Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

No a gdzie stary? Przecież nie masz piranii, to co się z tamtym stało?!

Nie mam pojęcia , zniknął , albo gdzieś siedzi albo coś go zjadło ....

Posted

Mój jeden glonek ciągle leży w "beczkach". Już się wczoraj zastanawiałam czy tam czasem nie leży martwy. A dziś przez przypadek zobaczyłam, że się rusza :D Więc pewnie Twój też gdzieś siedzi :P Bo co go niby miało zjeść :P

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Mój jeden glonek ciągle leży w "beczkach". Już się wczoraj zastanawiałam czy tam czasem nie leży martwy. A dziś przez przypadek zobaczyłam, że się rusza :D Więc pewnie Twój też gdzieś siedzi :P Bo co go niby miało zjeść :P

moze gdzieś się schował ale mogła mu np woda nie pasować albo coś i mógł po prostu paść , cholera wie ;)

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

moze gdzieś się schował ale mogła mu np woda nie pasować albo coś i mógł po prostu paść , cholera wie ;)

To co, nie czyścicie akwarium, że nie wiesz czy gdzieś leży?! :P Mi w zeszłym tygodniu padły 3 gupiki i wszystkie znalazłam, to takiego glonka tym bardziej przecież widać :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

To co, nie czyścicie akwarium, że nie wiesz czy gdzieś leży?! :P Mi w zeszłym tygodniu padły 3 gupiki i wszystkie znalazłam, to takiego glonka tym bardziej przecież widać :P

czyścimy ale w tak dużym akwarium robi się podmiankę , wymienia się 10 wiader wody , nie zlewa się całości , nie jesteśmy w stanie widzieć tego co jest za skałami i roślinami czy pod korzeniami ;)

Posted

Ja też robię przecież podmiankę :P Ale co tydzień też czyszczę "pompką" podłoże, to te wszystkie ryby/krewetki/glonki uciekają jak widzą coś koło roślin, kamieni itp. I wtedy widzę co mam :P

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Ja też robię przecież podmiankę :P Ale co tydzień też czyszczę "pompką" podłoże, to te wszystkie ryby/krewetki/glonki uciekają jak widzą coś koło roślin, kamieni itp. I wtedy widzę co mam :P

No Sebek też czyści "pompką " i nigdy l81 nie wyleciał :/

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

To go szukaj :P

jak żyje to sam się znajdzie jak urośnie i przestanie się mieścić w swoich kryjówkach :P jak sie ma takie duże alwarium trzeba sie liczyć z tym że rybe widzisz tylko w chwili wpuszczania do akwarium , nastepny raz moze być za kilka miesięcy :P

Posted
9 godzin temu, łamAga napisał:

Wiem , jestem głupia ale skróciłam sobie o rok ochronkę w pracy i od niedzieli mam nocki :D

Nie będę się z Tobą kłócić i potwierdzam, jesteś głupia :D

Po jaką cholerę Ci nocki?!

A czemu tylko Marysia przebrana?

Posted
11 godzin temu, *Magda* napisał:

Nie będę się z Tobą kłócić i potwierdzam, jesteś głupia :D

Po jaką cholerę Ci nocki?!

jest kilka powodów 

po pierwsze będę częściej z młodym w domu popołudniu

po drugiej za nocki mam więcej płacone

po trzecie męczyło mnie już to skakanie ze zmiany na zmiane i co chwile inna grupa inny kierownik , strasznie męczące :/

1 godzinę temu, angineuuka napisał:

ale cie pojebało o.O 

mogła bym robić tylko rano i nocki :P

Posted
Dnia 1.11.2017 o 08:01, *Magda* napisał:

A jakos wyszło :P 

Maryśka się uparła że musi być przebrana a Fabian miał wyjebane :P

Quźwa czy dogo w ogóle jeszcze żyje ?! ;(

Posted
Dnia 2.11.2017 o 22:39, Aleksa. napisał:

Dzisiejszej nocy spałam nieco ponad 3h..dzisiaj pospie może 5h.. brak czasu na Dogo :(

współczuje ;(

nasze " liście " i glonek <3

23335573_1155969784533465_1626841519_o.jpg

23335795_1155938294536614_939922524_o.jpg

Posted
8 godzin temu, Aleksa. napisał:

Dopiero pokazywałaś małego bobaska (Maryśka), a teraz po czerwonym dywanie chodzi hohoh :p 

W tych czasach dzieci szybko dorastają :D