angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ja mam cały czas wrażenie że gdzieś jakiś czyha na mnie :/ w przyszłą sobote chyba wypsikam cały dom substralem ;) działa to? ale ten pająk to na bank był tym skurwielem - kątnikiem wielkim.. Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: działa to? ale ten pająk to na bank był tym skurwielem - kątnikiem wielkim.. działa i to rewelacyjnie , jak teraz wypsikasz to do przyszłego roku masz spokój ;) no te są najgorsze , w łazience też tego miałam :/ Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: działa i to rewelacyjnie , jak teraz wypsikasz to do przyszłego roku masz spokój ;) no te są najgorsze , w łazience też tego miałam :/ on był serio wielki, pierwszy raz takiego widziałam w domu. Bałam się go zabić nawet xD w sumie nie boje sie pajakow. ale sie ich ogromnie brzydze ;p Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: on był serio wielki, pierwszy raz takiego widziałam w domu. Bałam się go zabić nawet xD w sumie nie boje sie pajakow. ale sie ich ogromnie brzydze ;p Ja też sie ich boje zabić bo mam wrażenie żę nawet młotkiem sie ich nie zabije :/ ja się nie brzydze ja sie panicznie boje :/ jak ja bym chciała sie ich nie bać ;( Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ja też sie ich boje zabić bo mam wrażenie żę nawet młotkiem sie ich nie zabije :/ ja się nie brzydze ja sie panicznie boje :/ jak ja bym chciała sie ich nie bać ;( a to nie, bać się nie boje. Poza tym wielkim skurwielem co był u mnie w pokoju. Serio, nie położe sie tam spać do konca miesiąca xD ahahah dwa razy go widziłam w pokoju! DWA! :c a kiedyś jakis pajak mnie gonil ahaha Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: a to nie, bać się nie boje. Poza tym wielkim skurwielem co był u mnie w pokoju. Serio, nie położe sie tam spać do konca miesiąca xD ahahah dwa razy go widziłam w pokoju! DWA! :c a kiedyś jakis pajak mnie gonil ahaha A to nie zabiłaś go ? ani nikt inny ? on tam ciagle jest ? buahahahha na bank chciał Cie wciągnąć pod dywan , albo nosem :P Quote
angineuuka Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 9 minut temu, łamAga napisał: A to nie zabiłaś go ? ani nikt inny ? on tam ciagle jest ? buahahahha na bank chciał Cie wciągnąć pod dywan , albo nosem :P nie. Nie wiem mam psi dywanik takze ten xD Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: nie. Nie wiem mam psi dywanik takze ten xD No to ja bym już tam nie weszła dopóki nie zobaczyła bym jego ciala rozgniecionego na miazgę ;[ hahahaha dał by radę :D :P Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 Macie kilka domowych gniotów i ide nynać ;) mój kot ma z głową :D Na uj się patrzysz ? :P a taką torbę sobie na zakupy kupiłam :D nie było z innymi psiakami ;) Quote
łamAga Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 Wreszcie dałem sie przekonać ;) stała miejscówa :D sielanka :D i to tyle w temacie ;) dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 21 godzin temu, łamAga napisał: mój kot ma z głową :D Twój kot ma z głową? Nie widziałaś ostatnio Lumpka :P Gdyby to nie był środek nocy (wstałam siku), to miałabym to uwiecznione na zdjęciu ;) Otóż Lumpek spał w psiej misce :D Quote
łamAga Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 45 minut temu, *Magda* napisał: Twój kot ma z głową? Nie widziałaś ostatnio Lumpka :P Gdyby to nie był środek nocy (wstałam siku), to miałabym to uwiecznione na zdjęciu ;) Otóż Lumpek spał w psiej misce :D Hahahahahaha no to rozwalił system :D Quote
*Magda* Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: Hahahahahaha no to rozwalił system :D Najśmieszniejsze jest to, że on tak spał bardzo długo ;) Bogdan wrócił z pracy, to było koło godziny 0:25 i już wtedy tak spał. A ja wstawałam coś przed 5 rano i też go w misce widziałam :D Quote
łamAga Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 Musiało mu być bardzo wygodnie :D Quote
*Magda* Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Musiało mu być bardzo wygodnie :D Widocznie tak, skoro tyle godzin spał zwinięty w psiej misce :D Dobrze, że mam dużego psa, bo to i miska większa ;) Bo jakby on spał, gdybym miała yorka?! :D Quote
łamAga Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Widocznie tak, skoro tyle godzin spał zwinięty w psiej misce :D Dobrze, że mam dużego psa, bo to i miska większa ;) Bo jakby on spał, gdybym miała yorka?! :D Koty są jak guma , dał by rade :D Quote
angineuuka Posted September 3, 2017 Posted September 3, 2017 11 minut temu, łamAga napisał: Takie dzisiejsze :D widziałam na snapie. oni są tej samej wielkosci? :P Quote
łamAga Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: widziałam na snapie. oni są tej samej wielkosci? :P Już tak :D Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Dobry wieczór :) A Ty byłaś dziś w pracy?? Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 31 minut temu, *Magda* napisał: Dobry wieczór :) A Ty byłaś dziś w pracy?? Dobry wieczór ;) Taaak byłam a co ? :) Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: Dobry wieczór ;) Taaak byłam a co ? :) To co, logowałaś się z pracy na dogo czy to był Sebek? Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: To co, logowałaś się z pracy na dogo czy to był Sebek? Być może że na chwilę mogłam być widoczna bo musiałam skorzystać z neta a miałam zostawione na dogomani i pewnie wtedy mnie łapneło że niby jestem :P Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: Być może że na chwilę mogłam być widoczna bo musiałam skorzystać z neta a miałam zostawione na dogomani i pewnie wtedy mnie łapneło że niby jestem :P Acha :P Quote
łamAga Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 Kurcze mam ostatnio taką niemoc że fotki robić mi się chce ale jak mam je wstawiać to chora jestem , z zoo miałam Wam wstawić a do dzisiaj ich nie pomniejszyłam a już czekają zdjęcia spacerkowe z Brando , mam nadzieje ze sie nie pogubie które już dawałam a których nie widzieliście :P Quote
Recommended Posts