łamAga Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Ola , tak własnie wypada i u Nas :P Ale mi dzisiaj pizga , normalnie nie mogę się dogrzac , Fabian dostał na imieniny sanki i poszliśmy dzisiaj z psami do weta z buta , Qwendi ciągnęła sanki z młodym :D ale mnie chyba przewiało ;) Quote
Ania :) Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 A do weta czemu szliscie ? Widziałam zdjęcie na fb, Qwendi jest fajna , a młody miał pewnie frajdę :D No i wszystkiego najlepszego dla Twoich facetów :) Quote
łamAga Posted January 23, 2016 Author Posted January 23, 2016 Qurwa zasypało to malo powiedziane ;( Nie bylam w pracy bo miałam urlop ;) Dziekuje za życzenia dla chłopaków :* Do weta szliśmy na szczepienia przeciwwściekliźnie , rutyna ;) a mlody miał wyjeb....ane na to że pies go ciągnie :D Quote
Ania :) Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Ja wróciłam z pracy i wzielismy się za odśnieżanie bo bym rano nie wyjechała z garażu :P jak skończyliśmy nasypalo prawie tyle samo co było :P rano będzie ciekawie xd Quote
*Magda* Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Aniu, bo to się odśnieża, a potem sypie solą :P I nie trzeba znowu odśnieżać ;) Aga, urlop miałaś, a dogo olałaś?! No nie wybaczę :P Ja do maja muszę znaleźć jakiegoś polecanego weta :/ Ten do którego zawsze chodziłam tutaj, zwinął interes i nie wiadomo co się z nim stało. Żadnej informacji czy przeszedł na emeryturę, czy się przeprowadził...kompletnie nic! No a w maju trzeba sucz zaszczepić, to muszę iść do kogoś innego. Teraz niby tylko szczepienie, ale wolę znaleźć jakiegoś, do którego będę też chodzić w razie "wu" :) Quote
Ania :) Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Solą na podwórku nie sypie ze względu na psy. Ale dałam radę, rano już było na plusie więc dużo stopnialo. Quote
*Magda* Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Co Wy wszyscy macie takie delikatne psy? :P Moja Tora chodzi po soli i nic jej w łapy nie jest ;) Quote
Aleksa. Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Po treningu z Lara szłam z nią na polankę. po drodze wiadomo kawałek ulicy, chodnika. W pewnym momencie zaczeła ciagnac tyle łapy za soba..przestraszyłam się, że to na treningu coś sobie zrobiła, a okazało sie, ze to od soli :/ Quote
Ania :) Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 No Leon jeśli chodzi o lapy/poduszki to ma bardzo delikatne. Quote
mar....ka Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 hej, a u nas dzisiaj typowa odwilż (już wczoraj zaczęło topnieć i dwa razy dupę obiłam wrrr) Quote
*Magda* Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 2 godziny temu, majoka napisał: hej, a u nas dzisiaj typowa odwilż (już wczoraj zaczęło topnieć i dwa razy dupę obiłam wrrr) To teraz mąż niech masuje :D Quote
mar....ka Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 on ze swoim teściem, tylko nabijać się ze mnie potrafią (dziadek stwierdził, że mi miskę na dupę kupi a Damian na łeb da kask od motocykla :P) Quote
jolkablaszczyk Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 u nas też juz po śniegu nie ma nawet śladu... Quote
łamAga Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 Ania a gdzie Ty pracujesz ???? sorka ale ja jestem ostatnio bardzo z tyłu z informacjami , miałam sie do Ciebie odezwac i widzisz jak sie odezwałam ;( Magda miałam urlop ale coś zaltwiałam :P wiesz co :P a później obowiązki domowe i czas uciekła ehh No u nas dzisiaj była taka odwilż że jak szłam na przystanek to sie zastanawiałam czy nie predzej bedzie jak się położę i będę się czołgać , była taka szklanka że masakra , lód pokryty wodą , mało tego nie skumałam że są ferie , a mój autobus jedzie pod firme tylko w dni nauki szkolnej , i se jade , autobus nagle skręca gdzie indziej a ja się zapomniałam i na cały głos " a ten gdzie Qurwa jedzie" buahahaa wysiadłam i dalej heja z buta i se myśle " co za idiota pomylił trase " i dobrze że go nie zbeształam bo póxniej sobie myśle " ejjjj a może są ferie" no i trafiłam hahahaha Quote
Ania :) Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Hahaha Ty to masz przygody :P Ale nie jest tak źle z ta Twoja pamięcią skoro pamiętasz że miałaś się odezwać :P a pracuje w galerii na stoisku z portfelami i torebkami :) Quote
Recommended Posts