Aleksa. Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Hmmm jak by Ci to wytłumaczyć , działo mi się tak że samochód stał , nieużywany , a mimo to pobierało mi tyle prądu ( 6cio krotnie za dużo ) że akumulator się czerpał do zera i nie szło odpalić auta więc gdzieś musiał mi uciekac prąd , coś musiało mi go kraść podczas gdy samochód był wyłączony z "sieci" o okazało się że radio pobierało ten prąd ;) Aha :P Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 No widzisz :D dobrze że sprawa rozwiązana :D Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 BRAWO AGA :) Jesteś bystrzejsza niż Twój mąż (nie obrażając inteligencji Sebka ;)) Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 6 minut temu, Ania :) napisał: No widzisz :D dobrze że sprawa rozwiązana :D Ja się bardzooo cieszę że juz nie bede musiała latac z kluczem pod maska :D 3 minuty temu, *Magda* napisał: BRAWO AGA :) Jesteś bystrzejsza niż Twój mąż (nie obrażając inteligencji Sebka ;)) Dzięki :D Sebek powinien mieć na imię Tomasz ( nie urażając Tomaszów , Fabian ma na drugie imię Tomasz :P ) w sensie niewierny Tomasz , nie wieży w nic co mówią inni , mówie mu ze piszą że to moze byc radio a ten wie swoje , więc musiałam mu udowodnić że mam racje ! Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Oj tak :D ale czaisz , w tym tygodniu mi się udało ani razu nie zaspać ;D oby jutro to nie był ten jeden raz :D :P Ide se śniadanie do pracy na jutro zrobić i wróce :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 12 minut temu, łamAga napisał: Oj tak :D ale czaisz , w tym tygodniu mi się udało ani razu nie zaspać ;D oby jutro to nie był ten jeden raz :D :P Ide se śniadanie do pracy na jutro zrobić i wróce :P I pewnie sobie to teraz wykrakałaś i jutro zaśpisz :P Ja muszę zrobić Bogdanowi, bo ma szkolenie z pierwszej pomocy jutro :/ A jak wróci, to tylko się umyje, przebierze i na wesele jedziemy :P Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: I pewnie sobie to teraz wykrakałaś i jutro zaśpisz :P Ja muszę zrobić Bogdanowi, bo ma szkolenie z pierwszej pomocy jutro :/ A jak wróci, to tylko się umyje, przebierze i na wesele jedziemy :P zazdro! Pomimo tego, ze niemieckie wesele do mnie nie przemawia :p Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Teraz, angineuuka napisał: zazdro! Pomimo tego, ze niemieckie wesele do mnie nie przemawia :p To będzie polskie wesele :P Znajomi brali ślub w PL, a teraz robią imprezę dla znajomych tu na miejscu :) Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Quźwa Wy ciagle gdzieś imprezujecie :P dobrze że ja nie muszę :P Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Teraz, *Magda* napisał: To będzie polskie wesele :P Znajomi brali ślub w PL, a teraz robią imprezę dla znajomych tu na miejscu :) Te gdzie ja byłam, to było polskoniemieckie. :P ale bardziej niemieckie jednak :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Teraz, łamAga napisał: Quźwa Wy ciagle gdzieś imprezujecie :P dobrze że ja nie muszę :P A za tydzień na urodziny (choć chętnie bym się z nich wykręciła ) Teraz, angineuuka napisał: Te gdzie ja byłam, to było polskoniemieckie. :P ale bardziej niemieckie jednak :P Tutaj 100% polskie i goście też tylko polscy ;) Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A za tydzień na urodziny (choć chętnie bym się z nich wykręciła ) Pójdziesz , posiedzisz chwile i wrócisz , zawsze możesz "zwalić" na małe dziecko :P Ja mam " za chwilę " integrację z ktorej sie wykręciłam :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Pójdziesz , posiedzisz chwile i wrócisz , zawsze możesz "zwalić" na małe dziecko :P Ja mam " za chwilę " integrację z ktorej sie wykręciłam :P Pojadę, 40km :/ Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Pojadę, 40km :/ ehhh no to kiepsko :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: ehhh no to kiepsko :P Zawsze mnie może dymka napierdalać :D A tak poważnie, to co roku jeździłam tam chętnie, ale w tym roku ma być takie towarzystwo, że ... :/ Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Zawsze mnie może dymka napierdalać :D A tak poważnie, to co roku jeździłam tam chętnie, ale w tym roku ma być takie towarzystwo, że ... :/ Jak masz sie w tym towarzystwie męczyć to może faktycznie coś wymyśl :/ Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Magda...wiesz możesz się nagle rozchorować :D Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 I pewnie tak się stanie Tym bardziej, że będę musiała nas pakować, bo w poniedziałek kurs na Polskę :) Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Poważnie nie uda nam się spotkać ? ;p może jakiś obiadek w stolicy ? ;p Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Poważnie nie uda nam się spotkać ? ;p może jakiś obiadek w stolicy ? ;p Ola, gdyby się jechało autostradą, to pewnie bym namówiła Bogdana ;) Ale ponad 300km zwykłymi drogami, to jest jakieś 5-6h jazdy :/ Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Ola umów się z Magdą u jej teściów na kawie :D Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Ola umów się z Magdą u jej teściów na kawie :D Moja teściowa to gościnna osoba i nie miałaby nic przeciwko ;) Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Moja teściowa to gościnna osoba i nie miałaby nic przeciwko ;) to jadę :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: to jadę :P To choć :) Quote
Recommended Posts