angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Jakoś zawsze coś nam nie wychodzi ;( a dlaczego miała byś się nie wpasować ? co jedynie mogła byś pomyśleć " matko jakie debilki" :D :P Ja tam jestem walnięta więc do wszystkich pasuje :P Mamy :D W sobote jedziemy na pierwszą :D ale to miała być niespodzianka , a Ty akurat musialaś o wystawy zapytać :[ :P moglas nie pisac XD a gdzie? Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Tam gdzie akurat powinnam być, buahaha Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 nie sledze juz totalnie wystaw, bo mnie nie interesuja.. :) widuje tylko wyniki z wystaw znajomych ;p i gdzies mi tam przemknie info o wystawie jakies. Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: moglas nie pisac XD a gdzie? Do Warszawy ;) Do Wrocka też chcielismy jechać ale co się okazuje , na spacerze z Anią wywiązała się rozmowa o wystawach i pewnej osobie która coś tam gadała o tym że nie pojedzie na wystawe bo nie ma karty kredytowej i spekulowaliśmy o co chodziło , a tu niespodzianka , żeby się zgłosić na wystawe i za nią zapłacić trzeba posiadać kartę kredytową ! ta , nie bankomatową /płatniczą tylko kredytową , fuck , na uj mi taka karta ja się pytam :/ Sebek z nimi pisał . znaczy z organizatorami ale do żadnego porozumienia nie doszli , niech więcej takich form płatności wprowadzą to na pewno ktoś bedzie jezdził na wystawy :/ Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 7 minut temu, Aleksa. napisał: Ja bym Cię chętnie na żywo poznała, ale coś nam nie po drodze :D i Mariolke jeszcze :D jakiś wspólny wypadzik? :D tylko nie wiem czy ja się wpasuje w towarzystwo :D Spokojnie, dasz radę ;) I łamAga i Mariolka nie są takie złe ;) Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Tam gdzie akurat powinnam być, buahaha Dokładnie ! Przed chwilą, *Magda* napisał: Spokojnie, dasz radę ;) I łamAga i Mariolka nie są takie złe ;) Ja jestem na żywo bardzo nieśmiała ;) Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Do Wrocka też chcielismy jechać ale co się okazuje , na spacerze z Anią wywiązała się rozmowa o wystawach i pewnej osobie która coś tam gadała o tym że nie pojedzie na wystawe bo nie ma karty kredytowej i spekulowaliśmy o co chodziło , a tu niespodzianka , żeby się zgłosić na wystawe i za nią zapłacić trzeba posiadać kartę kredytową ! ta , nie bankomatową /płatniczą tylko kredytową , fuck , na uj mi taka karta ja się pytam :/ Sebek z nimi pisał . znaczy z organizatorami ale do żadnego porozumienia nie doszli , niech więcej takich form płatności wprowadzą to na pewno ktoś bedzie jezdził na wystawy :/ To szybko się będą z tego wycofywać albo nic na wystawie nie zarobią :D Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ja jestem na żywo bardzo nieśmiała ;) Taka nieśmiała, że Bogdana zagadałaś i słowa z siebie nie wydusił :D Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Do Warszawy ;) Do Wrocka też chcielismy jechać ale co się okazuje , na spacerze z Anią wywiązała się rozmowa o wystawach i pewnej osobie która coś tam gadała o tym że nie pojedzie na wystawe bo nie ma karty kredytowej i spekulowaliśmy o co chodziło , a tu niespodzianka , żeby się zgłosić na wystawe i za nią zapłacić trzeba posiadać kartę kredytową ! ta , nie bankomatową /płatniczą tylko kredytową , fuck , na uj mi taka karta ja się pytam :/ Sebek z nimi pisał . znaczy z organizatorami ale do żadnego porozumienia nie doszli , niech więcej takich form płatności wprowadzą to na pewno ktoś bedzie jezdził na wystawy :/ gówniane ale slyszalam ze normalnie tez sie da, w sensie platnicza.. ale kij ich wie. Ale do Wrocka i tak bym nie mogla przyjechac ;( wez gdzies blizej ciut. Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Taka nieśmiała, że Bogdana zagadałaś i słowa z siebie nie wydusił :D uuuu :D biedny Bogdan Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Też czasem jestem, ale już coraz mniej :D Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Taka nieśmiała, że Bogdana zagadałaś i słowa z siebie nie wydusił :D Pewnie z tego stresu :P Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: To szybko się będą z tego wycofywać albo nic na wystawie nie zarobią :D dokładnie ;) 2 minuty temu, *Magda* napisał: Taka nieśmiała, że Bogdana zagadałaś i słowa z siebie nie wydusił :D Ja??? nic takiego nie pamieta , do niczego się nie przyznaje :P 2 minuty temu, angineuuka napisał: gówniane ale slyszalam ze normalnie tez sie da, w sensie platnicza.. ale kij ich wie. Ale do Wrocka i tak bym nie mogla przyjechac ;( wez gdzies blizej ciut. Sebkowi też pisali że niby idzie a uja prawda, nie idzie , jestem ciekawa ile ludzi bedzie na tej wystawie My do Wrocka mamy blisko i fanie było by jechać no ale :/ Kurcze ale Ty tak daleko mieszkasz ;( 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Też czasem jestem, ale już coraz mniej :D Ty nieśmiała ???? sama pojechałaś do Broyów , byłaś tam tydzień i Ty nieśmiała ? proszę Cię :P 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Pewnie z tego stresu :P Dobrze gada , polać jej :D Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Cytat Kurcze ale Ty tak daleko mieszkasz ;( Raz mozecie sie wybrac! :P Wrocka nie moge, bo szkole mam juz wtedy :C wogole jestem zla, bo mi wystawe w Kato przeniesli i juz chyba nie bede jechac w przyszlym roku :/ Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ja??? nic takiego nie pamieta , do niczego się nie przyznaje :P Ty nieśmiała ???? sama pojechałaś do Broyów , byłaś tam tydzień i Ty nieśmiała ? proszę Cię :P No przecież Bogdan to słowem się nie odezwał, tylko za Theodorem się "chował" :D A oprócz tego, to u Broy'ów poznała wiele osób ;) Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 No bo Madzia to mama. :P ale byłam spokojna :D A przy znajomych trochę się wstydziłam ;P Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: Raz mozecie sie wybrac! :P Wrocka nie moge, bo szkole mam juz wtedy :C wogole jestem zla, bo mi wystawe w Kato przeniesli i juz chyba nie bede jechac w przyszlym roku :/ Mi się już odechciewa tych wystaw jak widze co się dzieje :/ ciągle coś utrudniają , bez sensu :/ 3 minuty temu, *Magda* napisał: No przecież Bogdan to słowem się nie odezwał, tylko za Theodorem się "chował" :D A oprócz tego, to u Broy'ów poznała wiele osób ;) Oj tam , ja na prawde nic takiego nie pamietam :P Tym bardziej , ja bym sie nie odważyła :P Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Mi się już odechciewa tych wystaw jak widze co się dzieje :/ ciągle coś utrudniają , bez sensu :/ Oj tam , ja na prawde nic takiego nie pamietam :P Tym bardziej , ja bym sie nie odważyła :P gdyby bylo gdzie zaparkowac,, to bym jechala :D Bo podobno w Sosnowcu ;/ Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: No bo Madzia to mama. :P ale byłam spokojna :D A przy znajomych trochę się wstydziłam ;P Ale mimo wszystko zapoznana w necie :P ale dałaś rade :D Ej dobra laski , super się gada ale ja musze iść spać bo jutro idę na 6stą do pracy , musze znowu wyjśc o 14 bo mamy zebranie w przedszkolu :/ ledwo sie zaczęło i już zebranie , będzie trzeba z kasy wyskoczyć ;) No , to kolorowych ;) Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: No bo Madzia to mama. :P ale byłam spokojna :D A przy znajomych trochę się wstydziłam ;P Tylko troszkę ;) Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ale mimo wszystko zapoznana w necie :P ale dałaś rade :D Ej dobra laski , super się gada ale ja musze iść spać bo jutro idę na 6stą do pracy , musze znowu wyjśc o 14 bo mamy zebranie w przedszkolu :/ ledwo sie zaczęło i już zebranie , będzie trzeba z kasy wyskoczyć ;) No , to kolorowych ;) No na pewno :D odbebnisz i z glowy :P a ze mama, a to malo mam zabijalo? :D Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: a ze mama, a to malo mam zabijalo? :D Ej, za kogo Ty mnie masz? :( Dobranoc łamAga :* Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ej, za kogo Ty mnie masz? :( Dobranoc łamAga :* yyyy, wydalo sie :D Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ej, za kogo Ty mnie masz? :( Dobranoc łamAga :* Tej mamie zaufałam od razu, nawet przez neta :D Chociaż zapomniała o dniu kiedy trzeba było odebrać mnie z lotniska hahahahh Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: yyyy, wydalo sie :D :P Przed chwilą, Aleksa. napisał: Tej mamie zaufałam od razu, nawet przez neta :D Chociaż zapomniała o dniu kiedy trzeba było odebrać mnie z lotniska hahahahh Dziękuję za zaufanie :* Ale zdążyłaś mi przypomnieć zanim przyleciałaś ;) Quote
Recommended Posts