łamAga Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 A ja zazwyczaj patrze w telefon rano jak sie obudze czy coś tam jest ;) ale juz niedługo telefon bedzie mi niezbędny , bedzie moim budzikiem do pracy :P Quote
*Magda* Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Aga, póki co, to telefon na noc wyłączaj ;) P.S. Telenowela pierwsza klasa :D Quote
łamAga Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Mogli by zagrać w "Dlaczego Ja" hahahaha musze to koleżance zaproponowac , bedzie sławna :P Quote
łamAga Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 i " dzien który zmienił moje życie " haha duzo tego , głupie te programy ale co dziennie wlepiam w nie oczy :D Quote
Guest TyŚka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Hehehehe, dobrze że ja nie mam tyle czasu by marnować czasu przed takimi programami :D Quote
łamAga Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Ja na razie jeszcze mam i jak np pada to oglądam wlasnie rano dlaczego ja a pozniej jest dzien który zmienił moje życie hehe wiem że to "bajki" ale jakos mnie to wciąga ;) jak sie ciepło zrobi to przestane w ogóle oglądać tv , zaczną sie rolki , stadnina , wystawy <3 już sie doczekać nie mogę <3 Quote
marta1624 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ja ostatnio wstaje o 6 i albo i idę z psem/psami, albo robię śniadanie i czekam na 7 na stop drogówkę :p Ale programy typu dlaczego ja lubię oglądać, można się poczuć "ynteligentnym" :p Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Matko Marta cierpisz na bezsennosc ? Ja to wstaje o 6stej bo musze ale Ty ? :P Ale mamy pogode dzisiaj , zaieć śnieżna , a w środe mielismy rozpocząc sezon rolkowy ;( Quote
marta1624 Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Aga jak musiałam codziennie o 6 wstawać to była katorga a teraz sama wstaję :D Hejka w zimowe południe :p Quote
Guest wolfheart Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Aga jak musiałam codziennie o 6 wstawać to była katorga a teraz sama wstaję :D ja latem o 4.30 rano potrafię na spacer do lasu pójść :D :P Quote
Naklejka Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ja wstaję o 8 i dla mnie to godzina idealna, ale dwa razy w tygodniu muszę wstać o 7 i to jest katorga! :D Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 A ja wstaje o 6stej nieprzytomna ale kolo smej jeszcze udaje mi sie pokimac z godzinke jak młody też drzemie i później chodze cały dzien nie przytomna :/ Kurcze do glowy idzie dostać w taką pogodę ;( Quote
Guest TyŚka Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ja wstaję o 5:30. Do szkoły. Na busa :D A pogoda okropna, to prawda. Mnie dzisiaj jakaś nerwica trzyma, bez kija się do mnie dziś nie podchodzi ;D 1 Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Ja niedługo też będe o tej godzinie wstawała do pracy brrrr aż strach pomyśleć :/ Wczoraj miałam taki dzień , wqurzało mnie wszystko , dosłownie wszystko .... Coś bym zjadła ale sama nie wiem co .... Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Ale ja nie wiem co bym zjadła , mam na cos ochote ale nie wiem na co .... Quote
agaciaaa Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Ale ja nie wiem co bym zjadła , mam na cos ochote ale nie wiem na co .... Na kapsalona :lol: Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Na kapsalona :lol: ooooooooooooo < ślinka cieknie > na to zawsze miała bym ochotę :D ostatnio poszłam do "Zahira" , w menu miał Rollo kebab z serem , napisałam do niego najpierw wiadomosc na facebooku jaki tam daje ser , napisal że gouda , no to pasuje , jedziemy , quźwa wchodze tam a ogólnie wystrój masakra , ścoany brudne odrapane , wyglądało jak w slumsach z filmu " milioner z ulicy " muzyka zresztą która leciała nieźle oddawała nastrój jaki tam panował , no ale sobie mysle może jedzenie bedzie warte tego że tam już jestem , no i sie przeliczyłam , nie dosyc ze podali nam to rollo z baraniną twierdzac ze kurczk się jeszcze nie rozmroził to sera było tam tyle że nawet go nie poszułam o surówce nie wspomnę , pomiesznaa marchewka z białą kapustą :/ heh Quote
łamAga Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Najpierw mieliśmy taką pogodę .... dynia prawie pękła ze śmiechu :D i fotki tęczy , dostałam zawału jak je zobaczyłam bo ........... widac na nich doskonale jak zajeb....e szkło mamy w aparacie :/ wow :D <3 Quote
Recommended Posts