łamAga Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Kamil na orbiterku ćwiczy :p ja nie mogę się zmotywować xd Pościel śliczna :) ja ostatnio wspomniałam przy Kamila mamie że muszę kupić pościel to ta nam kupiła na dzień dziecka dwa komplety :p i kaska zaoszczedzona <3 Ania fajnie się na tym ćwiczy :D z tym że Ty może tego nie rób bo całkiem znikniesz :P ooooo matko to ale masz fajnych "teściów" zazdroszczę ;) A teraz śmigać nynać bo o 5 pobudka ;) do juterka laseczki ;) Quote
Ania :) Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ja mam niezbyt fajna kondycję więc jest ciężko xd no i ostatnio 4kg przytylam więc bardziej mnie widać :p nie znikne xdd Dobranoc ;) 1 Quote
jolkablaszczyk Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 ja w ciągu 2 lat przytyłam 8 kg i strasznie mnie ta waga wkurza.... Quote
Ania :) Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 15 minut temu, jolkablaszczyk napisał: ja w ciągu 2 lat przytyłam 8 kg i strasznie mnie ta waga wkurza.... Ja w ciągu 3 miesięcy przytylam 4kg :p Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 16 godzin temu, jolkablaszczyk napisał: ja w ciągu 2 lat przytyłam 8 kg i strasznie mnie ta waga wkurza.... 16 godzin temu, Ania :) napisał: Ja w ciągu 3 miesięcy przytylam 4kg :p Nie wchodźcie na wagę :P Quote
Oscar Patric Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń Aga :) Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 4 godziny temu, Oscar Patric napisał: wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń Aga :) Dziekuję :* czas na piwko :D Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja już drugie kończę :P Osz kurde to ja słaby zawodnik do Ciebie jestem :P Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Na to wygląda :D Mi ostatnio brakuje czasu na wszystko ;( dopiero weszłam na kompa a już ta godzina ;( nawet nie mam kiedy wypić więcej piwa niż jedno ;) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Mnie piwo zawsze muliło..czułam się gorzej niż po 10 kolejkach wódki.. Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Mi ostatnio brakuje czasu na wszystko ;( dopiero weszłam na kompa a już ta godzina ;( nawet nie mam kiedy wypić więcej piwa niż jedno ;) Ja też dopiero weszłam, bo grillowaliśmy :) Teraz, Aleksa. napisał: Mnie piwo zawsze muliło..czułam się gorzej niż po 10 kolejkach wódki.. A winko? Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Ale mi smaka narobiłaś na grilla , jeszcze w tym roku nie robilismy :P ja z alkoholi tylko piwko lubie ;) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 My jutro znowu grill, bo znajomi wpadną na kawę, to jeszcze takiego szybkiego grilla też zrobimy :) Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: My jutro znowu grill, bo znajomi wpadną na kawę, to jeszcze takiego szybkiego grilla też zrobimy :) Tacy to pożyją :D My jutro idziemy na firmowy dzien dziecka :D ciekawe jak tam będzie ;) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Nie pije ogólnie alkoholu. Chyba, że jakaś impreza..a jako, że ostatnio miałam długie leczenie silnymi lekami, to wgl nie piłam..nie mogłam. Ale leczenie zakończone..teraz kontrola tylko i zobaczymu co.dalej.. Planuje grilla ze znajomymi, to koleżanka sie smieje, ze teraz to ja chyba pod stolikiem będe leżała. Tak wierzy we mnie :)) Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Do Ciebie czy do Sebka? Do mnie ;) u Seka jest tylko kilku pracowników , może z 5cioro ich jest , więc nie ma sensu i kasy na takie imprezy ;) Mają byc dmuchane zamki , suche baseny z piłeczkami i mokre , planetarium , fotobudka , i inne jakies atrakcje , rok temu nie szłam bo młody był za mały i by nic z tego nie miał ale w tym roku się przejdziemy , zwłaszcza że brat ze Staskiem też idzie ;) starszy brat tez pewnie będzie z dziewczynami ;) Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ola, a ja mam zamiar z Tobą pić codziennie :D No to jutro będziesz miała fajną zabawę Aga :) Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Ola, a ja mam zamiar z Tobą pić codziennie :D No to jutro będziesz miała fajną zabawę Aga :) Ups, to nie jestem odpowiednim kompanem :( Quote
łamAga Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ola, a ja mam zamiar z Tobą pić codziennie :D No to jutro będziesz miała fajną zabawę Aga :) Pewnie będę miała większą frajde niż młody hahahaha ale aparat wezme to coś fotek będzie ;) 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ups, to nie jestem odpowiednim kompanem :( Hahahahahaha Ola wyjedzie z niemiec i prosto do AA :P Quote
*Magda* Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Pewnie będę miała większą frajde niż młody hahahaha ale aparat wezme to coś fotek będzie ;) Hahahahahaha Ola wyjedzie z niemiec i prosto do AA :P My jutro pierwszy raz z Nathanem na basen ;) Ale aparatu nie biorę, więc zdjęć nie będzie :P Nie, no jak ona nie chce pić, to jej zmuszać nie będę ;) Choć liczyłam, że w końcu będę miała kogoś do towarzystwa picia winka :/ Quote
Aleksa. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Ja odkąd mogę pić na legalu nie lubię. Już tak nie smakuje, jak w gimnazjum :P Dlatego pije z kielicha, bo szybko i po sprawie. :D Widzę, że Magda mnie nauczu paru rzeczy..ciekawe ilu.dobrych hihihihi po alkoholu może być ciekawie :D Quote
Recommended Posts