łamAga Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 20 godzin temu, Aleksa. napisał: Szczeniaczek <3 Nieznośny szczeniaczek :/ Quote
*Magda* Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Dnia 28.10.2017 o 21:05, łamAga napisał: żyje bo to nowy :D :P No a gdzie stary? Przecież nie masz piranii, to co się z tamtym stało?! Quote
łamAga Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: No a gdzie stary? Przecież nie masz piranii, to co się z tamtym stało?! Nie mam pojęcia , zniknął , albo gdzieś siedzi albo coś go zjadło .... Quote
*Magda* Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Mój jeden glonek ciągle leży w "beczkach". Już się wczoraj zastanawiałam czy tam czasem nie leży martwy. A dziś przez przypadek zobaczyłam, że się rusza :D Więc pewnie Twój też gdzieś siedzi :P Bo co go niby miało zjeść :P Quote
łamAga Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Mój jeden glonek ciągle leży w "beczkach". Już się wczoraj zastanawiałam czy tam czasem nie leży martwy. A dziś przez przypadek zobaczyłam, że się rusza :D Więc pewnie Twój też gdzieś siedzi :P Bo co go niby miało zjeść :P moze gdzieś się schował ale mogła mu np woda nie pasować albo coś i mógł po prostu paść , cholera wie ;) Quote
*Magda* Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: moze gdzieś się schował ale mogła mu np woda nie pasować albo coś i mógł po prostu paść , cholera wie ;) To co, nie czyścicie akwarium, że nie wiesz czy gdzieś leży?! :P Mi w zeszłym tygodniu padły 3 gupiki i wszystkie znalazłam, to takiego glonka tym bardziej przecież widać :P Quote
łamAga Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To co, nie czyścicie akwarium, że nie wiesz czy gdzieś leży?! :P Mi w zeszłym tygodniu padły 3 gupiki i wszystkie znalazłam, to takiego glonka tym bardziej przecież widać :P czyścimy ale w tak dużym akwarium robi się podmiankę , wymienia się 10 wiader wody , nie zlewa się całości , nie jesteśmy w stanie widzieć tego co jest za skałami i roślinami czy pod korzeniami ;) Quote
*Magda* Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Ja też robię przecież podmiankę :P Ale co tydzień też czyszczę "pompką" podłoże, to te wszystkie ryby/krewetki/glonki uciekają jak widzą coś koło roślin, kamieni itp. I wtedy widzę co mam :P Quote
łamAga Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ja też robię przecież podmiankę :P Ale co tydzień też czyszczę "pompką" podłoże, to te wszystkie ryby/krewetki/glonki uciekają jak widzą coś koło roślin, kamieni itp. I wtedy widzę co mam :P No Sebek też czyści "pompką " i nigdy l81 nie wyleciał :/ Quote
*Magda* Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 15 minut temu, łamAga napisał: No Sebek też czyści "pompką " i nigdy l81 nie wyleciał :/ To go szukaj :P Quote
łamAga Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: To go szukaj :P jak żyje to sam się znajdzie jak urośnie i przestanie się mieścić w swoich kryjówkach :P jak sie ma takie duże alwarium trzeba sie liczyć z tym że rybe widzisz tylko w chwili wpuszczania do akwarium , nastepny raz moze być za kilka miesięcy :P Quote
łamAga Posted October 31, 2017 Author Posted October 31, 2017 Wiem , jestem głupia ale skróciłam sobie o rok ochronkę w pracy i od niedzieli mam nocki :D Quote
łamAga Posted October 31, 2017 Author Posted October 31, 2017 Dzisiaj mieliśmy zamiar spędzić wieczór halloweenowo i pojechalismy do galerii na halloween ale nic za bardzo nie było ehhh ale zawsze coś ;) Maryśka <3 Quote
*Magda* Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 9 godzin temu, łamAga napisał: Wiem , jestem głupia ale skróciłam sobie o rok ochronkę w pracy i od niedzieli mam nocki :D Nie będę się z Tobą kłócić i potwierdzam, jesteś głupia :D Po jaką cholerę Ci nocki?! A czemu tylko Marysia przebrana? Quote
angineuuka Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 20 godzin temu, łamAga napisał: Wiem , jestem głupia ale skróciłam sobie o rok ochronkę w pracy i od niedzieli mam nocki :D ale cie pojebało o.O Quote
łamAga Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 11 godzin temu, *Magda* napisał: Nie będę się z Tobą kłócić i potwierdzam, jesteś głupia :D Po jaką cholerę Ci nocki?! A czemu tylko Marysia przebrana? jest kilka powodów po pierwsze będę częściej z młodym w domu popołudniu po drugiej za nocki mam więcej płacone po trzecie męczyło mnie już to skakanie ze zmiany na zmiane i co chwile inna grupa inny kierownik , strasznie męczące :/ 1 godzinę temu, angineuuka napisał: ale cie pojebało o.O mogła bym robić tylko rano i nocki :P Quote
łamAga Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Dnia 1.11.2017 o 08:01, *Magda* napisał: A czemu tylko Marysia przebrana? A jakos wyszło :P Maryśka się uparła że musi być przebrana a Fabian miał wyjebane :P Quźwa czy dogo w ogóle jeszcze żyje ?! ;( Quote
Aleksa. Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Dzisiejszej nocy spałam nieco ponad 3h..dzisiaj pospie może 5h.. brak czasu na Dogo :( Quote
łamAga Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 Dnia 2.11.2017 o 22:39, Aleksa. napisał: Dzisiejszej nocy spałam nieco ponad 3h..dzisiaj pospie może 5h.. brak czasu na Dogo :( współczuje ;( nasze " liście " i glonek <3 Quote
łamAga Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 A tutaj Maryśka na pokazie mody <3 Quote
Aleksa. Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 Dopiero pokazywałaś małego bobaska (Maryśka), a teraz po czerwonym dywanie chodzi hohoh :p Quote
łamAga Posted November 8, 2017 Author Posted November 8, 2017 8 godzin temu, Aleksa. napisał: Dopiero pokazywałaś małego bobaska (Maryśka), a teraz po czerwonym dywanie chodzi hohoh :p W tych czasach dzieci szybko dorastają :D Quote
Recommended Posts