łamAga Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='magdabroy']O tak, słońce cudne :loveu: U mnie nawet przyjemnie ;) Ale nie wiem ile jest stopni tak realnie, bo słońce odbija mi się na termometrze i wskazuje 30 stopni :D[/QUOTE] Ooo jaaaaaaaaa 30 stopni :crazyeye: pakuje sie i jade do was , u nas jest tylko 5 :placz: Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='deer_1987']A moj post? :( :mad::diabloti:[/QUOTE] Przeoczylam :evil_lol: wybacz to moj astygmatyzm :eviltong: pepsi jest ciekawa co jest w szopkach a ibri raczej woli zwiedzac okolice :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Ooo jaaaaaaaaa 30 stopni :crazyeye: pakuje sie i jade do was , u nas jest tylko 5 :placz:[/QUOTE] 5 stopni :crazyeye: To masz zimę, a nie wiosnę :shake: Ja na porannym spacerku z Torą byłam tylko w bluzie, więc jakieś 15-18 stopni jest napewno ;) Wsiadaj w samolot, to będziesz szybciej :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Przeoczylam :evil_lol: wybacz to moj astygmatyzm :eviltong: pepsi jest ciekawa co jest w szopkach a ibri raczej woli zwiedzac okolice :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] A ktora jest bardziej odwazniejsza? :D Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='magdabroy']5 stopni :crazyeye: To masz zimę, a nie wiosnę :shake: Ja na porannym spacerku z Torą byłam tylko w bluzie, więc jakieś 15-18 stopni jest napewno ;) Wsiadaj w samolot, to będziesz szybciej :evil_lol:[/QUOTE] Dokladnie :placz: wieczorami dochodzi nawet do -1 :placz: oj nie :shake: to ja juz wole dotrzec pozniej ale lądem :eviltong: [quote name='deer_1987']A ktora jest bardziej odwazniejsza? :D[/QUOTE] Hmmm trudno powiedziec bo obie są podobnie odważne ale chyba jednak Pepsiak jest odważniejsza , jak slyszy Nerona na dworze to stoi na parapecie i obserwuje a Ibri wlazi za fotel i nie wychodzi az Neron nie pojedzie do domu ;) Quote
*Magda* Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='dOgLoV'] oj nie :shake: to ja juz wole dotrzec pozniej ale lądem :eviltong: Hmmm trudno powiedziec bo obie są podobnie odważne ale chyba jednak Pepsiak jest odważniejsza , jak slyszy Nerona na dworze to stoi na parapecie i obserwuje a Ibri wlazi za fotel i nie wychodzi az Neron nie pojedzie do domu ;)[/QUOTE] :evil_lol: Ciekawe jak to będzie jak się Neron wprowadzi na stałe :roll: A jak drapanie Nerona? Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='magdabroy']:evil_lol: Ciekawe jak to będzie jak się Neron wprowadzi na stałe :roll: A jak drapanie Nerona?[/QUOTE] Bedą musiały sie koty przyzwyczaić ;) Ibri cieżko przyzwyczaja sie do nowego otoczenia , do Qwendi dopiero od niedawna sama podchodzi bo tak to ja omijala wielkim lukiem ;) przestal sie juz w ogole drapac :multi: wydaje mi sie ze on juz tak bedzie mial ze w okresie grzewczym bedzie sie wydrapywal a wiosna bedzie mu mijało :roll: Quote
xyzxyz Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Taaaak ;)[/QUOTE] Aż tak Cię diabełek ciągnie? :) Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='deer_1987']super ze sie nie drapie![/QUOTE] Tzn podrapuje sie ale to chyba jak każdy pies czasami sie drapie ;) [quote name='biscuit']Aż tak Cię diabełek ciągnie? :)[/QUOTE] Neron w ogóle nie ciągnie , chodzi ładnie przy nodze ale do momentu kiedy nie zobaczy innego psa/kota wtedy zaczyna sie wyrywać szczekac i warczeć :-( Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='sator_k_']Nie powiem, niezłe macie te tygryski. :)[/QUOTE] Dziekujemy :lol: Quote
Kateczka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 przyznaje nie czytałam :) zafascynowały mnie zdjecia...to norwegi??? Quote
Talucha Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Aaaaa kociaczki :loveu: Chcę takiego:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='Kateczka']przyznaje nie czytałam :) zafascynowały mnie zdjecia...to norwegi???[/QUOTE] Oj wybaczam , ale ciagle czekam na zdjęcia u was :mad: To Maine Coon :loveu: ale bardzo podobne do Norwegów :loveu: [quote name='Talucha']Aaaaa kociaczki :loveu: Chcę takiego:evil_lol:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: w hodowli z ktorej kupilismy Ibri sa jeszcze wolne kociaczki :loveu: Quote
Kateczka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 musisz mi wybaczyć ze zdjeć aż tak bardzo róznic nie widać...rozróżniam je głownie po wielkości :P znajomy ma hodowlę noreskich włąśnie :) Quote
łamAga Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='Kateczka']musisz mi wybaczyć ze zdjeć aż tak bardzo róznic nie widać...rozróżniam je głownie po wielkości :P znajomy ma hodowlę noreskich włąśnie :)[/QUOTE] wybaczam wybaczam :lol: pewnie sama bym je pomylila widzac tylko na zdjeciach ;) Sebastian chciał Norweskiego leśnego ale ja sie uparłam na maine conn-a tygryska :loveu::loveu::loveu::loveu: uciekam do pracy , wiec wszystkim zycze spokojnej nocy ;) Quote
dianusia921 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Hej Kochani! [url]https://lh3.googleusercontent.com/-X-HLQ9Agsy0/T29x2PCPucI/AAAAAAAAAok/nrslpqaCx40/s640/DSC03062.JPG[/url] to mi się podoba ! lekkie przyczajenie i zerkamy zza ściany czy droga wolna... ;) [url]https://lh6.googleusercontent.com/-682xSV71oZs/T29x8su87CI/AAAAAAAAApk/iSlobtQAZdY/s640/DSC03079.JPG[/url] :loveu::loveu: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-J4YEOumkdxQ/T29ySoJFkGI/AAAAAAAAAsE/CuF_Z9IIDeQ/s640/DSC03103.JPG[/url] jakie rudasek ma cudne oczyska ! :loveu::loveu: cała Ibrisia jest śliczna ! :loveu::loveu: Nie wiedziałam, że Pepsia i Ibri to koteczki wychodzące, podwórzowe. Nie boicie się, że Wam zwieją z podwórka ? A jakieś wystawy kocie może macie w planach, znaczy czy swoje koteczki będziecie wystawiać ? A jak Neron teraz reaguje na koteczki? Pamiętam, że było trochę kłopotów z relacjami Neronowo-kocimi. ;) Pozdrawiamy serdecznie ! Quote
łamAga Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='dianusia921']Hej Kochani! [url]https://lh3.googleusercontent.com/-X-HLQ9Agsy0/T29x2PCPucI/AAAAAAAAAok/nrslpqaCx40/s640/DSC03062.JPG[/url] to mi się podoba ! lekkie przyczajenie i zerkamy zza ściany czy droga wolna... ;) [url]https://lh6.googleusercontent.com/-682xSV71oZs/T29x8su87CI/AAAAAAAAApk/iSlobtQAZdY/s640/DSC03079.JPG[/url] :loveu::loveu: [url]https://lh3.googleusercontent.com/-J4YEOumkdxQ/T29ySoJFkGI/AAAAAAAAAsE/CuF_Z9IIDeQ/s640/DSC03103.JPG[/url] jakie rudasek ma cudne oczyska ! :loveu::loveu: cała Ibrisia jest śliczna ! :loveu::loveu: Nie wiedziałam, że Pepsia i Ibri to koteczki wychodzące, podwórzowe. Nie boicie się, że Wam zwieją z podwórka ? A jakieś wystawy kocie może macie w planach, znaczy czy swoje koteczki będziecie wystawiać ? A jak Neron teraz reaguje na koteczki? Pamiętam, że było trochę kłopotów z relacjami Neronowo-kocimi. ;) Pozdrawiamy serdecznie ![/QUOTE] Hejka :multi: Pepsi i Ibri wychodza z domu tylko na sesje zdjęciowe i pod okiem dwóch osób , jedna fotografuje druga pilnuje i patrzy gdzie sa kociaki :lol: Wystawiac raczej nie bedziemy kociaków , raz bylismy na wystawie światowej przy okazji odbioru Ibri i jak dla mnie to jest czarna magia , myslalam ze to jest podobnie jak u psow a to calkowicie inny swiat :lol: Neron w domu próbował gonić kociaki ale jak Pepsi byla u nas to ja nawet oblizywał ze skulonymi uszami wiec mysle ze jest nieźle :loveu: [quote name='deer_1987']Witanko w piekny wtorek :loveu:[/QUOTE] Cześć ;) u nas tak jakos zimno jest , wiaterek jest dośc mocny :roll: [quote name='magdabroy']Dzień doberek ;)[/QUOTE] Witam , witam :multi: Quote
łamAga Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='unikatowydiament']witanko popołudniem:)[/QUOTE] Hello :lol: [B]Amelunia ( córka kuzynki ) uczyla Nerona śpiewać :evil_lol:[/B] [video=youtube;Kpdr3L5i1Xo]http://www.youtube.com/watch?v=Kpdr3L5i1Xo[/video] Quote
Talucha Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ale fajnie wyje :lol: a mój się próbuje tutaj dołączac :D :lol: Quote
łamAga Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [quote name='Talucha']Ale fajnie wyje :lol: a mój się próbuje tutaj dołączac :D :lol:[/QUOTE] hahahahaha mozemy stworzyć psi duet :evil_lol: Quote
Recommended Posts