*Magda* Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: moze to i dobrze bo jeszcze by trzeci kutasik wyszedł i byś osiwiała :P Ooooooooooooo nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już się Bogdan też wyleczył (chyba) z chęci posiadania córki :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Hahahahahahahaha dzieci dają popalić , oj dają :P Angi poczytaj sobie i się przyzwyczajaj :P Quote
Aleksa. Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 A Madzia ostatnio chciała 'podkrasc' bliźniaczki :D Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: A Madzia ostatnio chciała 'podkrasc' bliźniaczki :D chyba tylko dla okupu :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: A Madzia ostatnio chciała 'podkrasc' bliźniaczki :D Bo i chcę i nie chcę :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Bo i chcę i nie chcę :P A myslalam ze tylko ja tak mam :D Quote
angineuuka Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Bo i chcę i nie chcę :P Ja tak mam z kolejnym psem :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: A myslalam ze tylko ja tak mam :D Ale ja mam chociaż dwójkę :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: Ja tak mam z kolejnym psem :P Ja kolejnego psa nie chce na 100% :P chyba ze "odchowanego" ze schroniska Przed chwilą, *Magda* napisał: Ale ja mam chociaż dwójkę :P A ja mam większy lajt :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: A ja mam większy lajt :P Przy takim zwierzyńcu? Nie sądzę :P Quote
łamAga Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Przy takim zwierzyńcu? Nie sądzę :P musiałaś i przypomnieć ;( dlatego nigdy wiecej szczyla :P Quote
3 x Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 2 godziny temu, łamAga napisał: musiałaś i przypomnieć ;( dlatego nigdy wiecej szczyla :P a nie mówiłam, że szczeniaki to ZUO ;) btw z naszej hodowli pięciolatek z niemiec szuka nowego domu - sprawy rodzinne czy cos tam chcecie tybcia odchowanego? Quote
łamAga Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 20 godzin temu, 3 x napisał: a nie mówiłam, że szczeniaki to ZUO ;) btw z naszej hodowli pięciolatek z niemiec szuka nowego domu - sprawy rodzinne czy cos tam chcecie tybcia odchowanego? Nie pamietałam że to aż takie zuo :P O nie ! tybcia to ja nawet odchowanego nie chce :P ale szkoda psiaka ;( 20 godzin temu, 3 x napisał: a te bojowniki w jednym akwa to sie niepozabijaja? Mamy duże akwarium i dużo kryjówek , a wczoraj pływały koło siebie i nawet się nie atakowały ;) ale z reguły mój siedzi w lewej części akwa a Sebka z prawej , tak się jakoś podzieliły :P Quote
łamAga Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 łapcie kilka fotek z tel ;) nie chce mi sie pomniejszac tamtych ze spaceru ;) Quote
łamAga Posted June 3, 2017 Author Posted June 3, 2017 1 minutę temu, 3 x napisał: Twój ładniejszy ;) też tak sądzę :D mógł by być z 2 razy więszy :D Quote
kalyna Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Ależ ta mała wolno rośnie :D myślałam, że już większa jest :) czemu masz dość papisia? tak daje popalić? Jak ja już chciałabym szczeniorka, tak nudno u nas jest, potrzebuję porządnego kopa :( Quote
mar....ka Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Dalej na Mirkę narzekasz :P Chciałaś temperamentną, to masz :P Quote
łamAga Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 23 godziny temu, kalyna napisał: Ależ ta mała wolno rośnie :D myślałam, że już większa jest :) czemu masz dość papisia? tak daje popalić? Jak ja już chciałabym szczeniorka, tak nudno u nas jest, potrzebuję porządnego kopa :( ogólnie to kochany pies ale jest bardzo nachalna i mnie cały czas podgryza , ona sie bawi a ja jestem cała w siniakach :P Dwa Onki masz i jeszcze Ci nudno ? :P 2 godziny temu, mar....ka napisał: Dalej na Mirkę narzekasz :P Chciałaś temperamentną, to masz :P Mam co chciałam , to fakt :P 11 minut temu, *Magda* napisał: Biednego Fabiana już też "w kojcu" zamknęła :P Fabian to się sam tam zamknął :P uwielbia siedzieć w kojcu , czego nie można powiedzieć o psach :P A to tak spędziliśmy dzisiejszy poranek <3 zdjęcie jedno bo młody dopiero usnął i już mi się nie chce nic pomniejszać ;) miał być jeszcze jeden pies ale nie wyszło :P może następnym razem się uda :P Quote
Tyśka) Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Czekam na więcej zdjęć! Cudne, cudne, cudne! :) Papsy są fajne, ale u kogoś :D. Ewentualnie na tymczas. Quote
mar....ka Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 a ja już nie chcę więcej dzieci, psów , kotów a mój głupi mąż właśnie z moim tatą stwierdzili, że znowu zakładają akwaria wrrrrrrr Quote
Recommended Posts