M&S Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Idziesz do pracy.....to szybko pracuj;) Drapanki dla Nerona:) Quote
gops Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ale dostał super walentynkę! :lol: współczuję tych nocek , ja bym nie potrafiła odsypiać w dzień . Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']Idziesz do pracy.....to szybko pracuj;) Drapanki dla Nerona:)[/QUOTE] Taaak , gardlo mnie boli , katar mi sie zrobil a tu trzeba isc do pracy :roll: jak mi najdzie temperatura to pojde na L4 ;) dziekuje ;) Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='gops']ale dostał super walentynkę! :lol: współczuję tych nocek , ja bym nie potrafiła odsypiać w dzień .[/QUOTE] Hihihihihih :evil_lol: Ja spie dlugo , klade sie spac kolo 8 a wstaje koło 16 ale powiem szczerze że i tak czuje sie nie wyspana , nie ma to jak sen w nocy ;) Quote
łamAga Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']Zdrówka życzę!!!![/QUOTE] Dziekuje :calus: Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 a jak masz iść na L4 to lepiej jak sa nocki :) a właśnie miałam pytać się już daaaaawno... i idziecie z Neronem na to szkolenie? czy odpuszczacie? bo miałaś iść jak przegiął.... Quote
łamAga Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='kalyna']a jak masz iść na L4 to lepiej jak sa nocki :) a właśnie miałam pytać się już daaaaawno... i idziecie z Neronem na to szkolenie? czy odpuszczacie? bo miałaś iść jak przegiął....[/QUOTE] Jak na razie temat szkolenia odszedł w dal , nie ma na to za bardzo czasu :/ ale jestem dzisiaj wsciekla :angryy::angryy::angryy::angryy: normalnie bez kija nie podchodz :angryy: niedosyc ze gardlo mnie boli jak bym miala na tartce zdarte ledwo mowie to zostalismy dzisiaj postawieni przed faktem dokonanym ze przychodzimy do pracy na 19 sta oczywiscie do 7dmej rano :angryy: do lekarza po L4 isc nie moge bo powiedza ze zrobilam to celowo :angryy: mam nadzieje ze jak wstane to jakimś cudem juz mnie chociaz gardlo nie bedzie bolało to jakos wytrzymam te 12 h w pracy :roll: i do tego snieg nas zasypał [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/20120215102.jpg[/IMG] dobra to strepsils na język i czas spac :roll: milego cieplego dnia zycze ;) Quote
M&S Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Witaj Onku:) wydłużyli Wam czas pracy....? Zdrówka i wyspij się!!!! Quote
kalyna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 to pij duuuuużo ciepłego,najlepiej herbatkę z cytrynką :) i zdrówka życzymy :) na właśnie najgorzej z tym czasem jest... Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 To co teraz wet zrobi z Neronem? Jaki następny etap leczenia? Co do gardełka: syrop z cebuli, płukanie wodą z solą, herbatka z miodem i cytryną :) I będzie dobrze ;) Ale masz śniegu :loveu: Quote
łamAga Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='M&S']Witaj Onku:) wydłużyli Wam czas pracy....? Zdrówka i wyspij się!!!![/QUOTE] Hejka :) wydłuzyli przymusowo :roll: dziekuje ;) [quote name='deer_1987']Biedny ten Neron :([/QUOTE] :-( [quote name='WATACHA']Zdrówka życzę[/QUOTE] dziekuje ;) [quote name='kalyna']to pij duuuuużo ciepłego,najlepiej herbatkę z cytrynką :) i zdrówka życzymy :) na właśnie najgorzej z tym czasem jest...[/QUOTE] nawet na to nie bede miala czasu bo wstalam , wypije kawe zjem cos i pojde do pracy a tam o herbacie z cytrynka moge zapomniec ;) [quote name='magdabroy']To co teraz wet zrobi z Neronem? Jaki następny etap leczenia? Co do gardełka: syrop z cebuli, płukanie wodą z solą, herbatka z miodem i cytryną :) I będzie dobrze ;) Ale masz śniegu :loveu:[/QUOTE] Wlasnie nie wiem cos mowila o specjalnej karmie ale ona kosztuje prawie 300 zl 10 kg :roll: syrop z cebula moze byc sól i miod odpada , soli nie lubie ( wiem ze nie mam tego pic ale zawsze cos wleci do gardła i raz to sie zle skonczylo :lol: ) a miodu nie moge bo jestem uczulona na pylki mam zakaz jedzenia miodu :roll: [quote name='unikatowydiament']zdrowia zyczymy:)[/QUOTE] dziekuje bardzo ;) mam fotki Qwendzi i kociakow na sniegu ale dzisiaj juz chyba nie dam rady ich wstawic ;) Quote
łamAga Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [ [quote name='magdabroy']Wyspana ??[/QUOTE] Chyba tak :lol: tylko cos glosu nie moge z siebie wydobyc :roll: Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 No to zamiast kawy, to herbatka :) Albo w termosie do pracy zabierz ;) Mojemu mężowi w święta pomogły Tantum Verde :) Kurcze, droga ta karma :crazyeye: To, Ty już byś musiała tylko na karmę dla Nerona pracować :roll: Quote
łamAga Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='magdabroy']No to zamiast kawy, to herbatka :) Albo w termosie do pracy zabierz ;) Mojemu mężowi w święta pomogły Tantum Verde :) Kurcze, droga ta karma :crazyeye: To, Ty już byś musiała tylko na karmę dla Nerona pracować :roll:[/QUOTE] Oj nie ma takiej opcji , musiala bym miec 39 stopni goraczki zeby nie wypic kawy a termosu nie moge wziac bo na hali nic nie mozemy ze soba miec , nawet picia w butelce a co dopiero w termosie heh ;) Ja jak mi do rana nie przejdzie to po pracy od razu pojde do lekarza po L4 wtedy mi cos zapisze na pewno :) No dokladnie , nie stac mnie na taka karme , tym, bardziej teraz kiedy wszystkie pieniadze odkladam na wesele ;) Quote
kalyna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 termos to super sprawa :) i zamiast pić kawę od rana to herbatkę powinnaś. Bo kawa wypłukuje magnez czy cuś... i organizm przez to jest osłabiony i bardziej podatny na choroby.... więc najpierw herbatka a potem kawa. pić i jeść możesz przed kompem a w przerwie wstawić fotki :) edit. dla mnie te ceny to jakiś inny wymiar...bo ja na Barfie przy dobrych miesiącach to płacę ok 70 zł na dwa psiaki... Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ale na przerwie mogłbyś łyknąć herbatkę z termosa ;) Ja wiem co to wesele ;) Dwa razy wychodziłam za mąż (za jednego faceta, żeby nie było niejasnoście:)) i kasa leciała jak głupia :crazyeye: Żeby jeszcze była 100% pewności, że ta karma pomoże :roll: Cięzko pakować kasę w karmę, nie będąc pewnym jej działania :shake: Quote
łamAga Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='kalyna']termos to super sprawa :) i zamiast pić kawę od rana to herbatkę powinnaś. Bo kawa wypłukuje magnez czy cuś... i organizm przez to jest osłabiony i bardziej podatny na choroby.... więc najpierw herbatka a potem kawa. pić i jeść możesz przed kompem a w przerwie wstawić fotki :) edit. dla mnie te ceny to jakiś inny wymiar...bo ja na Barfie przy dobrych miesiącach to płacę ok 70 zł na dwa psiaki...[/QUOTE] Dlatego też biore dziennie po 1 tabletce magnezu :lol: ale to wymaga ich zmniejszenia a to juz troche by trwalo :eviltong: Dokladnie , ceny sa powalające :roll: ja barfa nie moge bo Neron malo co moze jesc :roll: Quote
łamAga Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='magdabroy']Ale na przerwie mogłbyś łyknąć herbatkę z termosa ;) Ja wiem co to wesele ;) Dwa razy wychodziłam za mąż (za jednego faceta, żeby nie było niejasnoście:)) i kasa leciała jak głupia :crazyeye: Żeby jeszcze była 100% pewności, że ta karma pomoże :roll: Cięzko pakować kasę w karmę, nie będąc pewnym jej działania :shake:[/QUOTE] Dobrze ze dodalas ze za jednego faceta bo zwatpilam :lol: My robimy małe przyjecie , to nawet weselem nazwac nie mozna ale kasa i takl poleci , sala fotograf , sukienka itd No dokladnie , ja mu juz dawalam tyle rodzajow karm ktore mialy mu pomoc ze ich nie zlicze a on nadal sie drapie :roll: Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='kalyna']termos to super sprawa :) i zamiast pić kawę od rana to herbatkę powinnaś. Bo kawa wypłukuje magnez czy cuś... i organizm przez to jest osłabiony i bardziej podatny na choroby.... więc najpierw herbatka a potem kawa. [/QUOTE] Kawa wypłukuję magnez i potas z organizmu. Jak masz skurcze mięśni, albo kłopoty ze spaniem, to pierwsze co to magnez i mniejsza ilość kawy :) Ja to przerabiałam i dostawałam taką dawkę magnezu z potasem, że musiałam mieć je na receptę, bo standardowe dawki dostępne w aptece były zbyt niskie :shake: Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='dOgLoV']Dobrze ze dodalas ze za jednego faceta bo zwatpilam :lol: My robimy małe przyjecie , to nawet weselem nazwac nie mozna ale kasa i takl poleci , sala fotograf , sukienka itd No dokladnie , ja mu juz dawalam tyle rodzajow karm ktore mialy mu pomoc ze ich nie zlicze a on nadal sie drapie :roll:[/QUOTE] No kurcze, widziałaś zdjęcia na nk, więc widać chyba, że to ten sam ;) Ja też nie miałam wesela dużego. Tylko rodzice, rodzeństwo, a i tak się tego nazbierało :crazyeye: Dobrze, że przy kościelnym mój brat zrobił nam zdjęcia, bo jakbym miała płacić za fotografa jeszcze, to chyba bym na zawał zeszła :roll: Wiem ile kosztuje fotograf, bo właśnie mój brat się w tym specjalizuje ;) Quote
Recommended Posts