łamAga Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='M&S']Kiepska firma.....................[/QUOTE] Kiepska firma i ja tez głupie , zawsze patrzyłam i zamawiałam u super sprzedawców a teraz nawet nie spojrzałam i dopiero jak długo nie dochodził spojrzałam i sie przeraziłam , to jakis amator , ma kilka komentarzy w tym jeden negatyw ze przesylka nie doszła :roll: wychodzi ze beda mieli dwa :roll: a ja 27 pln w plecy .... Quote
*Magda* Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='dOgLoV']Kiepska firma i ja tez głupie , zawsze patrzyłam i zamawiałam u super sprzedawców a teraz nawet nie spojrzałam i dopiero jak długo nie dochodził spojrzałam i sie przeraziłam , to jakis amator , ma kilka komentarzy w tym jeden negatyw ze przesylka nie doszła :roll: wychodzi ze beda mieli dwa :roll: a ja 27 pln w plecy ....[/QUOTE] Zgłoś sprawę do Allegro, a jak to nie pomoże, to napisz do tej firmy, że jak nie otrzymasz przysyłki w ciągu 2-3 dni, to zgłaszasz sprawę na policję. Mój brat musiał tak postąpić, jak koleś z allegro wysłał mu jednego buta. Jak zgłosił sprawę na policji, to szybko zwrócił kase, a nawet nie chciał spowrotem tego jednego buta. Quote
taxelina Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 a nie ma podanego nr telefonu zebys nie czekala na @? Quote
łamAga Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='magdabroy']Zgłoś sprawę do Allegro, a jak to nie pomoże, to napisz do tej firmy, że jak nie otrzymasz przysyłki w ciągu 2-3 dni, to zgłaszasz sprawę na policję. Mój brat musiał tak postąpić, jak koleś z allegro wysłał mu jednego buta. Jak zgłosił sprawę na policji, to szybko zwrócił kase, a nawet nie chciał spowrotem tego jednego buta.[/QUOTE] Tylko ze to nie ejst firma a zwykła osoba prywatna :roll: teraz przegladam aukcje i widze ze jest napisane " wysyłka w ciągu 14 dni minęło 9 wiec poczekam jeszcze do końca tygodnia , ale specjalnie zamawialam wczesniej zeby miec juz ten materacyk na przyjazd kociaka :roll: i dlaczego ta osoba nie odpisuje na e-maile :angryy: [quote name='deer_1987']a nie ma podanego nr telefonu zebys nie czekala na @?[/QUOTE] nie ma podanego numeru tel :shake: Quote
łamAga Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='M&S']Nie odpisuje, bo ma gdzieś........niestety[/QUOTE] niestety :roll: Quote
*Magda* Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Z tym butem u mojego brata też była osoba prywatna, a do tego z Anglii. Ale postraszenie w tym wypadku poskutkowało :) Jak już Ci to przyjdzie (mam nadzieje), to jak nabardziej duuuuuuuuuuży negatyw. Tak żeby mieli nauczkę ;) Quote
łamAga Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Napisalam do tego kogos ze jak do konca tygodnia przesylka nie przyjdzie to wystawiam negatywa i zglaszam go do dzialu "spokojne zakupy " Quote
kalyna Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ja jestem przezorna i wszystko 5 razy sprawdzę zanim zamówię cokolwiek... A Ty też już masz nauczkę :( Quote
łamAga Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='kalyna']ja jestem przezorna i wszystko 5 razy sprawdzę zanim zamówię cokolwiek... A Ty też już masz nauczkę :([/QUOTE] Oj mam nauczke mam , teraz bede tez sprawdzala 8 razy :roll: Quote
taxelina Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='kalyna']ja jestem przezorna i wszystko 5 razy sprawdzę zanim zamówię cokolwiek... A Ty też już masz nauczkę :([/QUOTE] ale czasami wszystko jest okej az do tego czasu jak Ty zamawiasz, nagle ktos sie pogorszyl :( Quote
M&S Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='dOgLoV']Napisalam do tego kogos ze jak do konca tygodnia przesylka nie przyjdzie to wystawiam negatywa i zglaszam go do dzialu "spokojne zakupy "[/QUOTE] Bardzo dobrze, może się gość ogarnie....... Quote
sator_k_ Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jak kiedys tak straciłam 60zł, więc i tak nie jest źle (osoba miała same pozytywy, co prawda tylko 1 ze sprzedaży, wysłała podobno pod zły adres i miała zwrócić pieniądze, sama to zaproponowała i od tej pory słuch po niej zaginął) Quote
łamAga Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Ja już raz też wtopiłam ale 10 zł wiec nawet nie robiłam halo ale teraz to przegięcie :angryy: Właśnie wrocilismy ze szczepienia przeciwko wsciekliznie bo z lekka mi sie zapomniało , termin miał na sierpien a tu juz koniec wrzesnia :evil_lol: a teraz idziemy po roslinki do rybek i jakis nowy zwirek :loveu: Quote
*Magda* Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='dOgLoV'] Właśnie wrocilismy ze szczepienia przeciwko wsciekliznie bo z lekka mi sie zapomniało , termin miał na sierpien a [B]tu juz koniec wrzesnia[/B] :evil_lol: a teraz idziemy po roslinki do rybek i jakis nowy zwirek :loveu:[/QUOTE] :D:D:D Chciałabym, żeby był koniec września, bo to by oznaczało, że jadę do PL :) Już prawie niedziela :loveu: Quote
taxelina Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Oooo to pochwal sie zwirkiem! Ja podzwonilam troche po zoologach i juz wiem ktory zoolog ma dla mnie takiego bojownika jak chce czyli [url]http://www.google.se/search?q=crown+tail&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=930[/url] Quote
łamAga Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='magdabroy']:D:D:D Chciałabym, żeby był koniec września, bo to by oznaczało, że jadę do PL :) Już prawie niedziela :loveu:[/QUOTE] Buahahaha ale ja mam poczucie czasu :eviltong: koniec października miało być :eviltong: nioooo juz czwartek :multi: [quote name='deer_1987']Oooo to pochwal sie zwirkiem! Ja podzwonilam troche po zoologach i juz wiem ktory zoolog ma dla mnie takiego bojownika jak chce czyli [url]http://www.google.se/search?q=crown+tail&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=930[/url][/QUOTE] Oooooooo dokładnie takie dzisiaj oglądałam , takie ładne strzępiaste :loveu: sliczne są :loveu::loveu::loveu::loveu: żwirek: [IMG]http://img850.imageshack.us/img850/3144/dsc00286su.jpg[/IMG] [IMG]http://img821.imageshack.us/img821/9070/dsc00287ai.jpg[/IMG] i roslinki : [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/1852/dsc00292qun.jpg[/IMG] [IMG]http://img845.imageshack.us/img845/1707/dsc00295d.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Własnie dostalam e-maila " spokojnie, jak nie ma odpowiedzi na mail to można jeszcze zadzwonić ;), jak bym miała farta w życiu to bym nie musiała fizycznie pracować :P jesteśmy tylko ludźmi i nie każdy dzień jest różowy i bezproblemowy. W regulaminie mam jasno określony czas oczekiwania niczego nie ukrywam ;), proszę się więc nie martwić paczuszka na pewno do Pani będzie wysłana ;) Mam przeprowadzke na głowie, trzy fretki na przedłużonym hotelu :(, małą znajdkę z odmrożonymi łapkami i jeszcze komp odmawia współpracy i ogrom zamówień do zrealizowania, radę dam bom jest pozytywna kobieta tylko bardzo proszę o cierpliwość ;) Pozdrawiam " Quote
kalyna Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ale narobiłaś zakupów :D teraz będziesz ładny domek urządzać :) a co do e-maila to jaka pozytywna osoba, aż zazdroszczę, bo ja nie umiałabym tak długo zwlekać z wysłaniem paczki. ale Ciebie niestety termin goni, bo jak wyśle dzisiaj czy jutro to po ptokach, bo po niedzieli dopiero dostaniesz przesyłkę :( ale najważniejsze aby wysłała i aby doszła do Ciebie :) Quote
łamAga Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='kalyna']ale narobiłaś zakupów :D teraz będziesz ładny domek urządzać :) a co do e-maila to jaka pozytywna osoba, aż zazdroszczę, bo ja nie umiałabym tak długo zwlekać z wysłaniem paczki. ale Ciebie niestety termin goni, bo jak wyśle dzisiaj czy jutro to po ptokach, bo po niedzieli dopiero dostaniesz przesyłkę :( ale najważniejsze aby wysłała i aby doszła do Ciebie :)[/QUOTE] Jutro zaraz z rana zaczne urzadzac domek , dzisiaj juz nie zdaze bo za chwile pojde do pracy , roslinki zanurzylam w wodzie wiec spokojnie przezyją :evil_lol: napisala mi w kolejnym e-mailu ze do konca nastepnego tyg przesylke dostane wiec juz lipa , kupie na targu jakis kocyk za 10 zł i do tego czasu niech na nim lezy :roll: Quote
M&S Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jaki uroczy email........ Miłego popołudnia:) Quote
taxelina Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No to czekam na efekty pracy z akwarium :loveu: Nie martw sie ja sie dzis dowiedzialam ze osoby co u niej zamowilam 30 roslin w PONIEDZIALEK nie bylo w domu (to sie nie daje daty zakonczenia aukcji jak sie wie ze sie w domu nie bedzie :mad:) i nie wyslala i nie wysle juz ani dzisiaj ani jutro tylko dopiero w poniedzialek :mad: zazadalam zwrotu pieniedzy bo jesli ma napisane ze wysyla od razu po wplacie a tego nie zrobila i nie zrobi to ja dziekuje bardzo... :mad: Quote
Oscar Patric Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 spokojnego popołudnia i całuski psiaką zasyłam Quote
*Magda* Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='dOgLoV']Własnie dostalam e-maila " spokojnie, jak nie ma odpowiedzi na mail to można jeszcze zadzwonić ;), jak bym miała farta w życiu to bym nie musiała fizycznie pracować :P jesteśmy tylko ludźmi i nie każdy dzień jest różowy i bezproblemowy. W regulaminie mam jasno określony czas oczekiwania niczego nie ukrywam ;), proszę się więc nie martwić paczuszka na pewno do Pani będzie wysłana ;) Mam przeprowadzke na głowie, trzy fretki na przedłużonym hotelu :(, małą znajdkę z odmrożonymi łapkami i jeszcze komp odmawia współpracy i ogrom zamówień do zrealizowania, radę dam bom jest pozytywna kobieta tylko bardzo proszę o cierpliwość ;) Pozdrawiam "[/QUOTE] A ja i tak dałabym negatywa, po otrzymaniu paczki. Bo gdybyś nie napisała, że zgłosisz sprawę do allegro, to pewnie nawet by się nie pofatygowała, żeby odpisać :shake: I to, że ona ma tyle na głowie, to nie Twój problem, tylko jej. Jak nie ma czasu na "zarabianie pieniędzy", to po co wogóle coś wystawia na sprzedaż?? Ale ja wredna jestem :evil_lol: Quote
Recommended Posts