Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A jak wysyłałaś zdjęcia na serwer, to je wcześniej zmniejszyłaś czy poszły w takiej wielkości jak były robione?[/QUOTE]

Ja zawsze pomniejszam zdjęcia do rozmiaru 600 x 800 a dopiero pozniej wysylam na serwer i zawsze dodawaly sie wlasnie w takiej wielkosci :roll:

Posted

Już mi [B]biscuit [/B]wytłumaczyła :multi:

[quote name='biscuit']kiedy chcesz dodać z adresu URL, to tam wklejasz link, a pod spodem jest okienko (malutkie) oznaczone taką fajką - i jeśli chcesz zdjęcie normalnej wielkości, po prostu musisz odznaczyć tę fajkę (kliknąć na okienko) ;)[/QUOTE]

zaraz spróbuje cos dodać ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Już mi [B]biscuit [/B]wytłumaczyła :multi:

zaraz spróbuje cos dodać ;)[/QUOTE]

Też się głowiłam, jak to zrobić, na szczęście rozgryzłam ten orzech :D

[quote name='dOgLoV'][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/20120325164.jpg[/IMG]

Udało sie :multi: musze tamte poprawić :lol:[/QUOTE]

Hihi, ale się fajnie uśmiecha - widzę, że Neronek też lubi leżeć "do góry kołami" :P

Posted

[quote name='biscuit']Też się głowiłam, jak to zrobić, na szczęście rozgryzłam ten orzech :D

Hihi, ale się fajnie uśmiecha - widzę, że Neronek też lubi leżeć "do góry kołami" :P[/QUOTE]

Na cale szczescie Ci sie udało bo byśmy sie musialy nieźćle nagłowic zanim bysmy to rozgryzły :evil_lol:

Oj tak Neron czesto leży do góry kołami i prosi o mizianie :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Milena jest młodsza i mądrzejsza od nas :eviltong::oops:[/QUOTE]

Taaaak , dzisiejsza młodzież ma komputer wyssany z mlekiem matki :evil_lol:

Posted

Gdzie tam mądrzejsza...? Klikałam jak opętana co się dało i metodą prób i błędów :diabloti::eviltong:

Hihi, to go wymiziaj po tym brzucholu ode mnie :loveu:

Posted

[quote name='biscuit']Gdzie tam mądrzejsza...? Klikałam jak opętana co się dało i metodą prób i błędów :diabloti::eviltong:

Hihi, to go wymiziaj po tym brzucholu ode mnie :loveu:[/QUOTE]

hehehe ja nie mam do tego cierpliwosci i poszlam na łatwicne , zobaczylam ze Twoje zdjecia sa normalnej wielkosci wiec spytalam :evil_lol:

Neruś wymiziany :loveu:

Posted

Miałam wam pisac że Abigejla (Abbe ) ostatnio upolowała tygrysa :evil_lol: moja kuzynka siedziala sobie w pokoju i patrzyla na tv w pewnym momencie widzi Abi idzie dumna z ogonem do góry i z gracja niesie coś w pysku ( kuzynka w pokoju obok miala sztuczna głowe tygrysa i za ta glowa ciagnął sie tak jak by taki wielki płat futrzastego dywanu ) kuzynka patrzy a ta idzie z dumą trzymając w pysku odgryzioną głowe tygrysa :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='dOgLoV']hehehe ja nie mam do tego cierpliwosci i poszlam na łatwicne , zobaczylam ze Twoje zdjecia sa normalnej wielkosci wiec spytalam :evil_lol:

Neruś wymiziany :loveu:[/QUOTE]

I dobrze - przynajmniej się przydałam :cool1:

Ja to rozumiem - też nie miałam cierpliwości do komputerów, ale jako redaktor naczelna gazetki szkolnej musiałam się jej nauczyć - choćby ostatnio, kiedy przez kaprys szkolnego komputera cały graficznie opracowany numer się usunął :angryy:
To jest dopiero szkoła cierpliwości :evil_lol:

Posted

[quote name='biscuit']I dobrze - przynajmniej się przydałam :cool1:

Ja to rozumiem - też nie miałam cierpliwości do komputerów, ale jako redaktor naczelna gazetki szkolnej musiałam się jej nauczyć - choćby ostatnio, kiedy przez kaprys szkolnego komputera cały graficznie opracowany numer się usunął :angryy:
To jest dopiero szkoła cierpliwości :evil_lol:[/QUOTE]

Bedziemy wiedziały jak by co gdzie sie zglosic :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Abby prawdziwy pies myśliwski :multi::evil_lol:[/QUOTE]

i mysliwski i ogrodnik :evil_lol: ostatnio kuzynka kupila ziemmie do kwiatkow i polozyla ja na srodku stoly ktory stoi na ogrodzie jak wrocila z pracy to juz byla ziemia rozsypana po całych schodach :evil_lol: a wczoraj rozwalila po calym podworku trzy reklamowki nakretek od butelek ktore Amelunia miala posegregowane do szkoly :evil_lol: to co Abi wyprawia przechodzi ludzkie pojecie :evil_lol:

Posted

[quote name='dyziowa666']Witam :)
Piękne zwierzaki :loveu: Jakby tak moja na takiego cudownego Onka wyrosła to byłabym dumna :)
Pozdrawiam :)[/QUOTE]

Oj dziekuje :oops:

Na pewno wyrośnie na pięknego Onka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC03003.jpg[/url]
Zaraz Ci oddam!

Jak dodajesz to odznacz Retrieve remote file and reference locally to nie bedziesz miec miniaturek

Posted

[quote name='deer_1987'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC03003.jpg[/URL]
Zaraz Ci oddam!

Jak dodajesz to odznacz Retrieve remote file and reference locally to nie bedziesz miec miniaturek[/QUOTE]

Tak tak , teraz już wiem ;)

[quote name='Paula03']O matko, ale mnie tu długo nie było :D

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02999.jpg[/URL]
Zagryzanko :diabloti:[/QUOTE]

Neron zagryzł Qwendi wiecej zdjęc nie bedzie :evil_lol:

[B]Nocki dobiegły końca [/B]:multi::multi::multi::multi:

[B]dzisiaj już od 5tej nie mielismy co robic te 2h się tak ciagły że myslalam ze zasne na stojąco ale dalam rade :multi:
[/B]
[B]w ogole sie nie wyspalam bo jak moja siostra jest w domu to sie zachowuje jak bym byla po 1wszej zmainie , wchodzi mi do pokoju kladzie Marysie mi na łózko , wiem ze wyspie sie w nocy ale to jest mega wkurzające tak ze dzisiaj bede na pewno caly dzien zła [/B]:angryy:

Posted

[quote name='Falkaa']Heej Wam :loveu:
Świetne zdjęcia! :) A co tam u was? :D[/QUOTE]

Cześć :hand:

dzieki :lol:

aaa nuda , deszcz pada zimno i wiatr wieje :roll:

Posted (edited)

U nas już teraz tez nie pada ale pieruńsko zimno jest brrrrr

edit : mała zmiana pogody :roll: pada deszcz ze sniegiem i gradem :angryy:

Edited by dOgLoV
Posted

[quote name='magdabroy']U mnie na zmianę chmury i słońce, ale na szczęście nie pada :)

No to masz weekend ;) Jakieś plany?[/QUOTE]

W sumie żadnych szczegolnych planow nie mamy , za chwile jedziemy do galerii , musze odebrac zdjecia ktore pewnie nie wyszły bo zerwala mi sie klisza przy zwijaniu ( dlaczego mnie to nie dziwi ) pozniej bedziemy siedzieli w domu bo pogoda tragiczna jest :/ jutro musimy jechac do knajpy podac liczbe gosci na nasz slub i to w sumie na tyle , mało ambitne plany :evil_lol:

wlasnie Sebastian mi puścił sygnał wiec uciekam , milego popoludnia ;)