Aleksa. Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 A ja lubie z Larcikiem spać. Za to jej klaki w łóżku nie są fajne. Za to wczorajszy owczarek to kosmos. Wszędzie jej klaki latają, a jak mialam Tadzia na rekach, to wymyla mu całą twarz buahaha. Quote
łamAga Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Ja mam tyle kłaków w domu ze to sie w głowe nie mieści , teraz zaczela jeszcze Qwedi liniec a uwierzcie mi nie mam czasu ich wyczeac ;( orzyznaje sie bez bicia ;( Quote
Aleksa. Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Ja wyczesalam kundle w weekend jakoś i byłam cała w klakach..Miałam akurat dresowe spodnie tia :P pomoglabym Ci, ale w tym tyg. nie mam czasu :P Quote
łamAga Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Ja wyczesalam kundle w weekend jakoś i byłam cała w klakach..Miałam akurat dresowe spodnie tia :P pomoglabym Ci, ale w tym tyg. nie mam czasu :P Ja je chyba opitole maszynką , bedzie spokój :P 1 Quote
Aleksa. Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ja je chyba opitole maszynką , bedzie spokój :P Zawsze to jakieś wyjście, ale czasu na to też potrzeba :D Widzę, że tylko my trzy wierne dogomanii, haha. Reszta rzadko zagląda :( Quote
łamAga Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: Zawsze to jakieś wyjście, ale czasu na to też potrzeba :D Widzę, że tylko my trzy wierne dogomanii, haha. Reszta rzadko zagląda :( na to już ja czas znajde :P Inni są miętcy :P Quote
łamAga Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Hahahahaha na razie to oglądam "Pamiętniki z Wakacji " i nie mogę zrozumieć jak można takie coś w ogóle puścić w tv buahahahahaha masakra jakie debile tam są hahahaha ide się kąpać i spać bo szkoda prądu na takie programy :P Dobranoc ;) Quote
Ania :) Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Gdybym lubiła czesać psy to bym wpadła Qwendi wyczesac i Nerona przy okazji :p Ale bardzo tego nie lubię xd robię to bo muszę :p Co do zwierząt w łóżku to toleruje tylko Leona bo on mało linieje :) Brando już wstepu nie ma. :p Quote
łamAga Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 No właśnie , ja Qwendi czesać uwielbiam , Ona " super" gubi sierść , wychodzi z niej takimi kłębami , wyczesze sie i na rok luzik , ale psy krótkowłose to masakra , a Onki to już w ogóle , One linieją cały rok na okrągło a w czasie linien to już jest totalna porażka :/ no i koty do tego , staram sie je wyczesywać ale jak Pepsia zaczyna walczyć i mnie drapie to musze odpuścić , nie ma ich za co złapać jak sie je czesze i to też nie ułatwia ;) Ale mamy dzisiaj pogode ;( jak psy weszly i się otrzepały to na korytarzu mialam dosłownie kałużę :/ mam nadzieję że jutro będzie ładnie bo chcialam iść z młodym na kontrole do lekarza , niby mi nie kazała przychodzic ale wole się upewnić , przy okazji wziela bym do siebie jakieś wziewki ;) Quote
łamAga Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 cóż za dyskryminacja dorosłych :P Cześć :P Quote
łamAga Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 On ma śliniaka a i tak ze śliniaka cieknie i z bluzki tak samo :P ślini się jak buldog albo dog niemiecki :P w sumie to nie wiem dlaczego , ale On zawsze się tak ślini :/ Quote
jolkablaszczyk Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 dobry śliniak nie jest zły :) Ja sie witam i z Fabianem i z jego mamą :) hejo! :) Ja jak mam bardzo mokre psy to wycieram je przed domem żeby mi juz nie lały tyle i brudziły w domu... choc wiadomo cos tam zawsze w domu sie wykruszy jak obeschną... Quote
łamAga Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Dziękuje bardzo za miłe wpisy :* Godzina 22 a ja dopiero usiadłam do kawy ;) Quote
łamAga Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Ogarnąć sie nie mogłam i młody spac nie chciał , otatnio mi wariuje prawie do 22 , spiewa , kwiczy , ale spać nie chce :/ Quote
*Magda* Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 A mój starszy grzecznie chodzi spać o 20, a młodszego kładę o 20, a on sobie leży, gada i zasypia koło 21 :P Quote
łamAga Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Ja Fabiana szykuje spać już koło 19 ale zanim się wykąpiemy , wypijemy mleczko to jest 20 i przez dwa dni zasypiał super , prawie zaraz po wypiciu mleka a dzisiaj znowu spiewanie , a w dzien chodzi spać o 12 , spi gdzies odzinke wiec powinien być zmęczony galgan jeden ;) Quote
Aleksa. Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Ja Fabiana szykuje spać już koło 19 ale zanim się wykąpiemy , wypijemy mleczko to jest 20 i przez dwa dni zasypiał super , prawie zaraz po wypiciu mleka a dzisiaj znowu spiewanie , a w dzien chodzi spać o 12 , spi gdzies odzinke wiec powinien być zmęczony galgan jeden ;) To zgaś światło, zostaw jakąś zapaloną lampeczkę i kładź się z nim do łóżka, czy jak tam on śpi i tyle. Może kilka razy będzie to trwało dłużej, ale kiedyś wejdzie w rytm takiego spania. Tak mi się zdaje..znaczy ja bym tego próbowała, czy chce czy nie. Ja Marysie staram się kąpać ok. 19.20-30, kolacja i spanie..tak było jak z nią siedziałam każdego dnia..a teraz ma to rozregulowane i ostatnio poszła mi spać dopiero po 22.. Quote
Recommended Posts