dianusia921 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [url]http://img190.imageshack.us/img190/4686/dsc01018zc.jpg[/url] jak cudnie koteczki razem wyglądają :loveu::loveu::loveu::loveu: Brakuje mi zdjęć psiaków ;) ale rozumiem jak Qwcia ma cieczkę to ciężko ze spacerami... A zapytam tak z ciekawości będziecie ją może sterylizować czy nie ? Quote
łamAga Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='M&S']Kociaste piekne jak zawsze:) A Neron w domu w kagańcu....o niedobra Pańcia!!![/QUOTE] A to przed spacerem było , dla potrzeb dogo :evil_lol: [quote name='dianusia921'][url]http://img190.imageshack.us/img190/4686/dsc01018zc.jpg[/url] jak cudnie koteczki razem wyglądają :loveu::loveu::loveu::loveu: Brakuje mi zdjęć psiaków ;) ale rozumiem jak Qwcia ma cieczkę to ciężko ze spacerami... A zapytam tak z ciekawości będziecie ją może sterylizować czy nie ?[/QUOTE] Qwendi nie będzie sterylizowana ;) mamy zamiar ja rozmnażać :evil_lol: Quote
M&S Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Fajnie,będą malutkie molosy.....kiedyś;):) Quote
łamAga Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Aleksandra95']kociaczki.:loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='deer_1987']A kiedy szczeniaki planujecie?[/QUOTE] Jeszcze nie mamy planów , zastanawiamy sie na razie nad reproduktorem który był by w naszym zasięgu ;) [quote name='M&S']Fajnie,będą malutkie molosy.....kiedyś;):)[/QUOTE] Taaaak :loveu: już sie nie mogę doczekać :loveu: takie malutkie kuleczki :loveu: tylko że później bedzie problem z ich oddaniem :evil_lol: ja sie szybko przywiązuje :loveu: Quote
savahna Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Takie malutkie molosiki to przecuda do schrupania. Uwilebiam duże psy, a ich szczeniaki szczególnie;) Quote
łamAga Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='savahna']Takie malutkie molosiki to przecuda do schrupania. Uwilebiam duże psy, a ich szczeniaki szczególnie;)[/QUOTE] Tez tak sądze :loveu::loveu::loveu::loveu: [B]Psiaki się witają [/B]:lol: [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/4124/dogod.jpg[/IMG] Quote
taxelina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 A jednak spacer bez smyczy :diabloti: Jak ty masz ustawiony balas bieli? Quote
łamAga Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='deer_1987']A jednak spacer bez smyczy :diabloti: Jak ty masz ustawiony balas bieli?[/QUOTE] to takie archiwalne zdjęcie :evil_lol: balans bieli ustawiam w zaleznosci od pogody jak jest słonce to na słonce a jak nie ma to na pochmurnie a w domu na auto , ale pozniej i tak je obrabiam w photoscape wiec te kolory mogla byc troche sztuczne ;) napisałam dzisiaj sms-a do Sebastiana jak tam zdjęcia Qwendzi to mi odpisał " nie liczył bym na nie za bardzo bo Ona teraz w ogóle nie chce przychodzić do domu :roll: Quote
taxelina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 A bo sie zdziwilam ze taka jasna zielona trawa :razz: Ja dzisiaj szukalam jakiegos otwartego miejsca bo to nie tak latwo zlapac jesienne sloneczko, jest nisko strasznie:diabloti: ale za to potrafi ladnie psa oswietlic :loveu: Quote
łamAga Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 U nas dzisiaj jest szaro buro i ponuro :roll: chyba nawet cos padało bo mokra jezdnia jest :roll: Quote
taxelina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 U nas ma padac popoludniu, tak samo wczoraj bylo rano pieknie potem deszcz :mad: al ostatnio to same bure dni to korzystalysmy z ostatniego listopadowego slonca :) Quote
Oscar Patric Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 u Nas też same ponure dni,i ciągle wieje(chociaż niby miało przestać),deszczu na szczęście nie ma,no i brak słoneczka:( Quote
M&S Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='dOgLoV'] Jeszcze nie mamy planów , zastanawiamy sie na razie nad reproduktorem który był by w naszym zasięgu ;) Taaaak :loveu: już sie nie mogę doczekać :loveu: takie malutkie kuleczki :loveu: tylko że później bedzie problem z ich oddaniem :evil_lol: ja sie szybko przywiązuje :loveu:[/QUOTE] Szukajcie dobrego reproduktora, nawet gdyby miał być daleko, to jest ważne..... I dlatego ja nie nadaję się na hodowcę;) Quote
Naklejka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Jak będziesz miała coś na oku to pisz szybciutko :P Dobór repa to bardzo ważna sprawa :P Pies musi "wypełniać" wady suki :D Ale to powinie wiesz :D Chętnie coś bym napisała i doradziła jakiegoś psa, ale się powstrzymam :lol: Quote
łamAga Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='deer_1987']U nas ma padac popoludniu, tak samo wczoraj bylo rano pieknie potem deszcz :mad: al ostatnio to same bure dni to korzystalysmy z ostatniego listopadowego slonca :)[/QUOTE] My chyba już nie bedziemy mieli słoneczka cały czas szaro :roll: [quote name='unikatowydiament']u Nas też same ponure dni,i ciągle wieje(chociaż niby miało przestać),deszczu na szczęście nie ma,no i brak słoneczka:([/QUOTE] To dokładnie tak jak u nas :roll: [quote name='M&S']Szukajcie dobrego reproduktora, nawet gdyby miał być daleko, to jest ważne..... I dlatego ja nie nadaję się na hodowcę;)[/QUOTE] No własnie jak juz Sebastian sobie upatrzy to daleko .... [quote name='Naklejka']Jak będziesz miała coś na oku to pisz szybciutko :P Dobór repa to bardzo ważna sprawa :P Pies musi "wypełniać" wady suki :D Ale to powinie wiesz :D Chętnie coś bym napisała i doradziła jakiegoś psa, ale się powstrzymam :lol:[/QUOTE] Ja na pewno bym chciała repa z bardzo ciemnym podpalaniem bo Qwendzia ma jasne ale chciec to ja sobie moge :lol: pisz pisz :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 takie posłanie Neron ma codziennie , kocyk zwiniety w kłębek i legowiso całe we włosach :roll: no i oczywiście poranne czesanko ;) nawet Marysia sie załapała na filmik :evil_lol: [video=youtube;rzzHYo3Y8Qk]http://www.youtube.com/watch?v=rzzHYo3Y8Qk[/video] Quote
kalyna Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 aż tak on się sypie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: współczuję bo to jakaś masakra, ale duży pies=dużo sierści-duuuużo sprzątania :roll::roll: ale u Sonii w budzie ostatnio sprzątałam z całego tygodnia sierść to było trochę więcej niż u Was.... a Marysia :loveu: Quote
taxelina Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Na pewno jeszcze bedziecie miec sloneczko! my mielismy po 2 tyg szarosci, dzis znow szaro Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 witamy serdecznie:) spokojnego weekendziku i buziaczki zasyłamy:) Quote
WATACHA Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 ale kłaczków...u mnie tez nieźle, ale takie ilości to z 2-3 dni ;) Marysia jest prześliczna Quote
łamAga Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Cześć wszystkim :lol: dzisiaj nadal nie ma słoneczka ale zimno tez za bardzo nie jest ;) Quote
Recommended Posts