Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Hahaha, ja czasem tak śpię w poprze łóżka :D

Jak będziesz miała dziecko to się smieni :P ja teraz śpie na skrawku łóżka :P czasami sie budze taka połamana że masakra :P

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Jak będziesz miała dziecko to się smieni :P ja teraz śpie na skrawku łóżka :P czasami sie budze taka połamana że masakra :P

wygonie je do własnego łózka :P 

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

to kup mu jego łoze :P 

On ma swoje , ale woli spać ze mną , mi to nie przeszkadza , skoro lubi , kiedyś sam stwierdzi że siara spać z mamą :P a mam łóżko na prawde wielkie że się gonić na nim można , a On się w nocy tak na mnie kładzie i to w poprzek łóżka że ja mam lewo co miejsca na to żeby leżeć bokiem :P 

Posted
44 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Moja mama miała na nas sposób: po prostu mówiła, że jak chcemy spać z nią to na jej zasadach, inaczej wypad :D
Jesteś za dobra Aga :D

Ale On to robi nieświadomie , po prostu rzuca się po całym łóżku , teraz jak tu siedze to w ciągu 30 min chyba z 30 razy zmieniał pozycje :P

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Załóż jej majtki :P

Ciekawe jak by na nie zareagowała :D ale nie sprawdzą się , po pierwsze by je zjadła , po drugie jest psem wychodzącym więc sciagac jej i zakladac za kazdym razem jak wychodzi z domu to lipa , a uwierzcie że wychodzi na dwór 5 tyś razy dziennie , jakoś damy rade ;)

Posted
Dnia 20.11.2017 o 21:18, *Magda* napisał:

A Ty masz ten tydzień nocki czy ranki?

Ranki ;)

i spie na siedząco w robocie jak zawsze , dzisiaj to już myslalam ze oszaleje , momentami mi sie coś sniło :[

Posted

Bolało Was kiedyś gardło 3 tygodnie ? już ujebac nie idzie , cala lewa strona szyi mnie boli , i promieniuje na oko , jak do poniedziałku mi nie przejdzie to musze w koncu sie do lekarza wybrać , mlody też ledwo skonczył zapalenie krtani to wszedł w zapalenie ucha , czyli cud miód i orzeszki , to tyle u Nas , tak po krótce :P

Posted
34 minuty temu, łamAga napisał:

Bolało Was kiedyś gardło 3 tygodnie ? już ujebac nie idzie , cala lewa strona szyi mnie boli , i promieniuje na oko , jak do poniedziałku mi nie przejdzie to musze w koncu sie do lekarza wybrać , mlody też ledwo skonczył zapalenie krtani to wszedł w zapalenie ucha , czyli cud miód i orzeszki , to tyle u Nas , tak po krótce :P

moze to nie gardło jednak?

Posted

Aga, ja od ponad 2 tygodni kaszle :/ Syrop nie pomógł, to teraz 4 dni tabletki na kaszel biorę. Niby trochę lepiej, ale bez rewelacji :(

Theodor tak samo. Przez tydzień pił syrop co ja mu kupiłam na własną rękę. W zeszły czwartek jak byliśmy u lekarza, poprosiłam o receptę na syrop, więc już w sumie do teraz wypił 2 butelki syropów. Teraz pije syrop z cebuli, a kaszle tak, że aż wymiotuje :/

Posted

A mój kaszel i gardło sie chyba wystraszyło bo dzisiaj trochę odpuściło , coś tam czuje ale nie jest to już ból tylko dziwne uczucie , zobaczymy co bedzie jutro .

Dzisiaj byliśmy na wystawie w Kielcach , wystawa ogólnie super zorganizowana , super doświetlone hale , dużo miejsca , wszystko na plus , ale nam nie poszło bo dostaliśmy tylko ocenę bdb , trudno , może nastepnym razem bedzie lepiej ;)

DSC05745.JPG

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Dobrze, że z gardłem lepiej :D

Foto super! Ten jej ozor :D

chyba sie lekarza wystraszylo bo autentycznie juz nie boli , ale i dobrze zaoszczedze na lekach :D

Tamira była duszą towarzystwa na tej wystawie , kazdego kochała , jedno małżeństwo stalo kolo nas z 30 min i sie lelało z Tamirą , ta stanela na 2 lapach i sie przytulała najpierw do jednego pozniej do drugiego :D i to jest pies z listy ras agresywnych :D 

Posted

ból gardła powrócił :D ale juz sie przyzwyczaiłam :P

Czaicie jaki ja mam twardy sen , spałam po nocce a Tamira zjadła kołdrę którą byłam przykryta ! zdolna bestia :[ i i drapaczke mi zjadła i katalog z wystawy , chyba jej też się wynik nie spodobał :D

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Weź te psy wypie*dol w kosmos :P Ja nie wiem po co Wy je jeszcze żywe trzymacie?! :D

A kto powiedział że one jeszcze żyją ?:D

wczoraj jak spałam to zjadła Sebastianowi spodnie od piżamy :D ale i tak jest Kochana , ten pies jest wypełniony miłością do wszystkich i wszystkiego , zalizała by i zakochała człowieka :P

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

A kto powiedział że one jeszcze żyją ?:D

wczoraj jak spałam to zjadła Sebastianowi spodnie od piżamy :D ale i tak jest Kochana , ten pies jest wypełniony miłością do wszystkich i wszystkiego , zalizała by i zakochała człowieka :P

No to teraz Sebek będzie spał bez gaci, więc jest szansa na rodzeństwo dla Fabiana :D