Aleksa. Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 A ok, nie wiedziałam jak tamta suka się wabi :D Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: uuuuf, jednak zadziałało ;P a pierdolisz :P Skoro ja się nie załamuje, pomimo tego że psa powinnam mieć już 2 lata temu, to ty też nie powinnaś ;p 3 podchody pod papsa już były ;) Ale nie że w ogóle ale nie w tym roku :P tzn może jeszcze w tym ale za kilka miesiecy jak bedą kolejne krycia :P Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: A ok, nie wiedziałam jak tamta suka się wabi :D ok ok ;) skąd mogłaś wiedzieć ;) ale ta hodowczyni jest mega fajna , tacy powinni być hodowcy a nie tacy co tylko patrzą na psie zarobić .... Jeszcze nam proponują w dalszym ciągu tego pięknego płowacza :P Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: ok ok ;) skąd mogłaś wiedzieć ;) ale ta hodowczyni jest mega fajna , tacy powinni być hodowcy a nie tacy co tylko patrzą na psie zarobić .... Jeszcze nam proponują w dalszym ciągu tego pięknego płowacza :P pomyślcie.. :P Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: pomyślcie.. :P Ja bym chciala bo mi sie mega podoba ale .... 1 to już nie jest szczeniak a 6miesieczny pies 2 jest samcem 3 nie wychowywał sie od małego z dzieckiem i nie chce niespodzianek więc nie ma się nad czym zastanawiać ;) Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 jak na 6 miesiecznego to na zdjeciu wygladał na małego :D ile to w weekend minie od krycia? Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 5 minut temu, angineuuka napisał: jak na 6 miesiecznego to na zdjeciu wygladał na małego :D ile to w weekend minie od krycia? zdjęcie nie oddaje pewnie realu calkowicie ;) Miesiąc ;) Quote
Ania :) Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 To już by mogli sprawdzić czy zaszła :P po co czekają :p Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 2 minuty temu, Ania :) napisał: To już by mogli sprawdzić czy zaszła :P po co czekają :p Właściwie to nie wiem ale być może tak mają umówioną wizytę u weta , albo mają poślizg bo ojciec tej hodowczyni miał wypadek i jest w szpitalu więc też mają małe zamieszanie z czasem .... Quote
*Magda* Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 No i Sebek mnie nie odwiedzi ze szczylem :( Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: No i Sebek mnie nie odwiedzi ze szczylem :( On miał jeszcze inny plan :P chciał żebym ja z nim jechała , zostawił by mnie i Qwendi! u Was a sam by pojechal do Madtrytu po szczyla :P Quote
*Magda* Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: On miał jeszcze inny plan :P chciał żebym ja z nim jechała , zostawił by mnie i Qwendi! u Was a sam by pojechal do Madtrytu po szczyla :P Bierz tego z Hiszpanii, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: On miał jeszcze inny plan :P chciał żebym ja z nim jechała , zostawił by mnie i Qwendi! u Was a sam by pojechal do Madtrytu po szczyla :P i by po was nie wrócił :p Quote
Aleksa. Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: i by po was nie wrócił :p hahahhahahahahha Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Bierz tego z Hiszpanii, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) Nie no jak mam mieć i tak z uszami to wolę z Polski za dużo mniejsze pieniądze a też z dobrymi genami ;) 5 minut temu, angineuuka napisał: i by po was nie wrócił :p ejjjjj a może własnie to miał w planie :P 4 minuty temu, Aleksa. napisał: hahahhahahahahha smiej sie smiej :P Quote
*Magda* Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 8 minut temu, łamAga napisał: Nie no jak mam mieć i tak z uszami to wolę z Polski za dużo mniejsze pieniądze a też z dobrymi genami ;) Ale mnie nie zobaczysz :P Quote
angineuuka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ale mnie nie zobaczysz :P pewnie płakać nie bedzie :P Quote
łamAga Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ale mnie nie zobaczysz :P Na pewno jeszcze będę miała okazje :P Przed chwilą, angineuuka napisał: pewnie płakać nie bedzie :P :P ide się kąpać i spać bopóźno sie zrobiło :P Dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: pewnie płakać nie bedzie :P 1 Quote
Patikujek Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 A dziewczyny jak zwykle nagadać się nie mogą A co do ciąży to czekam niecierpliwie razem z wami na info Quote
Tyśka) Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 I ja czekam... choć głównie cicho siedze... Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 21 godzin temu, Patikujek napisał: A dziewczyny jak zwykle nagadać się nie mogą A co do ciąży to czekam niecierpliwie razem z wami na info A jak :D Ja już się doczekać nie mogę ;) 18 godzin temu, Tyś(ka) napisał: I ja czekam... choć głównie cicho siedze... Miło Nam ;) 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Hejka :) Hejka ;) Jak kocham zwierzęta tak dzisiaj chyba Qwende zabije , drze ryja jak pojeb....na , w laczkach musiałam iść na dwór i jej trzasnąć w łeb , wzięłam ją do domu to mi sapie pod drzwiami bo chce wyjść , za cholere jej nie wypuszcze :[ Jakiś kot sie uwziął na nasze podwórko a ta szału dostaje bo chce się z nim bawić a kot włazi tam gdzie nie może go dosięgnąć , na szczęście mam twardy sen , wczoraj Sebe wrócił do domu , obudził mnie żebym przeszła do pokoju obok i pyta " a Ty nie słyszałaś jak Qwenda drze pape? , kot siedział na drzewie a ta idiotka siedziała pod drzewem i darła pape " :/ na szczęście nie słyszałam , ale sąsiedzi na pewno tak :[ Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Mój też ma takie chwile, że dla niego ciekawym zajęciem jest szczekanie na ptaki na ogrodzie. Ale u nas to znak, że piesek się nudzi i trzeba zająć go czymś, bo zafiskował się na punkcie zwierzątek przez nic-nie-robienie. Quote
łamAga Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 8 minut temu, Tyś(ka) napisał: Mój też ma takie chwile, że dla niego ciekawym zajęciem jest szczekanie na ptaki na ogrodzie. Ale u nas to znak, że piesek się nudzi i trzeba zająć go czymś, bo zafiskował się na punkcie zwierzątek przez nic-nie-robienie. Qwenda się drze bo ma z głową bo ona uwielbia nic nie robić :D Quote
Recommended Posts