Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas już dawno cichutko i burza bokiem przeszła ;)

Wydawałoby się, że u mnie Leon gorzej te upały będzie przeżywał, ale po kilku dniach stwierdzam, że on sobie świetnie daje rade, za to Brando ziaje non stop i miejsca sobie nie może znaleźć, mam nadzieję, że ten basen pomoże :)

Swoją drogą Qwendi piwko pije? :D :D

Posted

u nas tez sie już uspokoiło ;( a myslala ze bardziej poszaleje i bedzie mega ulewa ;(

o widzisz , a może Brando tak na burze ziaje , Neron zawsze jak ma byc burza to ziaje jak nie wiem ....

To było moje piwko :D ale nie miałam kiedy go wypić i tak je przekładałam z miejsca na miejsce aż w koncu je dorwałam :D

Posted

Nie, to nie burza, to upały na pewno. Nigdy się nie stresował, czy to jak miał 2,5msc w sylwestra nie przejmował sie w ogóle petardami, burze też olewa. 

Rany jak ja dawno nie piłam żadnego alkoholu :P ani nawet piwa smakowego xd

Posted

To dobrze bo Neron jak juz czuje z daleka burze to ziaje i nie wie gdzie sie schować , najlepiej by mi w kieszeń wskoczył ;)

a ja własnie pochłonęłam heinekena 650ml :D pić mi sie chciało że o jezu :D ale mam wrazenie że połowa mi wyparowała bo nadal mnie suszy :D

Angi i tak przejdzie bokiem :P

Posted

Kamil zasmakował się jakiś czas temu w pszenicznych piwach :P ale ja ogolnie za piewem nie przepadam, wypije czasem na imprezie czy cos, ale żeby tak po prostu usiąśc wieczorem i wypić to niee :P

Posted

Przenicznych piw jeszcze nie próbowałam , ale moze bede miała okazję :D

ja niestety lubię piwo :/ zwłaszcza jak jest tak gorąco jak teraz , najbardziej idzie napić sie takim zimnym piwkiem <3 

Wczorajsza burza nic nie dała :/ dzisiaj znowu jest mega gorąco i parno :/ masakra jakaś , chyba sobie dzisiejsze rolki odpuszcze :/

Posted

Ja jestem własnie po , fajnie nie było ale na szczescie ktoś mądry wymyślił "kołki" i dało sie wytrzymać :D

Ola ale masz farta , u was nie ma takich upałów ?

Posted

Ja nie stosowałam kołków jak pracowałam na linii bo nie miałam tyle czasu żeby iść wymienić ale teraz też tylko to używam :D

u nas jest jakaś masakra , taki żar leci z nieba że myślałam że nie dojde ze sklepu z powrotem do domu , w cieniu mam 34 stopnie , aż mnie teraz łeb boli ....

mam wolne i mogla bym jchac na przejazd rolkarski ale raczej nie dam rady , poza tym nie mam z kim młodego zostawić a szkoda mi go brać na taki skwar ;(