łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Ale od razu zaznacze że to wina facebooka ! ostatnio jakiś koleś dodał zdjęcie / obrazek który mnie bardzo zbulwersował , nie jestem jakąś tam maniaczką religijną ale Jan Paweł II jest dla mnie świętością i osobą którą należy szanować a ten imbecyl wstawił obrazek ukazujący papieża z błogą miną i klęczącego przed nim małego chłopca , wiadomo co miało to oznaczać , tak mnie wqurwił że zgłosiłam go do administracji podając powód że uraża moje poglądy religijne , no i teraz najlepsze :/ śniło mi się że byłam gdzieś w jakimś nieznanym mi miejscu gdzie zbierali się ludzie bo miała być odprawiana msza , i przyjechał właśnie Jan Paweł II i wiecie jak wyglądał ? miał na sobie bluzeczkę odsłaniającą brzuch i miniówe :/ no masakra :/ ja musze się na prawde leczyć , ale na nogi bo na głowe to już zdecydowanie za późno :/ Angi teściowej to bym nogi nie podała :P Ukraińcowi :P Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Ale od razu zaznacze że to wina facebooka ! ostatnio jakiś koleś dodał zdjęcie / obrazek który mnie bardzo zbulwersował , nie jestem jakąś tam maniaczką religijną ale Jan Paweł II jest dla mnie świętością i osobą którą należy szanować a ten imbecyl wstawił obrazek ukazujący papieża z błogą miną i klęczącego przed nim małego chłopca , wiadomo co miało to oznaczać , tak mnie wqurwił że zgłosiłam go do administracji podając powód że uraża moje poglądy religijne , no i teraz najlepsze :/ śniło mi się że byłam gdzieś w jakimś nieznanym mi miejscu gdzie zbierali się ludzie bo miała być odprawiana msza , i przyjechał właśnie Jan Paweł II i wiecie jak wyglądał ? miał na sobie bluzeczkę odsłaniającą brzuch i miniówe :/ no masakra :/ ja musze się na prawde leczyć , ale na nogi bo na głowe to już zdecydowanie za późno :/ Angi teściowej to bym nogi nie podała :P Ukraińcowi :P ahahahahahahahahahahahahahaah Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 qwa, ja mam poebane sny. Ale nigdy nie snil mi sie papiez w miniowce xD Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 hahahahhaa ja się chyba zaczne bać chodzić spać :P a może to wina tego że przed snem pije kawe :P Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 A co ma do tego kawa? :D Masz zryty beret i tyle :P Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A co ma do tego kawa? :D Masz zryty beret i tyle :P Hahahahahaha jakoś muszę próbowac się uniewinnić :P Jak dzisiaj mi się coś głupiego przyśni to Wam już nie napiszę bo na prawde powiecie że wymyślam :P Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Taką tablice dwustronną kupiłam dzisiaj w lidlu Maryśce na gwiazdkę :D Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 a ja sobię kupiłam dziś papcie i zel w opakowaniu truskawki w biedronce :P Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: a ja sobię kupiłam dziś papcie i zel w opakowaniu truskawki w biedronce :P a ja sobie nic nie kupiłam hahahahaha Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Teraz, łamAga napisał: a ja sobie nic nie kupiłam hahahahaha oj haha Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 A ja kupiłam pod choinkę takie coś dla Theodora: A dla Nathana: Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: oj haha ale jednak zamówiłam z avonu łańcuszek z literką bo koleżanka jeszcze miała w szafce roboczej katalog :P ale nie było w nim tych rękawiczek ;( Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Teraz, łamAga napisał: ale jednak zamówiłam z avonu łańcuszek z literką bo koleżanka jeszcze miała w szafce roboczej katalog :P ale nie było w nim tych rękawiczek ;( pf. :< Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Teraz, *Magda* napisał: A ja kupiłam pod choinkę takie coś dla Theodora: A dla Nathana: Ale wypas <3 a to z mc queen co to jest ? ;) widziałam te zabawki drewniane , pełno ich było ale kurcze ta tablica była ciężkawa i tak nieporęczna że nie mogłam z nią pochodzic i dobrze pooglądać a musiałam ją wziąć od razu bo była ostatnia , jakas laska ja oglądała dość długo i poszła , może stwierdziła żę zrobi zakupi i po nią wróci hahahaha to się później zdziwiła :D Mi się spodobało to autko ale kurcze szybko by poległo bo Fabian jest na etapie rzucania zabawkami więc szkoda mi dac tyle kasy za coś co podziała z dwa dni :P Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Teraz, łamAga napisał: a to z mc queen co to jest ? ;) To pierwsze to gra, a to drugie to zestaw do kąpieli (ręcznik+żel). Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Podobne autka były dziś też u nas i wyglądały na bardzo mocne ;) Raczej rzucanie by ich "nie zabiło" :D Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To pierwsze to gra, a to drugie to zestaw do kąpieli (ręcznik+żel). No to bedzie miec Theo ręcznik na plaże taki jaki sobie na wymarzył <3 Teraz, *Magda* napisał: Podobne autka były dziś też u nas i wyglądały na bardzo mocne ;) Raczej rzucanie by ich "nie zabiło" :D ale te u Was były tez zdalnie sterowane ? Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 7 minut temu, łamAga napisał: No to bedzie miec Theo ręcznik na plaże taki jaki sobie na wymarzył <3 ale te u Was były tez zdalnie sterowane ? Duży ręcznik z Zygzakiem dostał na urodziny ;) Nie, u nas nie. Były zdalnie sterowane, ale "sportowe" Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Duży ręcznik z Zygzakiem dostał na urodziny ;) Nie, u nas nie. Były zdalnie sterowane, ale "sportowe" to będzie miał na zmiane :P takie też były , za 89, 99 ;) Tak mam w dOpie mame :P 1 Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Nie w dOpie tylko były sprawy ważniejsze :P Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie w dOpie tylko były sprawy ważniejsze :P Tak autko ponad wszystko :P Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 3 minuty temu, łamAga napisał: Tak autko ponad wszystko :P Pocieszę Cię: Theodor uznaje tylko karę zabranie aut albo brak wieczorynki :P Ciebie też to czeka :D Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Pocieszę Cię: Theodor uznaje tylko karę zabranie aut albo brak wieczorynki :P Ciebie też to czeka :D Juz powoli tak jest , jak nie chce zjeść kaszki to autka idą na korytarz , tak wtedy je że aż nie nadąża łykac żeby tylko odzyskać swoje autka :D 1 Quote
Recommended Posts