łamAga Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 Nie umówiłam ;( nie miałam czasu .... Quote
łamAga Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: A ty Aga czemu nie spisz? Jakoś nie chce mi się zebrac i iść do lazienki :P Quote
angineuuka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Jakoś nie chce mi się zebrac i iść do lazienki :P mi tez :P Quote
łamAga Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: mi tez :P daleko masz do łazienki ? bo ja kawałek :P musze caly korytarz przejść i kawałek wiatrołapu :P a swoją drogą dziwna nazwa , wiatrołap :P Quote
angineuuka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: daleko masz do łazienki ? bo ja kawałek :P musze caly korytarz przejść i kawałek wiatrołapu :P a swoją drogą dziwna nazwa , wiatrołap :P No, przedpokój, kuchnie, znowu przedpokój i łazienka :D nie wiem co to wiatrołap w sumie xD Quote
łamAga Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: No, przedpokój, kuchnie, znowu przedpokój i łazienka :D nie wiem co to wiatrołap w sumie xD o qulfa to masz dalej :P to coś co łączy dwór z przedpokojem :P czyli łapie wiatr zanim zdąży wedrzec się do przedpokoju :D hahahahaha a przedpokój jest przed pokojem :P jakie to głupie :P Quote
angineuuka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: o qulfa to masz dalej :P to coś co łączy dwór z przedpokojem :P czyli łapie wiatr zanim zdąży wedrzec się do przedpokoju :D hahahahaha a przedpokój jest przed pokojem :P jakie to głupie :P u mnie w domu się weranda na to mowi, nie wiem czemu ahaah, ale ja tam drzwi mam i zamykam psy jak sa niegrzeczne :P Quote
Aleksa. Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 hahahhha, też nie chce mi się iść do łazienki ja to bym coś zjadła Quote
*Magda* Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Z tego co ja się orientuję, to weranda jest jak jest to pomieszczenie nad którym nic już nie ma (oprócz dachu). A wiatrołap jest taką częścią wbudowaną całkowicie w dom. Kuźwa, nie wiem jak to napisać :P Quote
angineuuka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Z tego co ja się orientuję, to weranda jest jak jest to pomieszczenie nad którym nic już nie ma (oprócz dachu). A wiatrołap jest taką częścią wbudowaną całkowicie w dom. Kuźwa, nie wiem jak to napisać :P No to ja mam wiatrołap, ale mówi się to u mnie weranda. xD Quote
*Magda* Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: ja to bym coś zjadła Jadłam kebaba :P I zrobiłam galaretkę z nóżek, ale nie wiem czy już się ścięła :/ ale na śniadanie zjem :) Quote
łamAga Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 No mi sie weranda też kojarzy z czymś co ma tylko dach :P Magda mi dokładnie o to chodzi ;) A ja zjadłam kawałek napoleonka :D i chipsy paprykowe :P jezuuuuuuuuuuu a miałam się odchudzac ;( Quote
Aleksa. Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 kebaba bym zjadła! albo tego waszego capsalona, czy jakoś tak chociaż nie mam miłych wspomnień z tamtej restauracji :D hahah Quote
angineuuka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jadłam kebaba :P I zrobiłam galaretkę z nóżek, ale nie wiem czy już się ścięła :/ ale na śniadanie zjem :) smacznego ;D Quote
angineuuka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: No mi sie weranda też kojarzy z czymś co ma tylko dach :P Magda mi dokładnie o to chodzi ;) A ja zjadłam kawałek napoleonka :D i chipsy paprykowe :P jezuuuuuuuuuuu a miałam się odchudzac ;( a ja wuzetke xD Quote
*Magda* Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: kebaba bym zjadła! albo tego waszego capsalona, czy jakoś tak chociaż nie mam miłych wspomnień z tamtej restauracji :D hahah Za daleko i nie było czasu tam jechać :P Bo to nie była restauracja, tylko zwykła turecka jadłodajnia :P Quote
Aleksa. Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 4 minuty temu, *Magda* napisał: Za daleko i nie było czasu tam jechać :P Bo to nie była restauracja, tylko zwykła turecka jadłodajnia :P Słabo rozumieli, co się zamawia :D Quote
łamAga Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 Ola jadla tego waszego kapsalona ? fuck , ja tez chce ;P Quote
angineuuka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 u mnie turcy kebsa prowadzą i też mają kapsalona. Ale jakos nie mogę się zebrac i kupić :D Quote
*Magda* Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Słabo rozumieli, co się zamawia :D Ostatnio też mieliśmy jakieś klocki z zamówieniem :/ Ale wybaczam, bo kapsalon pyszny :) Przed chwilą, łamAga napisał: Ola jadla tego waszego kapsalona ? fuck , ja tez chce ;P Jadła :) Przyjedź, to Cię tam będę codziennie zabierać :P Quote
łamAga Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: u mnie turcy kebsa prowadzą i też mają kapsalona. Ale jakos nie mogę się zebrac i kupić :D Ojjj na to , to ja bym siły znalazła :D Przypomniało mi się jaki miałam ostatnio zjebany sen :P zaraz go opisze :P Quote
łamAga Posted January 21, 2017 Author Posted January 21, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ostatnio też mieliśmy jakieś klocki z zamówieniem :/ Ale wybaczam, bo kapsalon pyszny :) Jadła :) Przyjedź, to Cię tam będę codziennie zabierać :P yhymmm i się w drzwi nie zmieszczę :P Quote
angineuuka Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Ojjj na to , to ja bym siły znalazła :D Przypomniało mi się jaki miałam ostatnio zjebany sen :P zaraz go opisze :P ja tez miewałam ostatnio zjebane sny xD Quote
Recommended Posts