łamAga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Rodowodowy jak najardziej ale nie wystawiają go ;) nie chce nikomu robić antyreklamy więc nie chce pisać jaki to pies ;) Quote
Ania :) Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Sama wiem po sobie, że mając tylko niedziele wolną jest ciężko. Dodatkowo jak Ty masz jeszcze dziecko to już w ogóle... O rany a mocno pogryzl ? Quote
łamAga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Najgorsze jest to że cały weekend piore i sprzatam , zero czasu dla siebie :/ teraz usiadłam kawe wypić i za chwile znowu bede biegała :/ Nie mocno ale ma na swoim koncie także pogryzienie barmana w jednym lokalu i babki która u nich sprzata .... wiecie moze z jakiej stronki można pobierac mp3 na kompa ? miałam w subskrypcjach fajną stronke i poszla się j....ć .... Quote
marta1624 Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Oj tylko niedziela wolna to słabo :/ Ale z tybetanem wyszło... Quote
łamAga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Angi nie umiem z yt:P spróbuje z tej stronki co Ola podała ;) dzieki :* Marta tak to już jest :/ mam nadzieje ze za długo tych nadgodzin nie będzie ;) Ano ten tybek sie nawet na nich rzuca ale piekny jest ;) Quote
angineuuka Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 No z 2conv.com ;) tak wklepiesz link z yt. Ja tak sciagam nawet na fonie :p A tybek to ten Ten? Znam hodowle? :D Quote
łamAga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Ooooo idzie tak :D dzieki Angi :D Nie znasz hodowli na 100% ;) Quote
Aleksa. Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Z tej strony co Ci wysłałam to na pewno możesz wpisać tytuł, jaki Cie interesuje i pobrać. A wcześniej możesz nawet odsłuchać, czy to nie jakiś mix :P Quote
Naklejka Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Ja bym wolała wiedzieć jakie psy mają problemy z agresją :P Tybetan atakujący swoich ludzi? Dno, porażka. Nie wiem czy współczuję ludziom, czy psu. Quote
*Magda* Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Hej :) Gdzie się szwendasz, że nie ma Cię na dogo? :P Quote
łamAga Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Naklejka ja znam tylko psa i skąd pochodzi , nazwy hodowli nie znam .... Magda jak ja pracuje na popołudniu to nie mam czasu na dogo ;( a najgorsze jest to że wczoraj przyszedł do mnie kierownik z prośbą żebym w przyszłym tygdniu też szła na popołudniu , normalnie ręce mi opadają ....znowu miesiac bede robiła popołudniówki ;( Quote
marta1624 Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Hejka :) No popołudniówki gorsze :/ Quote
Aleksa. Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Aga, łączę się z Tobą..bo ja odkąd nie mam już praktyk i chwilowo innej pracy, tylko Lara i Maria jeżdżę zwykle na 16 do pracy...masakra jakaś :/ tylko że ja tak codziennie Quote
łamAga Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Ola współczuję ;( Ja jednak ide na rano , Sebastian nie załatwił sobie innej zmiany i powiedziałam kierownikowi że nie da rady żebym przyszła na popoludniu ;) Jakas poddenerwowana ostatnio chodze , chyba zaczyna sie przesilenie jesienne hahahahahahhaha Quote
*Magda* Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Aguś, to się nazywa chandra jesienna :D P.S. Dzień doberek :) Quote
Talia Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Dobry wieczór, wpadłam zobaczyć co tu u Was ;) 1 Quote
łamAga Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Hej laseczki ;) Magda to ja nie lubie chandry jesiennej :P Talia zapraszamy czesciej :D chociaż z fotkami to u nas kiepsko ostatnio ;( Quote
Recommended Posts