łamAga Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 WATACHA napisał(a):A ja byłam kiedyś u takiej pani co miała tybetana, wlazłam i go wygłaskałam.Był zadowolony :). Więc chyba są wyjątki ;) Podejrzewam ze gdyby te dziewczyny weszly na posesje też Qwendi dala by sie poglaskac ale jeżeli był by to mężczyzna ugryzla by na pewno ;) Quote
WATACHA Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 dOgLoV napisał(a):Podejrzewam ze gdyby te dziewczyny weszly na posesje też Qwendi dala by sie poglaskac ale jeżeli był by to mężczyzna ugryzla by na pewno ;) A co feministka z niej? Quote
łamAga Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 WATACHA napisał(a):A co feministka z niej? Chyba tak :lol: kobiety akceptuje bez problemu ale mężczyzn nie toleruje nawet jak podchodza do samochodu w którym siedzi ;) jak jedziemy ze Sebastianem gdzies i ma z nami jechac mój brat ktory zbliza sie do samochodu to Qwendi ujada ale jak Sebastian wyjdzie z nia Qwendi do nas podejdzie pocieszy sie i spkojnie wpuści mojego brata do samochodu bo wchodza do niego razem i już nie bierze wnetrza samochodu za swoje terytorium ;) Quote
łamAga Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Dalszy ciąg zdjęć z soboty ;) cdn ..... Quote
*Magda* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='dOgLoV'] http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02969.jpg Z tymi długimi nogami, to Neron powinien być modelem :loveu::evil_lol: Quote
łamAga Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 magdabroy napisał(a):Z tymi długimi nogami, to Neron powinien być modelem :loveu::evil_lol: Jestem ciekawa czy taka juz jego uroda czy to wina kastracji te długie giery :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ja myślę, że taki jego urok, mały koń :evil_lol: a kastracja nie ma z tym nic wspólnego :eviltong: Quote
łamAga Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 deer_1987 napisał(a):nacieszylam oczy fotkami :) jutro nastepna i ostatnia seria z tego dnia ;) magdabroy napisał(a):Życzę miłej pracy i do jutra ;) dziekuje :lol: do jutra ;) Quote
łamAga Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Wczoraj dogo nawalilo wiec fotek nie bylo , dzisiaj może sie uda :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Dzień dobry ;) Jeszcze jedna nocka i weekend :lol: Quote
łamAga Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 magdabroy napisał(a):Dzień dobry ;) Jeszcze jedna nocka i weekend :lol: Oj tak :multi::multi::multi::multi: a w przyszłym tygodniu tylko do czwartku i świeta :multi: w ogóle nie czuje atmosfery świat :roll: Quote
łamAga Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 magdabroy napisał(a):A z jakiej okazji masz piątek wolny? W sumie to nie wiemy , tak nam ustawili zmiany odgórnie , chyba zamowienia troche spadły , inne linie ( produkcja klimatyzacji do innej marki auta ) idą jeszcze bardziej dziwacznie , bo np linia nr1 idzie we wtorek srode i czwartek a linia nr 2 idzie normalnie ale zmiana nocki ma tylko jedna nocke z czwartku na piatek , pomieszanie z poplątaniem :lol: Quote
*Magda* Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 No to będziesz miała dłuuuuuuuuuuuugi weekend :) Quote
łamAga Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 (edited) Przyszła pora na ostatnia serię zdjec z soboty :lol: cdn ..... Edited March 30, 2012 by dOgLoV Quote
łamAga Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 (edited) Edited March 30, 2012 by dOgLoV Quote
łamAga Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 magdabroy napisał(a):Czemu takie małe? Chyba zrobili to co chciałysmy ale nie tak jak chciałysmy :-( pewnie mozna wstawiac dowolny rozmiar zdjec ale na forum bedzie widac malutkie i trzeba bedzie kliknac na zdjecie zeby obejrzec wielkie :placz: Quote
*Magda* Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Zaraz wrzucę u siebie foty, to zobaczę czy też tak będzie. Bo w innych galeriach są też takie małe, a w niektórych "normalne" wielkości. Quote
łamAga Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 magdabroy napisał(a):Zaraz wrzucę u siebie foty, to zobaczę czy też tak będzie. Bo w innych galeriach są też takie małe, a w niektórych "normalne" wielkości. regulamin dodawania wiekszosci zdjec sie nie zmienil , nie wiem o co chodzi ale lipa na maxa :roll: Quote
*Magda* Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A jak wysyłałaś zdjęcia na serwer, to je wcześniej zmniejszyłaś czy poszły w takiej wielkości jak były robione? Quote
Recommended Posts