łamAga Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 hahahaahahaha no co :P w młodym obudził się instynkt tacierzyński :P Quote
*Magda* Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 To jak ogarnęłaś dodawanie zdjęć, to ogarnij resztę :P Quote
mar....ka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 następny znaleziony wątek, chyba mnie coś trafi, ale tak to jest jak głupia baba ogarnia nowe dogo Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: następny znaleziony wątek, chyba mnie coś trafi, ale tak to jest jak głupia baba ogarnia nowe dogo Pocieszę Cię, to nie Ty tu jesteś głupia ;) Quote
mar....ka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 och dziękuje Ci bardzo, nawet te powiadomienia nie są takie głupie... Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: och dziękuje Ci bardzo, nawet te powiadomienia nie są takie głupie... Ja powiadomienia na email wyłączyłam, bo w niczym mi to nie pomogło, a co chwilę mi przychodziła wiadomość na telefon i tylko wkurwiało :/ Quote
mar....ka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 2 minuty temu, magdabroy napisał: Ja powiadomienia na email wyłączyłam, bo w niczym mi to nie pomogło, a co chwilę mi przychodziła wiadomość na telefon i tylko wkurwiało :/ ja mówię o tych czarnych na dole ekranu, jak np. mnie zacytujesz Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: ja mówię o tych czarnych na dole ekranu, jak np. mnie zacytujesz To mam włączone, a tylko raz póki co mi się pokazało :P Quote
mar....ka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Teraz, magdabroy napisał: To mam włączone, a tylko raz póki co mi się pokazało :P bo tylko ja ciebie cytuję ghehehe Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 6 minut temu, majoka napisał: bo tylko ja ciebie cytuję ghehehe Ale cytowałaś już kilka moich postów, a pokazało mi się tylko raz :P Quote
mar....ka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Teraz, magdabroy napisał: Ale cytowałaś już kilka moich postów, a pokazało mi się tylko raz :P o To świnia nie dogo :P Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: @dOgLoV siema ahahhahah Angi szalejesz :D 1 Quote
mar....ka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 jeszcze Angi się okaże największą fanką nowego dogo Quote
łamAga Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Hello ;) Wy juz pewnie ogarniete a ja dopiero zaczynam ogarniać :P Quote
łamAga Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Hejka Haszczaki :D Magda ja nie narzekam bo teraz mogę normalnie pisać a nie kombinować jak napisać wers pod wersem bo wstawiało mi wszystko w jednym ciągu i musiałam edytować no i fotki mogę wreszcie dodawać normalnie ;) Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Magda ja nie narzekam bo teraz mogę normalnie pisać a nie kombinować jak napisać wers pod wersem bo wstawiało mi wszystko w jednym ciągu i musiałam edytować no i fotki mogę wreszcie dodawać normalnie ;) Czyli jeden plus, przeciwko wielu minusom :P Quote
łamAga Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Taaaaaaak :D szkoda że emotikonki nie działają :P Quote
Recommended Posts