Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Jakoś zawsze coś nam nie wychodzi ;(

a dlaczego miała byś się nie wpasować ? co jedynie mogła byś pomyśleć " matko jakie debilki" :D :P

Ja tam jestem walnięta więc do wszystkich pasuje :P 

Mamy :D 

W sobote jedziemy na pierwszą :D ale to miała być niespodzianka , a Ty akurat musialaś o wystawy zapytać :[ :P

moglas nie pisac XD a gdzie?

Posted
Przed chwilą, angineuuka napisał:

moglas nie pisac XD a gdzie?

Do Warszawy ;)

Do Wrocka też chcielismy jechać ale co się okazuje , na spacerze z Anią wywiązała się rozmowa o wystawach i pewnej osobie która coś tam gadała o tym że nie pojedzie na wystawe bo nie ma karty kredytowej i spekulowaliśmy o co chodziło , a tu niespodzianka , żeby się zgłosić na wystawe i za nią zapłacić trzeba posiadać kartę kredytową ! ta , nie bankomatową /płatniczą tylko kredytową , fuck , na uj mi taka karta ja się pytam :/ Sebek z nimi pisał . znaczy z organizatorami ale do żadnego porozumienia nie doszli , niech więcej takich form płatności wprowadzą to na pewno ktoś bedzie jezdził na wystawy :/

Posted
7 minut temu, Aleksa. napisał:

Ja bym Cię chętnie na żywo poznała, ale coś nam nie po drodze :D i Mariolke jeszcze :D jakiś wspólny wypadzik? :D tylko nie wiem czy ja się wpasuje w towarzystwo :D

Spokojnie, dasz radę ;) I łamAga i Mariolka nie są takie złe ;)

Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Tam gdzie akurat powinnam być, buahaha

Dokładnie !

Przed chwilą, *Magda* napisał:

Spokojnie, dasz radę ;) I łamAga i Mariolka nie są takie złe ;)

Ja jestem na żywo bardzo nieśmiała ;)

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Do Wrocka też chcielismy jechać ale co się okazuje , na spacerze z Anią wywiązała się rozmowa o wystawach i pewnej osobie która coś tam gadała o tym że nie pojedzie na wystawe bo nie ma karty kredytowej i spekulowaliśmy o co chodziło , a tu niespodzianka , żeby się zgłosić na wystawe i za nią zapłacić trzeba posiadać kartę kredytową ! ta , nie bankomatową /płatniczą tylko kredytową , fuck , na uj mi taka karta ja się pytam :/ Sebek z nimi pisał . znaczy z organizatorami ale do żadnego porozumienia nie doszli , niech więcej takich form płatności wprowadzą to na pewno ktoś bedzie jezdził na wystawy :/

To szybko się będą z tego wycofywać albo nic na wystawie nie zarobią :D

Posted

Do Warszawy ;)

gówniane ale slyszalam ze normalnie tez sie da, w sensie platnicza.. ale kij ich wie. Ale do Wrocka i tak bym nie mogla przyjechac ;( wez gdzies blizej ciut.

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

To szybko się będą z tego wycofywać albo nic na wystawie nie zarobią :D

dokładnie ;)

2 minuty temu, *Magda* napisał:

Taka nieśmiała, że Bogdana zagadałaś i słowa z siebie nie wydusił :D

Ja??? nic takiego nie pamieta , do niczego się nie przyznaje :P

2 minuty temu, angineuuka napisał:

gówniane ale slyszalam ze normalnie tez sie da, w sensie platnicza.. ale kij ich wie. Ale do Wrocka i tak bym nie mogla przyjechac ;( wez gdzies blizej ciut.

Sebkowi też pisali że niby idzie a uja prawda, nie idzie , jestem ciekawa ile ludzi bedzie na tej wystawie 

My do Wrocka mamy blisko i fanie było by jechać no ale :/

Kurcze ale Ty tak daleko mieszkasz ;(

2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Też czasem jestem, ale już coraz mniej :D

Ty nieśmiała ???? sama pojechałaś do Broyów , byłaś tam tydzień i Ty nieśmiała ? proszę Cię :P

1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Pewnie z tego stresu :P

Dobrze gada , polać jej :D

Posted
Cytat

Kurcze ale Ty tak daleko mieszkasz ;(

Raz mozecie sie wybrac! :P Wrocka nie moge, bo szkole mam juz wtedy :C wogole jestem zla, bo mi wystawe w Kato przeniesli i juz chyba nie bede jechac w przyszlym roku :/

Posted

Ja??? nic takiego nie pamieta , do niczego się nie przyznaje :P

Ty nieśmiała ???? sama pojechałaś do Broyów , byłaś tam tydzień i Ty nieśmiała ? proszę Cię :P

No przecież Bogdan to słowem się nie odezwał, tylko za Theodorem się "chował" :D

A oprócz tego, to u Broy'ów poznała wiele osób ;)

Posted
4 minuty temu, angineuuka napisał:

Raz mozecie sie wybrac! :P Wrocka nie moge, bo szkole mam juz wtedy :C wogole jestem zla, bo mi wystawe w Kato przeniesli i juz chyba nie bede jechac w przyszlym roku :/

Mi się już odechciewa tych wystaw jak widze co się dzieje :/ ciągle coś utrudniają , bez sensu :/

3 minuty temu, *Magda* napisał:

No przecież Bogdan to słowem się nie odezwał, tylko za Theodorem się "chował" :D

A oprócz tego, to u Broy'ów poznała wiele osób ;)

Oj tam , ja na prawde nic takiego nie pamietam :P

Tym bardziej , ja bym sie nie odważyła :P

Posted

Mi się już odechciewa tych wystaw jak widze co się dzieje :/ ciągle coś utrudniają , bez sensu :/

Oj tam , ja na prawde nic takiego nie pamietam :P

Tym bardziej , ja bym sie nie odważyła :P

gdyby bylo gdzie zaparkowac,, to bym jechala :D Bo podobno w Sosnowcu ;/

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

No bo Madzia to mama. :P ale byłam spokojna :D 

A przy znajomych trochę się wstydziłam ;P

Ale mimo wszystko zapoznana w necie :P

ale dałaś rade :D

Ej dobra laski , super się gada ale ja musze iść spać bo jutro idę na 6stą do pracy , musze znowu wyjśc o 14 bo mamy zebranie w przedszkolu :/ ledwo sie zaczęło i już zebranie , będzie trzeba z kasy wyskoczyć ;)

No , to kolorowych ;)

Posted

Ale mimo wszystko zapoznana w necie :P

ale dałaś rade :D

Ej dobra laski , super się gada ale ja musze iść spać bo jutro idę na 6stą do pracy , musze znowu wyjśc o 14 bo mamy zebranie w przedszkolu :/ ledwo sie zaczęło i już zebranie , będzie trzeba z kasy wyskoczyć ;)

No , to kolorowych ;)

No na pewno :D odbebnisz i z glowy :P 

a ze mama, a to malo mam zabijalo? :D

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Ej, za kogo Ty mnie masz? :(

Dobranoc łamAga :*

Tej mamie zaufałam od razu, nawet przez neta :D

Chociaż zapomniała o dniu kiedy trzeba było odebrać mnie z lotniska hahahahh

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

yyyy, wydalo sie :D 

:P

Przed chwilą, Aleksa. napisał:

Tej mamie zaufałam od razu, nawet przez neta :D

Chociaż zapomniała o dniu kiedy trzeba było odebrać mnie z lotniska hahahahh

Dziękuję za zaufanie :*

Ale zdążyłaś mi przypomnieć zanim przyleciałaś ;)