Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz coś o wystawie ON w Kaliszu? bo ciężko o jakiekolwiek info...

I wiedziałaś, że w Ostrowie wlkp jest organizowana krajowa bassetów? lekko mnie zatkało jak to przeczytałam :)

I w Kaliszu są dwie wystawy.

Właśnie doznałam ciężkiego szoku :D

Posted

Hmm Aga ja zawsze chciałam rodzeństwo (no może od pewnego wieku :D). Czy bym się cieszyła? Na pewno tak, przynajmniej na początku jak by małe było. A potem... Potem to już zależy czy załapalibyśmy ze sobą dobry kontakt, czy jednak byłoby to znienawidzona siostra/brat :/ Zawsze liczyłam na to pierwsze, ale życie różne scenariusze pisze...

Posted

Naklejka ale zawsze w razie co jak by rodziców zabrakło (tfu tfu ) to masz do kogo iść , mysle ze jak bedziecie ze siostra starsze to bedziecie miały swietny kontakt ;)

Kalyna o wystawie Onków wiem tylko tyle że jest w kwietniu i wstepnie sie na nia wybieramy bo blisko :D wystawa bassetów w Ostrowie jest co roku :D organizują ją na borowiance , koło stadniny koni tam gdzie chodzimy z Sebkiem na konie ale jeszcze ani razu na niej nie bylismy bo akurat w ten sam dzien zawsze jechalismy gdzieś ale w tym roku chyba ją zaliczymy ;)

A w kaliszu dwie wystawy ? tzn ? 

Marta to jeszcze zalezy od różnicy wieku miedzy rodzenstwem ja sie nie moglam nigdy dogadac z bratem o 5 lat młodszym ( tatą Stasia ) a teraz jak juz jestesmy dorośli to mam z nim bardzo dobry kontakt ;)

Ale dzisiaj piękna pogoda , jak mi sie ugotuje żarcie do psów to wybywam i wróce wieczorem :D

Posted

Naklejka ale zawsze w razie co jak by rodziców zabrakło (tfu tfu ) to masz do kogo iść , mysle ze jak bedziecie ze siostra starsze to bedziecie miały swietny kontakt ;)

Nie sądzę ;) 

Posted

Hahahaha mam nadzieje ze nie odziedziczy po nim "myślenia" dzisiaj rano mnie tak rozbawił że gdyby młody spał to na pewno bym go śmiechem obudziła :D

Jak wiadomo nie rozmawiamy z tesciową , nie przyjeła od nas prezentu na swieta wiec na dzien kobiet Sebastian jej kwiatka tez nie kupił w obawie ze nie weźmie no i mu się nie dziwię , dzisiaj jest dzień mężczyzny , chciałam być romantyczna i w nocy jak nakarmiłam młodego to położyłam Sebkowi na biurku przy kompie merci i karteczkę " Wszystkiego Najlepszego z okazji dnia mężczyzny :* <3 " a ten rano wstał , akurat młody sie obudził do picia , karmię go a Sebek poszedł jesc śniadanie do pokoju gdzie ma kompa , wraca i mówi " Ona jest jebnięta , położyła mi na biurku merci z karteczka ze to na dzien mężczyzny to jej to wyjebalem na stół w kuchni " buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha 

Posted

Hahahahaha ja się śmiałam pół dnia z tego , ja wszystko rozumiem ale jak On mógł pomyśleć że mamusia mu na karteczce cos napisała i jeszcze dodała  " :* <3"  normalnie mąż mi się udał :D