Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola , tak własnie wypada i u Nas :P

Ale mi dzisiaj pizga , normalnie nie mogę się dogrzac , Fabian dostał na imieniny sanki i poszliśmy dzisiaj z psami do weta  z buta , Qwendi ciągnęła sanki z młodym :D ale mnie chyba przewiało ;)

Posted

Qurwa zasypało to malo powiedziane ;(

Nie bylam w pracy bo miałam urlop ;)

Dziekuje za życzenia dla chłopaków :*

Do weta szliśmy na szczepienia przeciwwściekliźnie , rutyna ;)

a mlody miał wyjeb....ane na to że pies go ciągnie :D

Posted

Ja wróciłam z pracy i wzielismy się za odśnieżanie bo bym rano nie wyjechała z garażu :P jak skończyliśmy nasypalo prawie tyle samo co było :P rano będzie ciekawie xd 

Posted

Aniu, bo to się odśnieża, a potem sypie solą :P I nie trzeba znowu odśnieżać ;)

Aga, urlop miałaś, a dogo olałaś?! No nie wybaczę :P

Ja do maja muszę znaleźć jakiegoś polecanego weta :/ Ten do którego zawsze chodziłam tutaj, zwinął interes i nie wiadomo co się z nim stało. Żadnej informacji czy przeszedł na emeryturę, czy się przeprowadził...kompletnie nic! No a w maju trzeba sucz zaszczepić, to muszę iść do kogoś innego. Teraz niby tylko szczepienie, ale wolę znaleźć jakiegoś, do którego będę też chodzić w razie "wu" :)

Posted

Po treningu z Lara szłam z nią na polankę. po drodze wiadomo kawałek ulicy, chodnika. W pewnym momencie zaczeła ciagnac tyle łapy za soba..przestraszyłam się, że to na treningu coś sobie zrobiła, a okazało sie, ze to od soli :/

Posted

Ania a gdzie Ty pracujesz ???? sorka ale ja jestem ostatnio bardzo z tyłu z informacjami , miałam sie do Ciebie odezwac i widzisz jak sie odezwałam ;(

Magda miałam urlop ale coś zaltwiałam :P wiesz co :P a później obowiązki domowe i czas uciekła ehh

No u nas dzisiaj była taka odwilż że jak szłam na przystanek to sie zastanawiałam czy nie predzej bedzie jak się położę i będę się czołgać , była taka szklanka że masakra , lód pokryty wodą , mało tego nie skumałam że są ferie , a mój autobus jedzie pod firme tylko w dni nauki szkolnej , i se jade , autobus nagle skręca gdzie indziej a ja się zapomniałam i na cały głos " a ten gdzie Qurwa jedzie" buahahaa wysiadłam i dalej heja z buta i se myśle " co za idiota pomylił trase " i dobrze że go nie zbeształam bo póxniej sobie myśle " ejjjj a może są ferie" no i trafiłam hahahaha

Posted

Hahaha Ty to masz przygody :P 

Ale nie jest tak źle z ta Twoja pamięcią skoro pamiętasz że miałaś się odezwać :P a pracuje w galerii na stoisku z portfelami i torebkami :)