mar....ka Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 śmieszek.... dzieci szybko łapią nowe słowa, jak się wprowadziłam do Krzewia, to właściciele sklepu na wsi, mieli małego (może 2-3 letniego synka). Ten mały jak to pod sklepem na wsi, przebywał w towarzystwie lokalnych degustatorów winówek. Zdążył tez się odpowiednio z językiem zapoznać, tyle że nie potrafił przypisać przekleństwa do płci- np. potrafił w twarz powiedzieć do kobiety chu....u. Teraz Szymon chyba 18 będzie miał i nie słychać "zaciągłości" z dzieciństwa hehe. Po paru latach sklepikarze znowu mieli dziecko-też syna. Dorastał w identycznych warunkach, ale nigdy nie powtarzał po żulach. Także nie każde dziecko ma dar językowy hehehe Gabrysia bardziej niż Łukasz (jak była mała i np. cos jej zleciało, to zawsze mówiła "cholela", ale to po mnie- przyznaję bez bicia) Quote
łamAga Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Moja siostra ostatnio kupiła Maryśce bluzke , zalożyła jej i mówi ze ma iść się przejrzeć w lusterku jak wyglada , a Maryśka sie przegląda , przegląda i mówi sama do siebie " zajebiś.... cie " :D a ani siostra ani szwagier nie używa takich słów ;) 1 Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Dobra Maryśka :D Aga, masz już weekend czy jutro do pracy? Quote
łamAga Posted January 29, 2016 Author Posted January 29, 2016 Jutro do pracy ;( Ale za tydzien będę miała wolne , już postanowiłam ! Quote
*Magda* Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Bogdan też jutro idzie :/ Dopóki się Ciebie szef nie zapyta czy przyjdziesz :P Quote
mar....ka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 od kiedy ja o tych sobotach słyszę..... Quote
Ania :) Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ja się cieszę z moich godzin :D pracuje trzy , cztery dni w tygodniu :P I wolę tak niż po 8 godzin codziennie tylko z niedzielą wolną :) Quote
łamAga Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Wiem że mi nie wierzycie ale na prawde odmówie w przyszły weekend ;) Ania ja wolę taką forme pracy jaką wykonuje ;) Quote
*Magda* Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Aga, uwierzę jak za tydzień będziesz na dogo, zamiast w pracy :P Quote
*Magda* Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Obiecanki, macanki, a głupiemu staje :P Quote
łamAga Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: Obiecanki, macanki, a głupiemu staje :P buahahahahahahaahahahahha głupol :P 1 Quote
łamAga Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Wiem :p ale chyba jeszcze tego nie slyszalam :P Quote
łamAga Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 Nie znam się , ja dziewicą jestem :P 1 Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 14 godzin temu, magdabroy napisał: Chyba w uchu :P :D :P Myśl przewodnia dnia dzisiejszego to : Sprzątaj ogródek z psich niespodzianek systematycznie !!!! qurwa fitness i siłownia w jednym :[ a jak wróciłam to Sebastian mi sie spytał czy w galerii byłam :[ Quote
Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Duże te Wasze dzieci już :D Ja musze iść u siebie ogródek posprztaac..ale teee quuupy sa między liśćmi.. Quote
łamAga Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Przydały by sie nowe :P Nooo nawet mi nie mów , musiałam je z tymi liśćmi i trawą wyrywać z ziemi dosłownie , a było tego trzy wielkie ogromne reklamówy , ostatnią już ciągłam do śmietnika po ziemi i o mało mi nie pękła jak ją wtargiwałam do śmietnika , sąsiedzi pewnie ze mnie pizgali , masakra jakaś :/ Quote
*Magda* Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Jestem ciekawa, kto będzie sprzątał po trzech dużych psach, skoro po dwóch się nie chce :P A dzieciaczki rosną jak na drożdżach :) Najbardziej to widać po Marysi. Jeszcze nie dawno była szkrabem, który latał po mieszkaniu za Neronem, a tu teraz taka panna :) Quote
angineuuka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Mnie tez się tych kup nie chce sprzatac teraz :P Quote
Aleksa. Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 5 minut temu, dOgLoV napisał: Przydały by sie nowe :P Nooo nawet mi nie mów , musiałam je z tymi liśćmi i trawą wyrywać z ziemi dosłownie , a było tego trzy wielkie ogromne reklamówy , ostatnią już ciągłam do śmietnika po ziemi i o mało mi nie pękła jak ją wtargiwałam do śmietnika , sąsiedzi pewnie ze mnie pizgali , masakra jakaś :/ To do roboty ! To ja sprzątam w inny sposób :D i przez to kiedyś usłyszałam śmiech jak ktoś szedl wzdłuż parkanu, bo nie ogarniał co ja robie :D Zwykle sprzątam jakąś łopatą i pod tuje lub gdzie się da wrzucam. :D Ale na łopate do odśnieżania więcej wchodzi, wiec tyle razy do krzaków nie musiałam latać..idzie nagle jakiś dwóch chłopców i taka rozkmina ' A co ona trawe odśnieża ?! ' hahahaha Quote
Recommended Posts