Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

20160122_122953.jpg.18dc0be4feee8a9feb86

śmieszek....

dzieci szybko łapią nowe słowa, jak się wprowadziłam do Krzewia, to właściciele sklepu na wsi, mieli małego (może 2-3 letniego synka). Ten mały jak to pod sklepem na wsi, przebywał w towarzystwie lokalnych degustatorów winówek. Zdążył tez się odpowiednio z językiem zapoznać, tyle że nie potrafił przypisać przekleństwa do płci- np. potrafił w twarz powiedzieć do kobiety chu....u. Teraz Szymon chyba 18 będzie miał i nie słychać "zaciągłości" z dzieciństwa hehe. Po paru latach sklepikarze znowu mieli dziecko-też syna. Dorastał w identycznych warunkach, ale nigdy nie powtarzał po żulach. Także nie każde dziecko ma dar językowy hehehe Gabrysia bardziej niż Łukasz (jak była mała i np. cos jej zleciało, to zawsze mówiła "cholela", ale to po mnie- przyznaję bez bicia)

Posted

Moja siostra ostatnio kupiła Maryśce bluzke , zalożyła jej i mówi ze ma iść się przejrzeć w lusterku jak wyglada , a Maryśka sie przegląda , przegląda i mówi sama do siebie " zajebiś.... cie " :D a ani siostra ani szwagier nie używa takich słów ;)

• Upvote 1
Posted
14 godzin temu, magdabroy napisał:

Chyba w uchu :P

:D :P

Myśl przewodnia dnia dzisiejszego to :

Sprzątaj ogródek z psich niespodzianek systematycznie !!!!

qurwa fitness i siłownia w jednym :[ a jak wróciłam to Sebastian mi sie spytał czy w galerii byłam :[

Posted

Przydały by sie nowe :P

Nooo nawet mi nie mów , musiałam je z tymi liśćmi i trawą wyrywać z ziemi dosłownie , a było tego trzy wielkie ogromne reklamówy , ostatnią już ciągłam do śmietnika po ziemi i o mało mi nie pękła jak ją wtargiwałam do śmietnika , sąsiedzi pewnie ze mnie pizgali , masakra jakaś :/

Posted

Jestem ciekawa, kto będzie sprzątał po trzech dużych psach, skoro po dwóch się nie chce :P

A dzieciaczki rosną jak na drożdżach :) Najbardziej to widać po Marysi. Jeszcze nie dawno była szkrabem, który latał po mieszkaniu za Neronem, a tu teraz taka panna :)

Posted
5 minut temu, dOgLoV napisał:

Przydały by sie nowe :P

Nooo nawet mi nie mów , musiałam je z tymi liśćmi i trawą wyrywać z ziemi dosłownie , a było tego trzy wielkie ogromne reklamówy , ostatnią już ciągłam do śmietnika po ziemi i o mało mi nie pękła jak ją wtargiwałam do śmietnika , sąsiedzi pewnie ze mnie pizgali , masakra jakaś :/

To do roboty !

To ja sprzątam w inny sposób :D i przez to kiedyś usłyszałam śmiech jak ktoś szedl wzdłuż parkanu, bo nie ogarniał co ja robie :D

Zwykle sprzątam jakąś łopatą i pod tuje lub gdzie się da wrzucam. :D Ale na łopate do odśnieżania więcej wchodzi, wiec tyle razy do krzaków nie musiałam latać..idzie nagle jakiś dwóch chłopców i taka rozkmina ' A co ona trawe odśnieża ?! ' hahahaha