angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: No i tylko ten argument do mnie przemawia :P i prawidłowo :D Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 za tydzien moze bedzie długi weekend bo już od piatku :D Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Teraz, łamAga napisał: za tydzien moze bedzie długi weekend bo już od piatku :D zaszalejesz! :D Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Teraz, angineuuka napisał: zaszalejesz! :D yhymmmm będe pewnie prała , sprzątała i gotowała większość wolnego czasu , i prasowała jeszcze :P Quote
angineuuka Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: yhymmmm będe pewnie prała , sprzątała i gotowała większość wolnego czasu , i prasowała jeszcze :P w 11.11 sie nic nie robi, swieto :D Quote
łamAga Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: w 11.11 sie nic nie robi, swieto :D Oj ta oj tam :P jak sie ma zaległosci to się robi :P Ale ok , ide spac bo pewnie bede miała w nocy pobudki :/ Dobranoc ;) Quote
Oscar Patric Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ja od 12 dni tylko się bycze i "latam" wszystko pozałatwiać,do końca nowego tygodnia powinno być po wszystkim Quote
angineuuka Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 13 minut temu, *Magda* napisał: Aga, wbijaj na dog 13 minut temu, *Magda* napisał: Aga, wbijaj na dogo :P Fabian chory bodajze? Quote
*Magda* Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Wiem, że choruje ;) I myślałam, że już śpi, ale jednak nie :/ Quote
Tyśka) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 2 godziny temu, mar....ka napisał: hej Aga, zdrówka dla Fabianka I ode mnie moc życzeń! Niech nie choruje... Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 hej dzioszki ;) dziekuje :* mam nadzieje ze szybko nas to cholerstwo opuści .... Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Siemka :P Siemanko :P Już myślałam że jak ja mam jeszcze siłę siedziec przed kompem ( nie wiadomo co bedzie jutro :P ) to nikt nie wejdzie na dogo :P Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Siemanko :P Już myślałam że jak ja mam jeszcze siłę siedziec przed kompem ( nie wiadomo co bedzie jutro :P ) to nikt nie wejdzie na dogo :P przeciez ja jestem..... Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Ja dopiero dotarłam :P Nathanowi chyba kolejne zęby idą, bo tak drze papę, się ślini i gryzie pieluchę, że szok! Najgorsze, że nic tam nie widać, więc boję się, że będzie tak jak z tymi jedynkami-będą nas męczyć kilka tygodni :/ Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: przeciez ja jestem..... ale mało rozmowna :P 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ja dopiero dotarłam :P Nathanowi chyba kolejne zęby idą, bo tak drze papę, się ślini i gryzie pieluchę, że szok! Najgorsze, że nic tam nie widać, więc boję się, że będzie tak jak z tymi jedynkami-będą nas męczyć kilka tygodni :/ Ojjj to współczuję , ja też się już boje nocki .... Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Tak stawiam na zęby, bo co innego?! Oby nie bostonka :P Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nie denerwuj mnie :P Tak mi sie jakos napisało :P Nie życzę wam tego :* Quote
Recommended Posts