by nie skutkowały na to żadne leki! będzie dobrze, najważniejsze, że macie diagnozę i wiecie by kontrolować teraz to co i ile je.

Posted

[quote name='agaga21']na pewno się da! nie wierzę w to by nie skutkowały na to żadne leki! będzie dobrze, najważniejsze, że macie diagnozę i wiecie by kontrolować teraz to co i ile je.[/QUOTE]

leki niby na to są ale kot nie moze jeśc bo ma pognite gardzielko i nie moze przelykać , pocieszajacy jest fakt ze Ibri niedosyc ze zjadła mokrą karme sobie , wyżarla Pepsi to jeszcze nie lykala w całkosci tylko ladnie gryzła ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']leki niby na to są ale kot nie moze jeśc bo ma pognite gardzielko i nie moze przelykać , pocieszajacy jest fakt ze Ibri niedosyc ze zjadła mokrą karme sobie , wyżarla Pepsi to jeszcze nie lykala w całkosci tylko ladnie gryzła ;)[/QUOTE]

to może ta diagnoza jest błędna? może to coś innego?

Posted

[quote name='agaga21']to może ta diagnoza jest błędna? może to coś innego?[/QUOTE]

właśnie sama sie nad tym zastanawiam , skoro objawy tej choroby sa takie ze kociak nie moze jeść to Ibri raczej by nic nie zjadła ale z drugiej strony hodowczyni jak do mnie dzwoniła to mowila ze jak dostała lek przeciwbólowy to powinna dzisiaj cos zjesc i rzeczywiście , trzeba bedzie pobrac jej próbki i wysłac do zbadania wtedy bedziemy mieli 100% pewnosci co jej tak na prawde jest