Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

Hehehehe, dobrze że ja nie mam tyle czasu by marnować czasu przed takimi programami :D

Posted

Ja na razie jeszcze mam i jak np pada to oglądam wlasnie rano dlaczego ja a pozniej jest dzien który zmienił moje życie hehe wiem że to "bajki" ale jakos mnie to wciąga ;) jak sie ciepło zrobi to przestane w ogóle oglądać tv , zaczną sie rolki , stadnina , wystawy <3 już sie doczekać nie mogę <3 

Posted

Ja ostatnio wstaje o 6 i albo i idę z psem/psami, albo robię śniadanie i czekam na 7 na stop drogówkę :p

Ale programy typu dlaczego ja lubię oglądać, można się poczuć "ynteligentnym" :p

Posted

Matko Marta cierpisz na bezsennosc ? Ja to wstaje o 6stej bo musze ale Ty ? :P

Ale mamy pogode dzisiaj , zaieć śnieżna , a w środe mielismy rozpocząc sezon rolkowy ;(

Guest wolfheart
Posted

Aga jak musiałam codziennie o 6 wstawać to była katorga a teraz sama wstaję :D

ja latem o 4.30 rano potrafię na spacer do lasu pójść :D :P

Posted

A ja wstaje o 6stej nieprzytomna ale kolo smej jeszcze udaje mi sie pokimac z godzinke jak młody też drzemie i później chodze cały dzien nie przytomna :/ 

Kurcze do glowy idzie dostać w taką pogodę ;(

Guest TyŚka
Posted

Ja wstaję o 5:30. Do szkoły. Na busa :D

A pogoda okropna, to prawda. Mnie dzisiaj jakaś nerwica trzyma, bez kija się do mnie dziś nie podchodzi ;D

• Upvote 1
Posted

Ja niedługo też będe o tej godzinie wstawała do pracy brrrr aż strach pomyśleć :/

Wczoraj miałam taki dzień , wqurzało mnie wszystko , dosłownie wszystko ....

Coś bym zjadła ale sama nie wiem co ....

Posted

Na kapsalona :lol:

ooooooooooooo < ślinka cieknie > 

na to zawsze miała bym ochotę :D

ostatnio poszłam do "Zahira" , w menu miał Rollo kebab z serem , napisałam do niego najpierw wiadomosc na facebooku jaki tam daje ser , napisal że gouda , no to pasuje , jedziemy , quźwa wchodze tam a ogólnie wystrój masakra , ścoany brudne odrapane , wyglądało jak w slumsach z filmu " milioner z ulicy " muzyka zresztą która leciała nieźle oddawała nastrój jaki tam panował , no ale sobie mysle może jedzenie bedzie warte tego że tam już jestem , no i sie przeliczyłam , nie dosyc ze podali nam to rollo z baraniną twierdzac ze kurczk się jeszcze nie rozmroził to sera było tam tyle że nawet go nie poszułam o surówce nie wspomnę , pomiesznaa marchewka z białą kapustą :/ heh 

Posted

Najpierw mieliśmy taką pogodę .... dynia prawie pękła ze śmiechu :D

DSC00575.JPG

i fotki tęczy , dostałam zawału jak je zobaczyłam bo ........... widac na nich doskonale jak zajeb....e szkło mamy w aparacie :/

DSC00577.JPG

DSC00579.JPG

wow :D <3

DSC00573.JPG