łamAga Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 21 godzin temu, Ania :) napisał: Pamiętam jak jechałam z ciotka po doga i też mnie uprzedzala - nie ubieraj się za dobrze, bo i tak wyjdziesz uswiniona :P no i wyszłam cała w slinie bo dopadło mnie kilka "pieskow" :p choc wiedziałam o tym, że czysta nie wyjdę, ale jednak człowiek jak jedzie w "gosci" to chce jakoś wyglądać :P Ja w ogóle o tym nie pomyslalam w sumie , Sebek po drodze mówi do mnie " nie szkoda Ci takiej jasnej kurtki? " hehehehe wiesz , może i szkoda ale jak by mi podarly np no to mowi się trudno i kupuje się nową , sama przecież była bym sobie winna ;) 1 godzinę temu, Oscar Patric napisał: Wiem,i dlatego już "siedzę"od 3 miesięcy w tej rasie,nie chce popełnić żadnych błędów,czytałam że suczki są łagodniejsze i prędzej się poradzi niż z samcem,dlatego zastanawiam się czy właśnie suki nie wziąść Dokładnie , suczki są "łatwiejsze" do ułożenia no i przy tak dużych rasach a przy Twoich gabarytach zwłaszczą stawiała bym jednak na suczkę ;) 59 minut temu, Tyś(ka) napisał: Przez avek, nie poznałam Agi.. :D Będę bogata :D 56 minut temu, jolkablaszczyk napisał: a to fakt, zmieniany raz na sto lat avatar moze zmylić :) Oj tam , jakoś mnie tak naszło na zmianę ;) Qurde ale naleciało u Nas tego białego cholerstwa ;( Quote
*Magda* Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 48 minut temu, łamAga napisał: Będę bogata :D Gdyby to była prawda, to ja już byłabym miliarderką :D Quote
łamAga Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Gdyby to była prawda, to ja już byłabym miliarderką :D Może kiedyś się spełni :P Quote
łamAga Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Tak na dobranoc macie zdjęcia moich zwierzaków ;) Leniwiec numer 1 Leniwiec numer 2 i leniwiec numer 3 , fotka jeszcze gorąca , specjalnie dla Magdy , piękną biel za oknem :P Quote
jolkablaszczyk Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 jeden pilnuje grzejnika, drugi kanapy a trzeci białego podwórka... :D każdy znajdzie coś dla siebie :) Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Dzięki za fotkę śniegu :* Jednak liczę, że sama go zobaczę jak przyjedziemy :P Quote
Oscar Patric Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 19 godzin temu, łamAga napisał: Tak na dobranoc macie zdjęcia moich zwierzaków ;) Leniwiec numer 1 Leniwiec numer 2 i leniwiec numer 3 , fotka jeszcze gorąca , specjalnie dla Magdy , piękną biel za oknem :P śliczne te leniwce :) Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Dzięki :* U Nas już prawie tego białego nie ma :P za to leje prawie cały dzień ;) Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: mój kochany!!!!!! :D 3 minuty temu, *Magda* napisał: Teraz go naucz "żona" :D Ojjj to chyba będzie trudniej :P Quote
Aleksa. Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Godzinę temu, Ania :) napisał: No jaki piękny , pilny uczeń :D Ja Ci dam piękny :D Ty tam swojego pilnuj :D Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 8 godzin temu, Aleksa. napisał: Ja Ci dam piękny :D Ty tam swojego pilnuj :D On się sam pilnuje :P Quote
mar....ka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ania woli młodszych :P Aga synowa Ci się szykuje :P Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 4 minuty temu, mar....ka napisał: Ania woli młodszych :P Aga synowa Ci się szykuje :P Aga synowa już ma i nie zamierzam jej tego odbierać :p Quote
mar....ka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Aga synowa już ma i nie zamierzam jej tego odbierać :p a kto jest synową, bo mnie coś ominęło- Ola (coś zaświtało) ??? Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 7 minut temu, mar....ka napisał: a kto jest synową, bo mnie coś ominęło- Ola (coś zaświtało) ??? Dokładnie, Ola :P Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 No synową ma, ale nie śpieszy się jej żeby ją poznać :D Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 Oj tam nie spieszy mi się , już niedługo poznam :P Ja jednak jak chce to potrafię pomyśleć :P nie dawało mi spokoju to , co mi kradnie prąd w aucie , i tak biegałam po forach samochodowych i w większości przypadków lewego poboru prądu winne było radio , i tak sobie kojarzyłam fakty , kiedyś podwoziłam kolegę do galerii , i spytał mnie dlaczego mi radio nie działa , no to mu mówie ze od kupna auta nie działało , wyjął je i mówi "no a jak ma Ci działać jak jeden kabel masz luzem " i mi ten kabel podłączył , a radio jak nie działało tak nie działało . Więc sobie myśle tak , odłączę całkiem radio , za naszą firmą mamy firmę z akumulatorami , po pracy wjade niech mi znowu sprawdzą pobór prądu , jak pomyślałam tam zrobiłam :P wchodze , patrze a tam kolega podchodzi do mnie ;D to mówie " słuchaj Daniel potrzebuje sprawdzić czy coś mi na lewo nie ciągnie pradu " no i mi sprawdził a tam taraaaaaam pobór prądu na lewo .... 0,00 :D , i zaoszczędziłam na elektryku stówkę :D Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Nic nie rozumiem z tego poboru prądu, ale spoko :P Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Nic nie rozumiem z tego poboru prądu, ale spoko :P Hmmm jak by Ci to wytłumaczyć , działo mi się tak że samochód stał , nieużywany , a mimo to pobierało mi tyle prądu ( 6cio krotnie za dużo ) że akumulator się czerpał do zera i nie szło odpalić auta więc gdzieś musiał mi uciekac prąd , coś musiało mi go kraść podczas gdy samochód był wyłączony z "sieci" o okazało się że radio pobierało ten prąd ;) Quote
Recommended Posts