Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, łamAga napisał:

Kurcze mam ostatnio taką niemoc że fotki robić mi się chce ale jak mam je wstawiać to chora jestem , z zoo miałam Wam wstawić a do dzisiaj ich nie pomniejszyłam a już czekają zdjęcia spacerkowe z Brando , mam nadzieje ze sie nie pogubie które już dawałam a których nie widzieliście :P

nie musisz xD

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Ja w połowie też :P

a co będziesz robiła ? :P

W sobotę jest ta impreza w przedszkolu (jutro bigos gotuję). A w niedzielę chyba pojedziemy do znajomych ;)

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

W sobotę jest ta impreza w przedszkolu (jutro bigos gotuję). A w niedzielę chyba pojedziemy do znajomych ;)

A no tak . nie zatruj się tam czymś :P

Ale do nocy chyba u nich nie będziecie siedzieli ? :P

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

A no tak . nie zatruj się tam czymś :P

Ale do nocy chyba u nich nie będziecie siedzieli ? :P

W nocy się śpi :P Albo dzieci robi jak nie ma czasu i możliwości w dzień :P

Przed chwilą, angineuuka napisał:

ale bedzie party ;D 

Spokojnie, przed wieczorynką się skończy ;)

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

A teraz objaśnienia jeszcze :P

Coo? A bo ja miałam zaległościach i wstawilas torbę że staffikiem czy coś :) i foty Fabiana na rowerku biegowym :)

Posted
4 minuty temu, łamAga napisał:

A teraz objaśnienia jeszcze :P

Przed chwilą, Aleksa. napisał:

Coo? A bo ja miałam zaległościach i wstawilas torbę że staffikiem czy coś :) i foty Fabiana na rowerku biegowym :)

Kuźwa Aga, nie rób se jaj :P

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Ja pierdol...e ja mam na prawde z banią , ja myślałam że to piszemy w Magdy galerii i że może na snapie Ci pokazywała jakąś torbę i rowerek a My nic nie wiemy hahahahahahahahahahhahahahahaha na prawde brakuje mi snu :P

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Kuźwa Aga, nie rób se jaj :P

Już myślałam, że ja coś źle obejrzałam : D piszę z telefonu, więc różne sytuacje się zdarzają :D

Posted

Ja pierdol...e ja mam na prawde z banią , ja myślałam że to piszemy w Magdy galerii i że może na snapie Ci pokazywała jakąś torbę i rowerek a My nic nie wiemy hahahahahahahahahahhahahahahaha na prawde brakuje mi snu :P

nikogo nie powinno to dziwic xD

Posted

I z tym się wszyscy zgadzamy :D

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

I z tym się wszyscy zgadzamy :D

Nawet ja :P

Już myślałam, że ja coś źle obejrzałam : D piszę z telefonu, więc różne sytuacje się zdarzają :D

różne sytuacje to się w mojej głowie zdarzają :P kiedyś mnie dziwiły a teraz się z nich śmieje :P

Przed chwilą, angineuuka napisał:

nikogo nie powinno to dziwic xD

:D :P

cieszcie się że nie macie ze mną kontaktu w realu :P

Posted

Ja bym Cię chętnie na żywo poznała, ale coś nam nie po drodze :D i Mariolke jeszcze :D jakiś wspólny wypadzik? :D tylko nie wiem czy ja się wpasuje w towarzystwo :D

Posted

Ja bym Cię chętnie na żywo poznała, ale coś nam nie po drodze :D i Mariolke jeszcze :D jakiś wspólny wypadzik? :D tylko nie wiem czy ja się wpasuje w towarzystwo :D

Aga wpisuje sie w kazde towarzystwo :D

Aga, macie juz plan na wystawy?

Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Jakoś zawsze coś nam nie wychodzi ;(

a dlaczego miała byś się nie wpasować ? co jedynie mogła byś pomyśleć " matko jakie debilki" :D :P

1 minutę temu, angineuuka napisał:

Aga wpisuje sie w kazde towarzystwo :D

Aga, macie juz plan na wystawy?

Ja tam jestem walnięta więc do wszystkich pasuje :P 

Mamy :D 

W sobote jedziemy na pierwszą :D ale to miała być niespodzianka , a Ty akurat musialaś o wystawy zapytać :[ :P