Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']O tak, słońce cudne :loveu: U mnie nawet przyjemnie ;) Ale nie wiem ile jest stopni tak realnie, bo słońce odbija mi się na termometrze i wskazuje 30 stopni :D[/QUOTE]

Ooo jaaaaaaaaa 30 stopni :crazyeye: pakuje sie i jade do was , u nas jest tylko 5 :placz:

Posted

[quote name='deer_1987']A moj post? :( :mad::diabloti:[/QUOTE]

Przeoczylam :evil_lol: wybacz to moj astygmatyzm :eviltong:

pepsi jest ciekawa co jest w szopkach a ibri raczej woli zwiedzac okolice :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ooo jaaaaaaaaa 30 stopni :crazyeye: pakuje sie i jade do was , u nas jest tylko 5 :placz:[/QUOTE]

5 stopni :crazyeye: To masz zimę, a nie wiosnę :shake: Ja na porannym spacerku z Torą byłam tylko w bluzie, więc jakieś 15-18 stopni jest napewno ;)
Wsiadaj w samolot, to będziesz szybciej :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Przeoczylam :evil_lol: wybacz to moj astygmatyzm :eviltong:

pepsi jest ciekawa co jest w szopkach a ibri raczej woli zwiedzac okolice :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
A ktora jest bardziej odwazniejsza? :D

Posted

[quote name='magdabroy']5 stopni :crazyeye: To masz zimę, a nie wiosnę :shake: Ja na porannym spacerku z Torą byłam tylko w bluzie, więc jakieś 15-18 stopni jest napewno ;)
Wsiadaj w samolot, to będziesz szybciej :evil_lol:[/QUOTE]

Dokladnie :placz: wieczorami dochodzi nawet do -1 :placz:

oj nie :shake: to ja juz wole dotrzec pozniej ale lądem :eviltong:

[quote name='deer_1987']A ktora jest bardziej odwazniejsza? :D[/QUOTE]

Hmmm trudno powiedziec bo obie są podobnie odważne ale chyba jednak Pepsiak jest odważniejsza , jak slyszy Nerona na dworze to stoi na parapecie i obserwuje a Ibri wlazi za fotel i nie wychodzi az Neron nie pojedzie do domu ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
oj nie :shake: to ja juz wole dotrzec pozniej ale lądem :eviltong:

Hmmm trudno powiedziec bo obie są podobnie odważne ale chyba jednak Pepsiak jest odważniejsza , jak slyszy Nerona na dworze to stoi na parapecie i obserwuje a Ibri wlazi za fotel i nie wychodzi az Neron nie pojedzie do domu ;)[/QUOTE]

:evil_lol:

Ciekawe jak to będzie jak się Neron wprowadzi na stałe :roll:

A jak drapanie Nerona?

Posted

[quote name='magdabroy']:evil_lol:

Ciekawe jak to będzie jak się Neron wprowadzi na stałe :roll:

A jak drapanie Nerona?[/QUOTE]

Bedą musiały sie koty przyzwyczaić ;) Ibri cieżko przyzwyczaja sie do nowego otoczenia , do Qwendi dopiero od niedawna sama podchodzi bo tak to ja omijala wielkim lukiem ;)

przestal sie juz w ogole drapac :multi: wydaje mi sie ze on juz tak bedzie mial ze w okresie grzewczym bedzie sie wydrapywal a wiosna bedzie mu mijało :roll:

Posted

[quote name='deer_1987']super ze sie nie drapie![/QUOTE]

Tzn podrapuje sie ale to chyba jak każdy pies czasami sie drapie ;)

[quote name='biscuit']Aż tak Cię diabełek ciągnie? :)[/QUOTE]

Neron w ogóle nie ciągnie , chodzi ładnie przy nodze ale do momentu kiedy nie zobaczy innego psa/kota wtedy zaczyna sie wyrywać szczekac i warczeć :-(

Posted

[quote name='Kateczka']przyznaje nie czytałam :) zafascynowały mnie zdjecia...to norwegi???[/QUOTE]

Oj wybaczam , ale ciagle czekam na zdjęcia u was :mad:

To Maine Coon :loveu: ale bardzo podobne do Norwegów :loveu:

[quote name='Talucha']Aaaaa kociaczki :loveu:
Chcę takiego:evil_lol:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

w hodowli z ktorej kupilismy Ibri sa jeszcze wolne kociaczki :loveu:

Posted

[quote name='Kateczka']musisz mi wybaczyć ze zdjeć aż tak bardzo róznic nie widać...rozróżniam je głownie po wielkości :P
znajomy ma hodowlę noreskich włąśnie :)[/QUOTE]

wybaczam wybaczam :lol:

pewnie sama bym je pomylila widzac tylko na zdjeciach ;)

Sebastian chciał Norweskiego leśnego ale ja sie uparłam na maine conn-a tygryska :loveu::loveu::loveu::loveu:

uciekam do pracy , wiec wszystkim zycze spokojnej nocy ;)

Posted

Hej Kochani!

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-X-HLQ9Agsy0/T29x2PCPucI/AAAAAAAAAok/nrslpqaCx40/s640/DSC03062.JPG[/url] to mi się podoba ! lekkie przyczajenie i zerkamy zza ściany czy droga wolna... ;)

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-682xSV71oZs/T29x8su87CI/AAAAAAAAApk/iSlobtQAZdY/s640/DSC03079.JPG[/url] :loveu::loveu:

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-J4YEOumkdxQ/T29ySoJFkGI/AAAAAAAAAsE/CuF_Z9IIDeQ/s640/DSC03103.JPG[/url] jakie rudasek ma cudne oczyska ! :loveu::loveu: cała Ibrisia jest śliczna ! :loveu::loveu:

Nie wiedziałam, że Pepsia i Ibri to koteczki wychodzące, podwórzowe. Nie boicie się, że Wam zwieją z podwórka ?

A jakieś wystawy kocie może macie w planach, znaczy czy swoje koteczki będziecie wystawiać ?

A jak Neron teraz reaguje na koteczki? Pamiętam, że było trochę kłopotów z relacjami Neronowo-kocimi. ;)

Pozdrawiamy serdecznie !

Posted

[quote name='dianusia921']Hej Kochani!

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-X-HLQ9Agsy0/T29x2PCPucI/AAAAAAAAAok/nrslpqaCx40/s640/DSC03062.JPG[/url] to mi się podoba ! lekkie przyczajenie i zerkamy zza ściany czy droga wolna... ;)

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-682xSV71oZs/T29x8su87CI/AAAAAAAAApk/iSlobtQAZdY/s640/DSC03079.JPG[/url] :loveu::loveu:

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-J4YEOumkdxQ/T29ySoJFkGI/AAAAAAAAAsE/CuF_Z9IIDeQ/s640/DSC03103.JPG[/url] jakie rudasek ma cudne oczyska ! :loveu::loveu: cała Ibrisia jest śliczna ! :loveu::loveu:

Nie wiedziałam, że Pepsia i Ibri to koteczki wychodzące, podwórzowe. Nie boicie się, że Wam zwieją z podwórka ?

A jakieś wystawy kocie może macie w planach, znaczy czy swoje koteczki będziecie wystawiać ?

A jak Neron teraz reaguje na koteczki? Pamiętam, że było trochę kłopotów z relacjami Neronowo-kocimi. ;)

Pozdrawiamy serdecznie ![/QUOTE]

Hejka :multi:

Pepsi i Ibri wychodza z domu tylko na sesje zdjęciowe i pod okiem dwóch osób , jedna fotografuje druga pilnuje i patrzy gdzie sa kociaki :lol:

Wystawiac raczej nie bedziemy kociaków , raz bylismy na wystawie światowej przy okazji odbioru Ibri i jak dla mnie to jest czarna magia , myslalam ze to jest podobnie jak u psow a to calkowicie inny swiat :lol:

Neron w domu próbował gonić kociaki ale jak Pepsi byla u nas to ja nawet oblizywał ze skulonymi uszami wiec mysle ze jest nieźle :loveu:

[quote name='deer_1987']Witanko w piekny wtorek :loveu:[/QUOTE]

Cześć ;) u nas tak jakos zimno jest , wiaterek jest dośc mocny :roll:

[quote name='magdabroy']Dzień doberek ;)[/QUOTE]

Witam , witam :multi:

Posted

[quote name='unikatowydiament']witanko popołudniem:)[/QUOTE]

Hello :lol:

[B]Amelunia ( córka kuzynki ) uczyla Nerona śpiewać :evil_lol:[/B]

[video=youtube;Kpdr3L5i1Xo]http://www.youtube.com/watch?v=Kpdr3L5i1Xo[/video]