Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, Ania :) napisał:

Pamiętam jak jechałam z ciotka po doga i też mnie uprzedzala - nie ubieraj się za dobrze, bo i tak wyjdziesz uswiniona :P no i wyszłam cała w slinie bo dopadło mnie kilka "pieskow"  :p  choc wiedziałam o tym, że czysta nie wyjdę, ale jednak człowiek jak jedzie w "gosci" to chce jakoś wyglądać :P 

Ja w ogóle o tym nie pomyslalam w sumie , Sebek po drodze mówi do mnie " nie szkoda Ci takiej jasnej kurtki? " hehehehe wiesz , może i szkoda ale jak by mi podarly np no to mowi się trudno i kupuje się nową , sama przecież była bym sobie winna ;)

1 godzinę temu, Oscar Patric napisał:

Wiem,i dlatego już "siedzę"od 3 miesięcy w tej rasie,nie chce popełnić żadnych błędów,czytałam że suczki są łagodniejsze i prędzej się poradzi niż z samcem,dlatego zastanawiam się czy właśnie suki nie wziąść

Dokładnie , suczki są "łatwiejsze" do ułożenia no i przy tak dużych rasach a przy Twoich gabarytach zwłaszczą stawiała bym jednak na suczkę ;)

59 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Przez avek, nie poznałam Agi.. :D

Będę bogata :D

56 minut temu, jolkablaszczyk napisał:

a to fakt, zmieniany raz na sto lat avatar moze zmylić :)

Oj tam , jakoś mnie tak naszło na zmianę ;)

Qurde ale naleciało u Nas tego białego cholerstwa ;(

Posted

Tak na dobranoc macie zdjęcia moich zwierzaków ;)

Leniwiec numer 1

20161129_053720.jpg

Leniwiec numer 2 

20161130_060249.jpg

i leniwiec numer 3 , fotka jeszcze gorąca , specjalnie dla Magdy , piękną biel za oknem :P

20161130_214047.jpg

Posted
19 godzin temu, łamAga napisał:

Tak na dobranoc macie zdjęcia moich zwierzaków ;)

Leniwiec numer 1

20161129_053720.jpg

Leniwiec numer 2 

20161130_060249.jpg

i leniwiec numer 3 , fotka jeszcze gorąca , specjalnie dla Magdy , piękną biel za oknem :P

20161130_214047.jpg

śliczne te leniwce :)

Posted

Oj tam nie spieszy mi się , już niedługo poznam :P

Ja jednak jak chce to potrafię pomyśleć :P nie dawało mi spokoju to , co mi kradnie prąd w aucie , i tak biegałam po forach samochodowych i w większości przypadków lewego poboru prądu winne było radio , i tak sobie kojarzyłam fakty , kiedyś podwoziłam kolegę do galerii , i spytał mnie dlaczego mi radio nie działa , no to mu mówie ze od kupna auta nie działało , wyjął je i mówi "no a jak ma Ci działać jak jeden kabel masz luzem " i mi ten kabel podłączył , a radio jak nie działało tak nie działało . Więc sobie myśle tak , odłączę całkiem radio , za naszą firmą mamy firmę z akumulatorami , po pracy wjade niech mi znowu sprawdzą pobór prądu , jak pomyślałam tam zrobiłam :P wchodze , patrze a tam kolega podchodzi do mnie ;D to mówie " słuchaj Daniel potrzebuje sprawdzić czy coś mi na lewo nie ciągnie pradu " no i mi sprawdził a tam taraaaaaam pobór prądu na lewo .... 0,00 :D , i zaoszczędziłam na elektryku stówkę :D

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Nic nie rozumiem z tego poboru prądu, ale spoko :P

Hmmm jak by Ci to wytłumaczyć , działo mi się tak że samochód stał , nieużywany , a mimo to pobierało mi tyle prądu ( 6cio krotnie za dużo ) że akumulator się czerpał do zera i nie szło odpalić auta więc gdzieś musiał mi uciekac prąd , coś musiało mi go kraść podczas gdy samochód był wyłączony z "sieci" o okazało się że radio pobierało ten prąd ;)