Oscar Patric Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 I od Nas Aga gratulacje zdania prawka :) Quote
łamAga Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 11 godzin temu, Ania :) napisał: Jaki on jest pocieszny :) stepuje ekstra :D Jak by Ci tak postepował godzine nad uchem to by Ci sie odechciało :P 3 godziny temu, Oscar Patric napisał: I od Nas Aga gratulacje zdania prawka :) dziekuje :* Dzisiaj jestem ostatni dzien na dogo przed 5cio dniową przerwą :D :P Quote
łamAga Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Co jaką przerwą ? :P taką wypoczynkową :P Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: taką wypoczynkową :P Czyli masz wolne? jedziecie gdzieś? Quote
łamAga Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Czyli masz wolne? jedziecie gdzieś? Mam dwa tygodnie urlopu , jutro w nocy wyjeżdzamy do Koszalina na wystawę dwu dniową i przedłużamy pobyt o dwa dni więc jedziemy na 4 dni , zatrzymamy się 13km za Koszalinem , 3km bedziemy mieli do morza :D Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Mam dwa tygodnie urlopu , jutro w nocy wyjeżdzamy do Koszalina na wystawę dwu dniową i przedłużamy pobyt o dwa dni więc jedziemy na 4 dni , zatrzymamy się 13km za Koszalinem , 3km bedziemy mieli do morza :D Superasto, foteczki na Whatsapp'ie mężulka proszę mi wysyłać! Moja babcia jest teraz na działce w Koszalinie :D Quote
łamAga Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Superasto, foteczki na Whatsapp'ie mężulka proszę mi wysyłać! Moja babcia jest teraz na działce w Koszalinie :D zdjęcia będziesz miała dostarczane na bieżąco :P Ooo to jedz do babci na te 4 dni :D Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: zdjęcia będziesz miała dostarczane na bieżąco :P Ooo to jedz do babci na te 4 dni :D Tylko kurcze..nie wiem, czy ona nie wraca jakoś na dniach :D z miesiac tam była :D pewnie na chwile wróci i zaraz znowu pojedzie :D Quote
łamAga Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Tylko kurcze..nie wiem, czy ona nie wraca jakoś na dniach :D z miesiac tam była :D pewnie na chwile wróci i zaraz znowu pojedzie :D swiatową masz babcie :D Quote
łamAga Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja też chcę zdjęcia :) Oczywiście :D Mam tylko nadzieje że pogoda nam chociaz trochę dopisze bo u Nas dzisiaj jest masakra , wieje że drzewa przewraca a deszcz tak leje ze mamy ostrzeżenia pogodowe :/ tylko dzisiaj spadło tyle deszczu co przez pół roku :/ Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 W Wawie tak nas zalało, że przez jakiś czas dwie stacje metra byly zamknięte, bo zalane :/ Quote
łamAga Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 A u Nas nadal wietrznie :/ ale chyba juz spokojniej niż wczoraj wieczorem ;) Ale mi się nie chce iść do pracy :/ Quote
Oscar Patric Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 U Nas popadało,a teraz słoneczko świeci,na szczęście nie zalało Nas Quote
łamAga Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Nas tez na szczescie nie zalalo ale padało niefajnie :/ dzisiaj popołudniu nawet sloneczko wyszło :D Magda już jest weekend :D Quote
łamAga Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 Moje dziecko myśli że jest kontaktem :D Ale dobra ide dokonczyć pakowanie i spać :D do poklikania po powrocie :* ;) Quote
Aleksa. Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Na tym foto widać , że jakieś te włoski na głowie ma :D Quote
Ania :) Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Udanego wyjazdu - przede wszystkim pogody ! i trzymam kciuki za wystawę :) Quote
*Magda* Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Aga pewnie już w drodze... Szerokiej drogi, złota na wystawie i miłego wypoczynku ;) Quote
Recommended Posts