Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety win nie znoszę :P

Ale zwykłe piwa lubie , nie musze pić smakowych ;)

A teraz ide nynać , ten tydzien bede rzadko na dogo , znowu mam popołudniówki i bede musiała dosc wczesnie wychodzić zeby młodego do mamy podrzucić , miałam miec yrlop od 10tego ale kierownik mi go nie uwzględnił wiec nie wiem czy mi go da , w ogóle miał mi ustawić zmiany na miesiac zaczynając od jutra 2-1-2-1 a ustawił mi 2-1-2-2 i jutro bede musiała sie opomnieć nie dosyc ze o urlop to jeszcze o zmiane zmian hehehehe jak ja tego nie lubie grrrr

Dobranoc :)

Posted

Ola ja sobie muszę wmawiac że mi też już nie smakuje :P

chociaż to dziwne bo nie nawidzę napojów i kompotów gruszkowych a to piwo mi o dziwo zasmakowało , musze jednak zostać przy warce porzeczkowo limonkowej albo przy zwykłym ;)

Quwa teściowa wróciła do domu i znowu jest lipna atmosfera :/ 

Jakos trzeba sie od nowa przyzwyczajać :)

Posted

Być może skoro sie tak zepsuł to niebawem zbankrutuje i zamknie lecznice :/ trzeba by w koncu jechac odebrac ten rodowód ....

Problemy zdrowotne skórne ? szkoda że nie macie galerii ;( :P

Całe szczęście ze skórą akurat wszystko w porządku :p.
Niestety wrażliwy żołądek i serducho w kiepskim stanie. Byliśmy na badaniach we Wrocławiu w klinice Niedzielskiego i pani doktor była bardzo zdziwiona, że z takimi problemami sercowymi Zara jest tak aktywnym psem :). Póki co serce pod kontrolą i tfu tfu narazie się nie odzywa ;).
Kwestia też tego, że nie wiem co Zarka przeszła zanim trafiła do nas i w jakim stopniu to odbiło się na jej zdrowiu... Psychicznie też było z nią ciężko na początku. Tak jak na Sajana mogę ryknąć i spływa to po nim jak po kaczce, tak przy niej muszę bardzo uważać na ton głosu... Wystarczy ciut podniesiony, a Zara kuli się jakby dostała ostry wpier....ol :(.
Żeby nie zaśmiecać Waszej galerii: i tak nie zamieniłabym jej na innego psa :).

A teraz wracam do podglądania Was :P. Więcej zdjęć kociatych proszę! Ja sama mieć nie mogę, bo Tz alergik, ale do Twoich kociatych wzdycham, bo są piękne...
Posted

Czekunia postaram sie w weekend pofocić koty ale nie wiem czy z Ibri wczesniej pasztetu nie zrobie :[

7024672624_pasztet_z_kota.jpg

Teściowej nie było 3 tygodnie :D 

Z poczatku tylko obstawialismy ze pojechała do wuja do Koszalina ale po półtorej tygodniu dostalismy pocztówkę z wakacji buahahaa jej samochod jest na Sebka zarejestrowany więc kartka przyszła na niego , kosztowała ją 100 zł i 2pkt karne :D fotka była zrobiona w drodze miedzy Ostrowem a Koszalinem wiec juz mielismy pewnosc ze tam pojechała :D Sebek musiał wypisac formularz ze nie On był kierowca , wypisac jej dane i odeslac a teraz Ona dostane już na adres swojego zameldowania mandat :D

No ale co piekne szybko sie konczy i w niedziele wróciła ;( i znowu wróciła do domu atmosfera pod tytułem " siekiere można wieszać " :/

Posted

Szczyt pylenia bylicy w sierpniu

Ważna informacja dla uczulonych na pyłki bylicy! W sierpniu przypada apogeum pylenia tego często spotykanego chwastu

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/alergie/co-pyli-w-sierpniu-jakie-pylki-wywoluja-alergie-w-sierpniu_41697.html

i wszystko jasne ;(

sezon chusteczkowy uważam za otwarty

alergia_514px_x.jpg

a ja się dziwiłam co ja sie tak zle czuje a jeszcze sobie zaserwowałam w weekend piwo z alergenami , jestem mądra nie ma co :/

Ide sobie do mamy zaprowadzic młodego i do pracy ;(

milego dzionka ;)

Posted

hejka ;)

A jaka zdziwona była " mandat ? za co ? przecież tak powoli jechałam " hahahahahahaha 

znacie może jakis dobry lek na ból gardła ? już wymiękam , kilka dni mnie nie bolało a wczoraj wróciło ze zdwojoną siła , z bólu nie moge nawet buzi otworzyć :[