Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Kiepska firma.....................[/QUOTE]

Kiepska firma i ja tez głupie , zawsze patrzyłam i zamawiałam u super sprzedawców a teraz nawet nie spojrzałam i dopiero jak długo nie dochodził spojrzałam i sie przeraziłam , to jakis amator , ma kilka komentarzy w tym jeden negatyw ze przesylka nie doszła :roll: wychodzi ze beda mieli dwa :roll: a ja 27 pln w plecy ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Kiepska firma i ja tez głupie , zawsze patrzyłam i zamawiałam u super sprzedawców a teraz nawet nie spojrzałam i dopiero jak długo nie dochodził spojrzałam i sie przeraziłam , to jakis amator , ma kilka komentarzy w tym jeden negatyw ze przesylka nie doszła :roll: wychodzi ze beda mieli dwa :roll: a ja 27 pln w plecy ....[/QUOTE]

Zgłoś sprawę do Allegro, a jak to nie pomoże, to napisz do tej firmy, że jak nie otrzymasz przysyłki w ciągu 2-3 dni, to zgłaszasz sprawę na policję. Mój brat musiał tak postąpić, jak koleś z allegro wysłał mu jednego buta. Jak zgłosił sprawę na policji, to szybko zwrócił kase, a nawet nie chciał spowrotem tego jednego buta.

Posted

[quote name='magdabroy']Zgłoś sprawę do Allegro, a jak to nie pomoże, to napisz do tej firmy, że jak nie otrzymasz przysyłki w ciągu 2-3 dni, to zgłaszasz sprawę na policję. Mój brat musiał tak postąpić, jak koleś z allegro wysłał mu jednego buta. Jak zgłosił sprawę na policji, to szybko zwrócił kase, a nawet nie chciał spowrotem tego jednego buta.[/QUOTE]

Tylko ze to nie ejst firma a zwykła osoba prywatna :roll: teraz przegladam aukcje i widze ze jest napisane " wysyłka w ciągu 14 dni minęło 9 wiec poczekam jeszcze do końca tygodnia , ale specjalnie zamawialam wczesniej zeby miec juz ten materacyk na przyjazd kociaka :roll: i dlaczego ta osoba nie odpisuje na e-maile :angryy:

[quote name='deer_1987']a nie ma podanego nr telefonu zebys nie czekala na @?[/QUOTE]

nie ma podanego numeru tel :shake:

Posted

Z tym butem u mojego brata też była osoba prywatna, a do tego z Anglii. Ale postraszenie w tym wypadku poskutkowało :)
Jak już Ci to przyjdzie (mam nadzieje), to jak nabardziej duuuuuuuuuuży negatyw. Tak żeby mieli nauczkę ;)

Posted

[quote name='kalyna']ja jestem przezorna i wszystko 5 razy sprawdzę zanim zamówię cokolwiek...
A Ty też już masz nauczkę :([/QUOTE]

Oj mam nauczke mam , teraz bede tez sprawdzala 8 razy :roll:

Posted

[quote name='kalyna']ja jestem przezorna i wszystko 5 razy sprawdzę zanim zamówię cokolwiek...
A Ty też już masz nauczkę :([/QUOTE]
ale czasami wszystko jest okej az do tego czasu jak Ty zamawiasz, nagle ktos sie pogorszyl :(

Posted

[quote name='dOgLoV']Napisalam do tego kogos ze jak do konca tygodnia przesylka nie przyjdzie to wystawiam negatywa i zglaszam go do dzialu "spokojne zakupy "[/QUOTE]

Bardzo dobrze, może się gość ogarnie.......

Posted

Jak kiedys tak straciłam 60zł, więc i tak nie jest źle (osoba miała same pozytywy, co prawda tylko 1 ze sprzedaży, wysłała podobno pod zły adres i miała zwrócić pieniądze, sama to zaproponowała i od tej pory słuch po niej zaginął)

Posted

Ja już raz też wtopiłam ale 10 zł wiec nawet nie robiłam halo ale teraz to przegięcie :angryy:

Właśnie wrocilismy ze szczepienia przeciwko wsciekliznie bo z lekka mi sie zapomniało , termin miał na sierpien a tu juz koniec wrzesnia :evil_lol:
a teraz idziemy po roslinki do rybek i jakis nowy zwirek :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Właśnie wrocilismy ze szczepienia przeciwko wsciekliznie bo z lekka mi sie zapomniało , termin miał na sierpien a [B]tu juz koniec wrzesnia[/B] :evil_lol:
a teraz idziemy po roslinki do rybek i jakis nowy zwirek :loveu:[/QUOTE]

:D:D:D Chciałabym, żeby był koniec września, bo to by oznaczało, że jadę do PL :)

Już prawie niedziela :loveu:

Posted

Oooo to pochwal sie zwirkiem! Ja podzwonilam troche po zoologach i juz wiem ktory zoolog ma dla mnie takiego bojownika jak chce czyli [url]http://www.google.se/search?q=crown+tail&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=930[/url]

Posted

[quote name='magdabroy']:D:D:D Chciałabym, żeby był koniec września, bo to by oznaczało, że jadę do PL :)

Już prawie niedziela :loveu:[/QUOTE]

Buahahaha ale ja mam poczucie czasu :eviltong: koniec października miało być :eviltong:

nioooo juz czwartek :multi:

[quote name='deer_1987']Oooo to pochwal sie zwirkiem! Ja podzwonilam troche po zoologach i juz wiem ktory zoolog ma dla mnie takiego bojownika jak chce czyli [url]http://www.google.se/search?q=crown+tail&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=930[/url][/QUOTE]

Oooooooo dokładnie takie dzisiaj oglądałam , takie ładne strzępiaste :loveu: sliczne są :loveu::loveu::loveu::loveu:

żwirek:

[IMG]http://img850.imageshack.us/img850/3144/dsc00286su.jpg[/IMG]

[IMG]http://img821.imageshack.us/img821/9070/dsc00287ai.jpg[/IMG]

i roslinki :

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/1852/dsc00292qun.jpg[/IMG]

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/1707/dsc00295d.jpg[/IMG]

Posted

Własnie dostalam e-maila

" spokojnie, jak nie ma odpowiedzi na mail to można jeszcze zadzwonić ;), jak bym miała farta w życiu to bym nie musiała fizycznie pracować :P jesteśmy tylko ludźmi i nie każdy dzień jest różowy i bezproblemowy.
W regulaminie mam jasno określony czas oczekiwania niczego nie ukrywam ;), proszę się więc nie martwić paczuszka na pewno do Pani będzie wysłana ;)
Mam przeprowadzke na głowie, trzy fretki na przedłużonym hotelu :(, małą znajdkę z odmrożonymi łapkami i jeszcze komp odmawia współpracy i ogrom zamówień do zrealizowania, radę dam bom jest pozytywna kobieta tylko bardzo proszę o cierpliwość ;)
Pozdrawiam "

Posted

ale narobiłaś zakupów :D
teraz będziesz ładny domek urządzać :)

a co do e-maila to jaka pozytywna osoba, aż zazdroszczę, bo ja nie umiałabym tak długo zwlekać z wysłaniem paczki.
ale Ciebie niestety termin goni, bo jak wyśle dzisiaj czy jutro to po ptokach, bo po niedzieli dopiero dostaniesz przesyłkę :( ale najważniejsze aby wysłała i aby doszła do Ciebie :)

Posted

[quote name='kalyna']ale narobiłaś zakupów :D
teraz będziesz ładny domek urządzać :)

a co do e-maila to jaka pozytywna osoba, aż zazdroszczę, bo ja nie umiałabym tak długo zwlekać z wysłaniem paczki.
ale Ciebie niestety termin goni, bo jak wyśle dzisiaj czy jutro to po ptokach, bo po niedzieli dopiero dostaniesz przesyłkę :( ale najważniejsze aby wysłała i aby doszła do Ciebie :)[/QUOTE]

Jutro zaraz z rana zaczne urzadzac domek , dzisiaj juz nie zdaze bo za chwile pojde do pracy , roslinki zanurzylam w wodzie wiec spokojnie przezyją :evil_lol:

napisala mi w kolejnym e-mailu ze do konca nastepnego tyg przesylke dostane wiec juz lipa , kupie na targu jakis kocyk za 10 zł i do tego czasu niech na nim lezy :roll:

Posted

No to czekam na efekty pracy z akwarium :loveu:

Nie martw sie ja sie dzis dowiedzialam ze osoby co u niej zamowilam 30 roslin w PONIEDZIALEK nie bylo w domu (to sie nie daje daty zakonczenia aukcji jak sie wie ze sie w domu nie bedzie :mad:) i nie wyslala i nie wysle juz ani dzisiaj ani jutro tylko dopiero w poniedzialek :mad: zazadalam zwrotu pieniedzy bo jesli ma napisane ze wysyla od razu po wplacie a tego nie zrobila i nie zrobi to ja dziekuje bardzo... :mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']Własnie dostalam e-maila

" spokojnie, jak nie ma odpowiedzi na mail to można jeszcze zadzwonić ;), jak bym miała farta w życiu to bym nie musiała fizycznie pracować :P jesteśmy tylko ludźmi i nie każdy dzień jest różowy i bezproblemowy.
W regulaminie mam jasno określony czas oczekiwania niczego nie ukrywam ;), proszę się więc nie martwić paczuszka na pewno do Pani będzie wysłana ;)
Mam przeprowadzke na głowie, trzy fretki na przedłużonym hotelu :(, małą znajdkę z odmrożonymi łapkami i jeszcze komp odmawia współpracy i ogrom zamówień do zrealizowania, radę dam bom jest pozytywna kobieta tylko bardzo proszę o cierpliwość ;)
Pozdrawiam "[/QUOTE]

A ja i tak dałabym negatywa, po otrzymaniu paczki. Bo gdybyś nie napisała, że zgłosisz sprawę do allegro, to pewnie nawet by się nie pofatygowała, żeby odpisać :shake: I to, że ona ma tyle na głowie, to nie Twój problem, tylko jej. Jak nie ma czasu na "zarabianie pieniędzy", to po co wogóle coś wystawia na sprzedaż??
Ale ja wredna jestem :evil_lol: