angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 6 minut temu, łamAga napisał: Kurcze mam ostatnio taką niemoc że fotki robić mi się chce ale jak mam je wstawiać to chora jestem , z zoo miałam Wam wstawić a do dzisiaj ich nie pomniejszyłam a już czekają zdjęcia spacerkowe z Brando , mam nadzieje ze sie nie pogubie które już dawałam a których nie widzieliście :P nie musisz xD Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: nie musisz xD Super :D Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 7 minut temu, angineuuka napisał: nie musisz xD Musi :P 6 minut temu, łamAga napisał: Super :D Musisz :P Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Musi :P Musisz :P No to masz 5 :P Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: No to masz 5 :P Za mało :P Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Za mało :P w weekend dam więcej :P Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: w weekend dam więcej :P Weekend mam zajęty :P Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Weekend mam zajęty :P Ja w połowie też :P a co będziesz robiła ? :P Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ja w połowie też :P a co będziesz robiła ? :P W sobotę jest ta impreza w przedszkolu (jutro bigos gotuję). A w niedzielę chyba pojedziemy do znajomych ;) Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: W sobotę jest ta impreza w przedszkolu (jutro bigos gotuję). A w niedzielę chyba pojedziemy do znajomych ;) A no tak . nie zatruj się tam czymś :P Ale do nocy chyba u nich nie będziecie siedzieli ? :P Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: W sobotę jest ta impreza w przedszkolu (jutro bigos gotuję). A w niedzielę chyba pojedziemy do znajomych ;) ale bedzie party ;D Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Tę torbę co kupiłaś, to bardziej dla mnie :D A rowerek ma super kolor :) Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: A no tak . nie zatruj się tam czymś :P Ale do nocy chyba u nich nie będziecie siedzieli ? :P W nocy się śpi :P Albo dzieci robi jak nie ma czasu i możliwości w dzień :P Przed chwilą, angineuuka napisał: ale bedzie party ;D Spokojnie, przed wieczorynką się skończy ;) Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Tę torbę co kupiłaś, to bardziej dla mnie :D A rowerek ma super kolor :) A teraz objaśnienia jeszcze :P Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: A teraz objaśnienia jeszcze :P Coo? A bo ja miałam zaległościach i wstawilas torbę że staffikiem czy coś :) i foty Fabiana na rowerku biegowym :) Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: A teraz objaśnienia jeszcze :P Przed chwilą, Aleksa. napisał: Coo? A bo ja miałam zaległościach i wstawilas torbę że staffikiem czy coś :) i foty Fabiana na rowerku biegowym :) Kuźwa Aga, nie rób se jaj :P Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Coo? A bo ja miałam zaległościach i wstawilas torbę że staffikiem czy coś :) i foty Fabiana na rowerku biegowym :) Ja pierdol...e ja mam na prawde z banią , ja myślałam że to piszemy w Magdy galerii i że może na snapie Ci pokazywała jakąś torbę i rowerek a My nic nie wiemy hahahahahahahahahahhahahahahaha na prawde brakuje mi snu :P 1 Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Kuźwa Aga, nie rób se jaj :P Już myślałam, że ja coś źle obejrzałam : D piszę z telefonu, więc różne sytuacje się zdarzają :D Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ja pierdol...e ja mam na prawde z banią , ja myślałam że to piszemy w Magdy galerii i że może na snapie Ci pokazywała jakąś torbę i rowerek a My nic nie wiemy hahahahahahahahahahhahahahahaha na prawde brakuje mi snu :P nikogo nie powinno to dziwic xD Quote
*Magda* Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ja pierdol...e ja mam na prawde z banią , ja myślałam że to piszemy w Magdy galerii i że może na snapie Ci pokazywała jakąś torbę i rowerek a My nic nie wiemy hahahahahahahahahahhahahahahaha na prawde brakuje mi snu :P I z tym się wszyscy zgadzamy :D Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: I z tym się wszyscy zgadzamy :D Nawet ja :P 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Już myślałam, że ja coś źle obejrzałam : D piszę z telefonu, więc różne sytuacje się zdarzają :D różne sytuacje to się w mojej głowie zdarzają :P kiedyś mnie dziwiły a teraz się z nich śmieje :P Przed chwilą, angineuuka napisał: nikogo nie powinno to dziwic xD :D :P cieszcie się że nie macie ze mną kontaktu w realu :P Quote
Aleksa. Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Ja bym Cię chętnie na żywo poznała, ale coś nam nie po drodze :D i Mariolke jeszcze :D jakiś wspólny wypadzik? :D tylko nie wiem czy ja się wpasuje w towarzystwo :D Quote
angineuuka Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ja bym Cię chętnie na żywo poznała, ale coś nam nie po drodze :D i Mariolke jeszcze :D jakiś wspólny wypadzik? :D tylko nie wiem czy ja się wpasuje w towarzystwo :D Aga wpisuje sie w kazde towarzystwo :D Aga, macie juz plan na wystawy? Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Ja bym Cię chętnie na żywo poznała, ale coś nam nie po drodze :D i Mariolke jeszcze :D jakiś wspólny wypadzik? :D tylko nie wiem czy ja się wpasuje w towarzystwo :D Jakoś zawsze coś nam nie wychodzi ;( a dlaczego miała byś się nie wpasować ? co jedynie mogła byś pomyśleć " matko jakie debilki" :D :P 1 minutę temu, angineuuka napisał: Aga wpisuje sie w kazde towarzystwo :D Aga, macie juz plan na wystawy? Ja tam jestem walnięta więc do wszystkich pasuje :P Mamy :D W sobote jedziemy na pierwszą :D ale to miała być niespodzianka , a Ty akurat musialaś o wystawy zapytać :[ :P Quote
Recommended Posts