łamAga Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: jeb się :P kiedy robicie młodemu urodziny? zaraz się jebne ale do łóżka :P jutro ;) ale to taka "impreza" domowa , po prostu torcik symbolicznie , placki , kawa i lody ;) A rano jeszcze jedna atrakcja ale zdjęcia jutro :P jak sie uda coś pofocić :P No i ide spac bo zaraz jebutne czołem w klawiaturę :P Dobranoc ;) Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Hello ;) urodziny ogólnie udane ale przygotowanie do nich tragedia :/ Pojechalismy odebrac tort i placki , babka szuka naszego zamówienia i nie ma , patrzy w swoje tam księgi i co się okazuje ? ujebala sobie w głowie że to był inny termin i przepisała nas na 27 :[ nosz k**wa mać , przełożyć nie mogliśmy bo 27 mamy wyjazd więc placki dostaliśmy dwa takie ja chcieliśmy i dwa inne , a torta nam robiła na szybko , niezbyt mi sie ten tort podobał no ale trudno , jesteśmy ludzmi i rozumiemy że można się pomylić , obniżyła nam rachunek i musiało tak zostać ehhhhhhh Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Byliśmy jeszcze dzisiaj na wystawie ptaków ;) nie chce mi sie zdjęć pomniejszac bo mam tylko gnioty ;) macie chociaż 3 ;) Quote
Ania :) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Uuu to was urządzili z tym tortem... Dobrze, że dało się w miarę sytuację opanować. :) Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Uuu to was urządzili z tym tortem... Dobrze, że dało się w miarę sytuację opanować. :) Ona nam proponowała ciemny z alkoholem w zamian buahaha i jeszcze taki malutki :/ na szczęście się wyrobiła z upieczeniem nowego ;) Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 Poranny spacerek ;) a później dywan ma być czysty :P Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 z ciocią i wujkiem czyli z rodzicami Stasia ;) z Maryśką ;) Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 kuzynostwo ;) medytacja hehehehe z ciocią ;) mamą chrzestną ;) tyle ;) Quote
Ania :) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Niedźwiedzia trzymasz w domu na dywanie :o :p Torcik ładny i jaki duży :) aż mam smaka, bo uwielbiam torty :D Quote
angineuuka Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 55 minut temu, łamAga napisał: Hello ;) urodziny ogólnie udane ale przygotowanie do nich tragedia :/ Pojechalismy odebrac tort i placki , babka szuka naszego zamówienia i nie ma , patrzy w swoje tam księgi i co się okazuje ? ujebala sobie w głowie że to był inny termin i przepisała nas na 27 :[ nosz k**wa mać , przełożyć nie mogliśmy bo 27 mamy wyjazd więc placki dostaliśmy dwa takie ja chcieliśmy i dwa inne , a torta nam robiła na szybko , niezbyt mi sie ten tort podobał no ale trudno , jesteśmy ludzmi i rozumiemy że można się pomylić , obniżyła nam rachunek i musiało tak zostać ehhhhhhh gdzie jedziecie? 39 minut temu, łamAga napisał: Byliśmy jeszcze dzisiaj na wystawie ptaków ;) nie chce mi sie zdjęć pomniejszac bo mam tylko gnioty ;) macie chociaż 3 ;) kichołby :D 7 minut temu, łamAga napisał: z ciocią i wujkiem czyli z rodzicami Stasia ;) z Maryśką ;) ten tort nie jest taki zły xd Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 8 minut temu, Ania :) napisał: Niedźwiedzia trzymasz w domu na dywanie :o :p Torcik ładny i jaki duży :) aż mam smaka, bo uwielbiam torty :D w dodatku brudnego :P Torta zostało dużo bo dała nam zamiast średniego duży :P jest śmietanowy z brzoswinią i truskawką :P 5 minut temu, angineuuka napisał: gdzie jedziecie? kichołby :D ten tort nie jest taki zły xd Nie mogę powiedzieć , to niespodziankowa tajemnica :P ale będą fotki :P kichanie jest fajne :P ale wyobrażalam sobie go inaczej :P już wiem jaki będe miała na 3 latka :P chyba że młody będzie sam chciał wybrać :P Quote
Ania :) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 O to ja się piszę na taki tort :p A ja się chyba domyślam gdzie was wywiewa :D Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: O to ja się piszę na taki tort :p A ja się chyba domyślam gdzie was wywiewa :D Tort został u mojej mamy :D nie chciało mi sie go targac bo by mnie kusił :P Daleko ;P i jedziemy sami , bez młodego :P Quote
angineuuka Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 ej wiem gdzie jedziecie, wiem! :D chyba. Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 dowiecie się w niedziele wieczorem jak wstawie zdjęcia :P Quote
Ania :) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 No jestem pewna na 100% że wiem hahaha :D Quote
łamAga Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 6 minut temu, angineuuka napisał: ej Aga, jutro masz popoludnie? tak cały tydzien od 14 do 22 No to już fotek nie musze wstawiać ? :P Quote
angineuuka Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Teraz, łamAga napisał: tak cały tydzien od 14 do 22 No to już fotek nie musze wstawiać ? :P musisz :P Quote
Tyśka) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Jak na szybko robiony tort to naprawdę ładny ;) a smaczny był chociaż? A Qwendi jaka śliczna... :) nie widać na niej brudu, nie przesadzaj ;D Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Patrząc na zdjęcia urodziny były super a to najważniejsze,a tort apetycznie i ładnie wygląda :) Quote
Recommended Posts